Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 6 656
  • 312
  •   5
Отговори
# 75
Аз ако ходя до магазин слагам маска, но не знам племенницата дали преди това е била болна или снощи е играла с деца,които леко са накашляли и днес на обяд е вдигнала темп и дали снощи се е заразила или преди това и сега преди час изпих едно, утре може 2 и сега започва едно чудене, болят ли ме очите, наболява ли ме главата, студени ли са ми ръцете... Чудо

В 36-та седмица се влиза в 9-ия месец. Ако не е тайна, може ли да споделиш каква е традицията?

Иначе за Биозин мама, пия по 1 на ден сутрин, че нали да е на гладно. Но аз почти не ходя никъде. Четири дни трябваше да гледам едно куче и да го развеждам сутрин и вечер. Повече от 15 минути трудно ходихме, добре че и кучето го мързи, та се гушкахме повече в леглото.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 19:35 от Sunshine..@

# 76
Свекървата събира само жени и в удна купа се накъсва хляб и се поръсва с вода и пудра захар, отделно се готви булгур и фасул и от всичко се хапва в седмицата в която се влиза в 9ти месец. Това е самата традиция 

В 36-та седмица се влиза в 9-ия месец. Ако не е тайна, може ли да споделиш каква е традицията?

Иначе за Биозин мама, пия по 1 на ден сутрин, че нали да е на гладно. Но аз почти не ходя никъде. Четири дни трябваше да гледам едно куче и да го развеждам сутрин и вечер. Повече от 15 минути трудно ходихме, добре че и кучето го мързи, та се гушкахме повече в леглото.

# 77
Здравейте,
Вашите бебчета от коя г.с. започнаха да хълцат и колко е продължителността на хълцанията?

# 78
  • София
Sunshine, стискам палци да няма никакви проблеми и вирусите да те подминат.

Катя, много интересно звучи. Различните традиции винаги ме вълнуват.

Mlya, не правя разлика кога бебето хълца и кога си мърда. Важното е, че има движение.

# 79
Моето го усетих в 31-ва седмица чак да хълца  ( с предна плацента съм ако има значение) може и до 10 Мин да хълца, средно може би по около 5.
Yellow  благодаря, надявам се да подмине, че леко ме е страх от кашлица и т.н. иначе се усеща на определен интервал от секунда-две движение, в по дълъг период за 5 Мин примерно и това ме навежда на мисълта, че е хълцане. Иначе и аз предпочитам да го усещам постоянно, че си се мести, движи и намества.

Здравейте,
Вашите бебчета от коя г.с. започнаха да хълцат и колко е продължителността на хълцанията?

# 80
От 29та седмица , но тогава еднократно. У сега от 30 и 31-ва доста често. Веднъж - два пъти на ден по 5-10 минути.
Здравейте,

# 81
Здравейте,
Аз все още не успявам да различа хълцането 😃 по някой път по продължително се усеща все едно ми "подскача" корема може би е това не знам и аз 😁 от 7мия месец се движи много повече почти през целия ден го усещам. Преди беше само като си почивам и нищо не правя, а сега постоянно дори и като съм в банята и си се намества

# 82
  • 🌊
Хълцането е ритмично, при мен е продължавало и 15 минути. Стандартните ритници и мърдане са според нуждите, но хълцането си е равно.

Аз сега си започнах окончателното оформяне на въпросите за секциото, общинските неща и календара за бъдещите прегледи, защото примерно покрай бебето научих, че на месец е препоръчително да отиде на кардиолог, а на 6 месец на офталмолог

# 83
  • София
Чебурашка, откъде ги гледаш тези неща? Аз се надявам педиатърът да ми даде насоки къде да я водя.

# 84
То е чудесно, че имаш такава информация и искаш да заведеш бебето, но при нас много ме съмнява личната или педиатърката да ми дадът направление за такива прегледи, дори не съм сигурна има ли къде в града да се случи или трябва да ходим в друг град и на частно.
Хълцането е ритмично, при мен е продължавало и 15 минути. Стандартните ритници и мърдане са според нуждите, но хълцането си е равно.

Аз сега си започнах окончателното оформяне на въпросите за секциото, общинските неща и календара за бъдещите прегледи, защото примерно покрай бебето научих, че на месец е препоръчително да отиде на кардиолог, а на 6 месец на офталмолог

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:33 от Sunshine..@

# 85
За много години момичета! Живи и здрави да сте, много късмет, успех и много щастие през новата година! Тази година ще бъде най-щастливата за нас! Пожелавам безпроблемно раждане и здрави бебенца на всички! ❤️

# 86
Честита нова и прекрасна 2026 г. и от мен! Нека да сте/сме здрави, с много късмет и да се стовари цялото щастие в семействата ви през тази година! Най-красивите спомени да създадете и безпроблемно да ми е всичко, когато му дойде времето Simple Smile

# 87
  • София
Честита нова година, момичета! Нека тази година ни донесе най-голямата радост - по един сладък, малък, здрав и красив бебок, който да превърне животът в усмивка, радост и щастие. И нека, когато дойде времето за първото ни запознанство, всичко да мине без никакви проблеми.

# 88
Честита Нова година, красавици!!! Пожелавам ви 2026та да ви носи много здраве, щастие, късмет, любов и сила!  HeartFlowers Four Leaf Clover
Нека всички изкараме леко оставащите седмици от бременността, да родим най-сладките бебоци, а те на свой ред да са здрави, силни, красиви и щастливи! People Baby

# 89
  • София
Честита Нова 2026 Година, момичета!!!ChampagneTadaNature Fireworks
Пожелавам на всички Ви-здраве, щастие, късмет, безпроблемно и лесно раждане и безкрайна любов от всички любими за Вас хора! InnocentHands Pray
Записвам се с 34+1д., в очакване на момиченце! Animal Hatching Chick
П.п Термин 05.02.26г.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:07 от iveto_be

Общи условия

Активация на акаунт