Следваща стъпка?

• 12 420
  • 382
  •   1
Отговори
# 75
В такива теми се чудя понякога каква е целта на една връзка. Като се почнат едни критики кой какво искал и защо толкова много искал, и откъде-накъде ще го иска...
Не са минали чак толкова много поколения, които да ни разделят от класическата представа за отношенията между мъжа и жената. Не разбирам смисъла да се правим, че се били предефинирали понятията. Не, не са.

# 76
  • SF
а той бе човека който първи повдигна темата и на думи всичко бе перфектно, но за действията си имаше оправдания, работа, бизнес, преумора и през цялото това време аз го подкрепях, в началото не съм му искала за наем и сметки
......................................
Просто сякаш когато усети, че думите му изискват и някакви действия и той осъзна, че не се чувства готов и "бил говорил така защото е влюбен", което поне според мен, мъж не трябва да прави и се почувствах подведена.

Точно това ти написах в първия си пост по темата и сега исках да ти го повторя. В началото всички си обещават всичко - звездите, Луната, планетите, пътешествия, деца и внуци...
Това е като част от свалката.
Малко част го реализират и го докарват до внуци, куче и къща в планината.
Ако те е свалял италианец, ще си се наслушала на още повече обещания.
Един мъж трябва да пробие някак вратата на спалнята ти. Simple Smile Нагонът ги прави приказливи. И обещаващи. И заинтересовани. И интригуващи. И за вечеря, и цвете ще се бръкнат.... Какво да правят?! - необходимото зло!
Не го правят двулично. Наистина го искат и си вярват.
Но като си се показала, че вече може да бъде с тебе и без излишни обещания, думи и подаръци, за какво да се напъва!

# 77
  • Пловдив
В такива теми се чудя понякога каква е целта на една връзка. Като се почнат едни критики кой какво искал и защо толкова много искал, и откъде-накъде ще го иска...
Не са минали чак толкова много поколения, които да ни разделят от класическата представа за отношенията между мъжа и жената. Не разбирам смисъла да се правим, че се били предефинирали понятията. Не, не са.

Иска ти се да не са и на мен ми се иска ........ама реалността е друга.За има няма 20 години всичко вече е много различно.

Даже вече туй в онуй не е точно тъй.

# 78
"Никой не се влюбва по-бързо от нарцисист, който няма къде да живее".

Сега прочетох, че си плащала и всички сметки.
Голяма бяла птица си - внимавай само да не те налазят форумните ни ергени, че си точно това, което голяма част от тях търсят.

Майтапа на страна, дано да си си извлякла поуките, че утре друг кърлеж ще ти се залепи.

# 79
  • София
"Никой не се влюбва по-бързо от нарцисист, който няма къде да живее".

Точно. А и да има къде да живее е много по-практично да е бебе някъде, друг да му плаща всичко и да го отглежда.
Авторката от самото начало е поставила нещата зле за себе си и сега продължава на Муньо да му купува подаръци за 1000 лв, докато той никога не и е подарил нищо съществено, нито участва в плащането на някакви сметки или каквото и да е. Вратата и да си бъде неангажиран. Късмет, че не е предложил брак, такъв човек ще е още по-вреден като семеен.

# 80
  • Бургас
Сега ако кажеш, че подаръка от 1000 лв е PS5 направо те признавам. Smile
Живее при теб, издържаш го, подкрепяш, чистиш, готвиш и му купуваш скъпи подаръци. Ти си му станала майка за отрицателно време. Какви пръстени, какви бебета..

# 81
Е не съм го издържала напълно, но съм съгласна с Вас. Всичко което съм правила съм го правила с чисто сърце, любов и цел да създам един дом и уют и от това, че бях (неразумно) влюбена и се доверих на думи, някак ми се изплъзваше цялата картинка, че дом не се прави от един човек, осъзнавам колко абсурдно изглежда сега, но и определено си взимам поука.
Благодаря!

# 82
Проведи един разговор с него - с открити карти и му кажи директно какво искаш и какво чакаш. Ако ти каже, че не желае или започне да увърта му спретни багажа, то обаче в твоят случай би било подарък за теб.
Защо плащаш всички сметки и му купуваш толкова скъпи подаръци? Това е безумно.

# 83
Ти си си купила жених.
Нали разбираш, че той за една година дори не се е преместил при теб, а живее с брат си.
Не зная наивна ли си, или много влюбена, но поведението ти е на жена, която си плаща, на всичкото отгоре и мечтите и очакванията ти са остойностени.
Брак и деца са само в твоята представа.
Той си иска да прихожда, да оножда и да си бие камшиците. Какъв брак. То много хора си заявяват намеренията за брак и деца в началото на връзката, за да е ясно, че тя ще е проба за задълбочаване. Но при съвместно живеене хората осъзнават, че не са един за друг и се разделят преди децата, независимо какво са си казвали в началото. И по- добре да се осъзнаят различията своевременно.
Както е при вас.

# 84
Ти си си купила жених.
Нали разбираш, че той за една година дори не се е преместил при теб, а живее с брат си.
Не зная наивна ли си, или много влюбена, но поведението ти е на жена, която си плаща, на всичкото отгоре и мечтите и очакванията ти са остойностени.
Брак и деца са само в твоята представа.
Той си иска да прихожда, да оножда и да си бие камшиците. Какъв брак. То много хора си заявяват намеренията за брак и деца в началото на връзката, за да е ясно, че тя ще е проба за задълбочаване. Но при съвместно живеене хората осъзнават, че не са един за друг и се разделят преди децата, независимо какво са си казвали в началото. И по- добре да се осъзнаят различията своевременно.
Както е при вас.

Абсолютно съм съгласна с Вас, предполагам съм наивна, предполагам и че има причина за това, но понякога имаш нужда от ситуация която да те отрезви и да си отвориш очите. Както споменах в първия си пост, през тази една година преминах през здравословни проблеми, спънки в кариера в личен план и  до една степен това ме и изолира от приятели и странична гледна точка и предполагам и това е причината да заживея в една илюзия за по-добро утре с него. Не целя да оправдавам глупостта си и наистина всяко едно мнение тук ми бе в полза.

# 85
Тъга, постави се на негово място. Той жилище си има. Не иска да делите наема и да се вкарва в разходи. Не те е поканил и у тях. Но помисли добре ли е за теб да живееш с него и брат му. За мен е още по- натоварващо , отколкото сега.
С него говорили ли сте за истинско съвместно живеене, с делене на сметки. Така наречените семейни начала.
В момента той ти гостува, ти се стараеш, той нехае. Че и ти го е казал в прав текст.
Много ми е мъчно, че си в тази ситуация, но ти сериозно допринасяш за нея.
Помисли си добре как да продължите. И браво за смелостта да му поставиш пряко въпроса.
Гледай си здравето, не се оправдавай тук. Всеки греши. Просто си помисли с какво пък чак толкова е безценен точно той. Имаш време за всичко.

# 86
  • На изток от Ада
А той малоумен ли е ? Или как ? Наместил се при нея и тя да плаща ?
Мъжка постъпка!

# 87
Е, не е малоумен. Вероятно е прав за себе си, че той " жилище си има".
Защо да плаща наем?
Не го оправдавам, но му влизам в евентуалната логика.
Той " и ходи на гости".

# 88
  • На изток от Ада
Е прав , има си . Но това е използване на една жена!
Нито е връзка с цел създаване на семейство, нито е любов.  

Неангажираща , ама за него. Защо да не си отиде при брат си? И не намери за секс само.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 18:31 от nasito8988

# 89
  • SF
Оххх... тези теми вълнуват много двойки. Единият има, изплаща... заживява при другия, и там трябва да се плаща наем или сметки поне... Много хора решават всеки да си плаща неговото си, но това не заприличва на двойка, домакинство и семейни начала. На никакви начала не прилича. Но това си е световен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт