Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 13 311
  • 562
  •   2
Отговори
# 540
Момичета, днес в 7.50 ч. се роди Дария, 3340, 51 см. Отидох по спешност, защото ми се срещаха водите тази нощ в 2 и хоп, хоп, девойката излезе.
Операцията мина съвсем добри, може би най-неприятнота е ефектът от спиналната упойка и сега контракциите на матката, но се преживява
Честито, живи и здрави и бързо възстановяване ❤️

# 541
Честит Дар от живота!
Бъдете здрави, щастливи и бързо възстановяване на теб! ♥️
Момичета, днес в 7.50 ч. се роди Дария, 3340, 51 см. Отидох по спешност, защото ми се срещаха водите тази нощ в 2 и хоп, хоп, девойката излезе.
Операцията мина съвсем добри, може би най-неприятнота е ефектът от спиналната упойка и сега контракциите на матката, но се преживява

# 542
Честито на новородените бебоци, много да ви радват! На мамите по-скоро оправяне! ❤

# 543
Ехааа, чудесна новина !!! Честитооо и бързо възстановяване ! ❤️❤️❤️

# 544

Честито на новородените бебчета, да са живи и здрави, и бързо възстановяване на мамите Two Hearts
Чебурашка, успех и всичко да мине по план!
Yellow_girl, Rising_star - благодаря за съветите, гледам да се ангажирам с най-различни неща и се чувствам осезаемо по-добре!

# 545
Честито бебчета! Да са здрави, а на мамите бързо възстановяване!
Нас колелото ни завъртя.. малката май я хванаха колики, баткото е спрян за сега от градина, скучно му е, бащинството на ММ свърши.. но всичко е период и ще мине надявам се.

# 546
Кога спряхте баткото от градина? След раждането на бебчо ли? Защото все още се чудя има ли препоръчителен период - преди, по време на раждането, или след това, докато и таткото е вкъщи? Реално, вирус може да донесе от детската градина по всяко време, дори и месец след раждането на малкото човече...
... баткото е спрян за сега от градина, скучно му е, бащинството на ММ свърши...

# 547
Честити бебчета, момичета! Да са ви здрави и бързо възстановяване!

Yellow_girl, как си?

# 548
  • София
Благодаря ви, момичета. Не е толкова страшно преживяване. Сега чакам раздвижването, за което говорят страхотии. Дано се справя. Боли ме, но обещаха в 10 ч. да сложат по една весела инжекция и да заспим всички в реанимацията. Два пъти ми носиха бебка, тя си спи, прави муцки, даже си се усмихва. Каква ли си мисли - Леле, най-накрая се измъкнаха от тази теснотия, сега какъв късметлийки живот ме чака. Утре ще пиша подробно какво ми направи впечатление, но май каквото и да четеш, докато не ти дойде до дупето трудно може да си го представиш

# 549
Честито на всички майки, които вече гушкат бебоците! Heart Eyes
Моето секцио, което до последно не беше планувано, беше днес. Операцията беше доста тежка, с много изгубена кръв и последващо кръвопреливане. Чакам си и аз раздвижването утре и така.
Успех и кураж на всички! 🤍

# 550
Бързо и леко възстановяване и честито! Simple Smile
Здраве и пак здраве!
Честито на всички майки, които вече гушкат бебоците! Heart Eyes
Моето секцио, което до последно не беше планувано, беше днес. Операцията беше доста тежка, с много изгубена кръв и последващо кръвопреливане. Чакам си и аз раздвижването утре и така.
Успех и кураж на всички! 🤍

# 551
  • 🌊
Аз родих. Изправянето и всичко след това е отвратителна болка. Много се надявам да се подобрят нещата

# 552
Честита радост!
Здраве ви желая!
Лека полека без зор се раздвижвай и бързо да мине гадната част....
Аз родих. Изправянето и всичко след това е отвратителна болка. Много се надявам да се подобрят нещата

# 553
Честито, майчета! Малеее колко много бебоци в началото на февруари! Бързо и леко възстановяване ви пожелавам на всичките 🤗 да минава и заминава и да започва другото Simple Smile)))

# 554
Здравейте! И Честити бебенца! Simple Smile
Аз съм от мартенската тема. Предстои ми секцио по медицински причини на 18 март. Но от 5 дни съм в Шейново с контракции. Не е изключено и аз да се присъединя към февруарските мами.

Общи условия

Активация на акаунт