)) Не помня дали е момче или момиче, но явно ще е бъдещ футболист или каратистка ; )
Да си споделя.. днес се хванахме с таткото да мислим имена... Амаа трудна работа това било... Той иска на него.. аз на мен.. май няма да стигнем до консенсус... Той хубаво държи да е на него, ама на фона на това, което минах и преживях последните 6 год и половина (постоянно обикаляне по доктори, изследвания, 2 неуспешни ин витро, 1000 бодения за кръв, през повече от 5-6 доктора минах и пред всеки да се разголвам... Болката и разочарованието от неуспешните опити... Носене 9 месеца, не спане и тежест и т.н И накрая на него... Някак не е много справедливо и малко егоистично от негова страна... Той е с А, аз със С... Ще умуваме още варианти
Да си споделя.. днес се хванахме с таткото да мислим имена... Амаа трудна работа това било... Той иска на него.. аз на мен.. май няма да стигнем до консенсус... Той хубаво държи да е на него, ама на фона на това, което минах и преживях последните 6 год и половина (постоянно обикаляне по доктори, изследвания, 2 ин витро, 1000 бодения за кръв, през повече от 5-6 доктора минах и пред всеки да се разголвам... Болката и разочарованието от неуспешните опити... Носене 9 месеца, не спане и тежест и т.н И накрая на него... Някак не е много справедливо и малко егоистично от негова страна... Той е с А, аз със С... Ще умуваме още варианти 

Препоръчани теми