?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 16 792
  • 343
  •   8
Отговори
# 300
Ms.Gorgeous, по принцип така,но аз не бих желала хора,които са фалшиви и лицемерни към мен(или са били),да бъдат близко до детето ми.

# 301
  • София
Тогава, защо ги задължаваш да присъстват нейде си? Че и ти си там.

# 302
  • Пловдив
Тогава, защо ги задължаваш да присъстват нейде си? Че и ти си там.
Защото например се жени братовчедката и кани другата ти леля, която не можеш да понасяш. Обаче братовчедката си я обичаш. И ко прайм?!

# 303
Моя съседка се казва Мария.
Чувствала се млада, когато се родило внучето и искала да и казва Мими.
Мимито се пенсионира, единственият внук вече е в гимназия. Сега тя иска да и казва "бабо", обаче той не искал, защото така е свикнал.
Сега се оплаква, че нямало да чуе думата баба.

# 304
В момента с приятеля ми живеем отделно. Предната вечер имахме спор по една тема. Разбрахме се да се обади по-късно да се чуем. Очаквах го, но не се обади, а често се включваше на линия. Това ме подразни. Написах му съобщение, че съм се почувствала доста неприятно като не се обади (не съм му писала в съобщението, че съм го видяла, че се включва на линия). Отговори ми, че е заспал. Това още повече ме подразни и нищо не му върнах.  Днес ми пусна съобщение, че Щом за такива доста неприятни неща се чувствам така, да забравя.
Изненадах се и не знам как да реагирам...

# 305
В момента с приятеля ми живеем отделно. Предната вечер имахме спор по една тема. Разбрахме се да се обади по-късно да се чуем. Очаквах го, но не се обади, а често се включваше на линия. Това ме подразни. Написах му съобщение, че съм се почувствала доста неприятно като не се обади (не съм му писала в съобщението, че съм го видяла, че се включва на линия). Отговори ми, че е заспал. Това още повече ме подразни и нищо не му върнах.  Днес ми пусна съобщение, че Щом за такива доста неприятни неща се чувствам така, да забравя.

За кое да забравите ,не разбрах?
Често при двойките се появява ревност, когато са разделени и единият вижда, че другият е онлайн, но не му отговаря.

# 306
И аз не го разбрах, и затова ме изненада. Звучи ми като ..Да приключваме с връзката ни.

# 307
  • sofia
Ами питай го за кое да забравиш, че не си разбрала?
Също бих си казала какво ме е подразнило и от какво ми е станало неприятно. Ама със спокоен тон, не с такъв предразполагащ скандал.
Понастоящем отчитам като грешка моментите, при които не съм си казвала, че нещо ме дразни или ми е било неприятно. Аз, понеже съм склонна да се нагаждам по мъжа, много често съм прекрачвала прага на личния си комфорт в разни ситуации. Ми не е добре....и в дългосрочен план не е добре.

# 308
  • София
Обади му се и питай правилно ли си разбрала.
Говорете си, бе, хора!

# 309
И аз не го разбрах, и затова ме изненада. Звучи ми като ..Да приключваме с връзката ни.

Ако това е поводът да приключите връзката, то причината е съвсем друга и по-добре наистина забравИ за него. Особено ако сте млади и със скорошна връзка, напр. под една година.

# 310
  • Обран бостан ;)

Точно така е. Правилно си разбрала.

# 311

А преди "в момента" живели ли сте заедно?

Очевидно иска да те разкара. Или не сте живели заедно, обаче ти напираш, той не иска и затова си търси повод да те разкара, или вече не живеете заедно уж по прагматични причини (като например финансови, може и в различни населени места), а всъщност на него не му се правят усилия за живеенето заедно, има много риба в морето, особено онлайн. Нацупила си се, видял е повод да те разкара, изкарвайки те виновна, понеже се сърдиш за глупости, и готово

# 312

Това е някаква страшна дребнавост и обсесия. Много си раздразнителна, направо от всяко нещо.
Приключвай и не се хващай с други докато не се оправиш.

# 313
  • Sofia
Човек,  който държи на теб няма да те игнорира при недоразумение.
Бих му забравила номера.

# 314
  • София
,вместо да го пита какво точно не е разбрала.
Нарочно го е написал недовършено, за да може хем да ти затвори устата, хем да ти пусне кукичка. Елементарни прийоми на манипулативни момченца.

Общи условия

Активация на акаунт