Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 46 663
  • 884
  •   24
Отговори
# 270
На мен пък ми е жал за шведите. Правителството не е съгласно с разточителните лични тържества с парите на данъкоплатците и ще трябва да вземат заеми, за да си покрият масрафите.

Това го бях публикувала още преди месеци като информация.https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2025-03-07 … -cumplir_4080977/
Кралят на Швеция предизвиква спорове: той се оплаква, че няма достатъчно пари, за да изпълнява задълженията си

Интересна работа-кралят да няма достатъчно средства. Защо държавата го е допуснала, при все високия стандарт на живот там? Не знам колко могат да се сравняват Швеция и Нидерландия, но последните доста лични и луксозни имоти си накупиха.

# 271
Летисия от днес. Тя присъства на 23-то издание на Международните журналистически награди „El Mundo“.
Отново в тъмен тоалет.

# 272
  • София
Холандското кралско семейство има значително лично богатство.
Явно шведите не са така.

# 273
Това казва AI.
Нетното богатство на крал Карл XVI Густав се оценява на около 70 милиона долара , предимно от частна собственост, включително двореца Солидън, допълнени от държавни средства за кралски задължения. През последните години той получава значително финансиране от данъкоплатците за официални функции, като Кралският двор получава приблизително 16 милиона долара годишно за персонал, пътувания и задължения.

# 274
Летисия наистина изглежда различна в лице.

„Винаги съм харесвала роклите на Кейт Мидълтън“: Холи Рамзи е вдъхновена от принцесата на Уелс за разкошната си сватбена рокля

Принцесата на Уелс е известна с несравнимото си влияние върху международния стил. Неслучайно модните експерти измислиха „ефекта на Кейт“, за да опишат огромното финансово въздействие, което гардеробът ѝ оказва върху търговците на дребно по целия свят. Но (невероятно бляскавата) сянка на избора на облекло на Катрин не се ограничава само до главната улица: Просто попитайте Холи Рамзи.

Сватбата на дъщерята на Гордън Рамзи и олимпийския шампион по плуване Адам Пийти беше тема на разговор в града, когато те се ожениха в абатството Бат на 27 декември. Естествено, бащата готвач на Холи и екипът му в Claridge's създадоха менюто, което включваше говеждо уелингтън, печена камбала и тарт татен.
В подготовката за големия ден се появиха много спекулации към кой дизайнер ще се обърне Холи за булчинската си рокля, а защитникът на психичното здраве разкри във видео в Instagram миналата година, че е избрала Elie Saab, модна къща, обичана от кралските особи по целия свят.
Но това не беше единствената кралска връзка за Холи Рамзи. 26-годишната актриса разкри пред Vogue, че роклята ѝ е директно вдъхновена от самата принцеса на Уелс, както и от друг член на кралското семейство, известен с безсмъртния си блясък. „Знаех, че искам да нося нещо много традиционно и доста скромно, с дантела. Винаги съм харесвала роклите на Грейс Кели и Кейт Мидълтън: това красиво високо деколте, супер женствено“, каза тя пред Vogue.
Разкритието идва, след като тя намекна, че Катрин е била на нейния булчински мудборд на наградите на спортната индустрия миналата година, казвайки пред Daily Mail: „Винаги съм била голям фен на сватбената рокля на Кейт Мидълтън от 2011 г., на дантелата и на това колко традиционна е тя, така че почерпих много вдъхновение от нея.“

# 275
Летисия изглежда много странно на последните снимки.

Всъщност клипчето на Уилям, кучетата и децата може да бъде направено от всеки, минувачите наистина има пряка видимост от улицата. не всички минувачи са доброжелателни и уважават личното пространство

# 276
Първи ангажимент за годината за принцът и принцесата на Уелс, съвместни патрон на благотворителните организации на NHS Charities Together, посещават днес болница Charing Cross в Западен Лондон.
Страхотен костюм! 😍

# 277
  • Някъде там
Филип и Матилде  приемат ръководителите на дипломатическите мисии, акредитирани в Брюксел, в Кралския дворец в Брюксел.
Ооо колко хубаво изглежда Матилде в това  нежно розово. Прекрасен тоалет. Много свежо начало за нея. Много ми харесва.

# 278
Гледах клипове от сватбата на Рамзи щерката. По-точно от пристигането им в абатството. Голяма блъсканица беше 🙂 Роклята до последно се криеше под дълга наметка. Не знам от кого е вдъхновена, но наистина е хубава.
Само тази снимка да банята... Хъм 🙄
Розовото на Матилде и на мен ми харесва, а аз розово хич не обичам.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:21 от птица

# 279
  • Glasgow
На мен направо лошо ми стана от видеото пред църквата на Рамзи, охраната не успя да овладее, имах чувството, че ще се сбият още малко и се чудех защо е с тази наметка, а то са продали правата и не са искали да изтекат снимки. Бяха писали, че ще е с на майка си роклята, може би е имала две, тази е много красива, на майката бяха пускали снимки от тяхната сватба, не ми хареса

# 280
  • София
Малко е смешно да се твърди, че Камила стои зад папарашките снимки на Уелс. Камила може и да е водила медийна война с Даяна, но вече няма нужда. Тя е Кралицата. Няма вече с кого да се бори.

# 281
Първата снимками е супер любима!
Как се наливат основите:

# 282
Уилям и Катрин изненадаха здравния персонал по време на почивката им за чай и обсъдиха напрежението, с което се сблъскват през зимния сезон.

# 283
Уилям и Катрин изненадаха здравния персонал по време на почивката им за чай и обсъдиха напрежението, с което се сблъскват през зимния сезон.

Как Катрин гледа Уилям само. Дай боже всеки му след толкова години брак и такъв напрегнат живот. То е радост, гордост, топлота, възхищение, разбиране, съучастие, съпричастност. И не е веднъж, да кажеш - изиграно.

# 284
Този костюм никога няма да ми омръзне заради страхотния цвят.
Нова блуза ME+EM за принцесата на Уелс днес. Тя носи и подкрепя марката от 2014 г. - дългогодишен фаворит с основание.

Общи условия

Активация на акаунт