Бихте ли живели с мъж, който ви има за даденост?

• 13 096
  • 558
  •   1
Отговори
# 210
Ако някоя жена взема Кобилкина насериозно, трябва да се прегледа някъде... няма такова неприятно същество като тази меркантилна женица

Simple Smile Кобилкина е мечтата на мъжете, които търсят жена да ги издържа. Затова все препращат към нея.

# 211
  • София
Те се обичаха неимоверно много, не наужким, истински.
Обаче, с мен греда. И такава греда, че започна да ми шета по акъла. И започна да ми пазарува, да ми извежда бебето на разходка за три часа(?!), да го връща за кърмене и пак да го извежда. Да яде, каквото му сервирам, колкото топло или студено искам, с кервиз и запръжка, да си купи дрехи!!, и да инициира ремонт вкъщи - сам той.
Е, две негови жени, ама едната - тц 😂

Всеки се разпрострира до там, където му дадат.

С жената можеш да се разведеш, с дъщерята - не.

Сефте чувам някоя да се хвали, че командва родителите си, ама човек се учи цял живот.

Не ти е за сефте да не разбираш написан текст. Насилие и принуда има само в твоята глава. Това знаеш, това баеш Mr. Green

# 212
  • Обран бостан ;)
Споко, споко.
Детето носи твоите гени, та след време, ще го разбереш баща си.

Големия шеф си знае работата. Sunglasses

# 213
Защото все още има нормални жени. Sunglasses
Искаш да кажеш, че жените които се борят за равни права с мъжете са Ненормални, така ли ?

# 214
Мой братовчед на около 18 годишна възраст (як и атлетичен мъжага) та майка му му направила някаква забележка,а той я хванал с двете си ръце за раменете и я преместил встрани от себе си – с което демонстративно и намекнал ,че не може да му отправя забележки и да го командва. Satisfied

# 215
  • София
Споко, споко.
Детето носи твоите гени, та след време, ще го разбереш баща си.

Големия шеф си знае работата. Sunglasses
Кълнеш ли, бе?! Frowning

Бънди, вярно ли не схвана, че всичко е правил от любов към мен и внучето си?
Как бих принудила някого на нещо?

# 216
Ако някоя жена взема Кобилкина насериозно, трябва да се прегледа някъде... няма такова неприятно същество като тази меркантилна женица

Simple Smile Кобилкина е мечтата на мъжете, които търсят жена да ги издържа. Затова все препращат към нея.
Кой пък я хресва таз Кобилкина, ни един мъж от тези, които познавам не се е изказал ласкаво! Напротив подиграват ѝ се.
Нямам против да нямам съвсем равни права с мъжете...не е лошо по малко да работя, повече да шетам и да се грижат за мен! Grinning

# 217
  • Обран бостан ;)
Защото все още има нормални жени. Sunglasses
Искаш да кажеш, че жените които се борят за равни права с мъжете са Ненормални, така ли ?

Колко още права искате ?

Можете да осъдите мъж за сексуален тормоз само защото ви е направил комплимент, но не го харесвате.

Това нормално ли е ?

# 218
  • София
Не, не можеш да го осъдиш.

# 219
  • Далечният изток
По същата логика можеш и ти да осъдиш някоя жена, която те е хванала за т******, пък ти не я харесваш.
Сексуалният тормоз не е ограничен по пол.

# 220
  • Обран бостан ;)
Тъй, тъй.

Ама ако ще се борите да сте като мъжете, борете се да ви вдигнат пенсионната възраст.

НОИ ще ви подкрепи на 100%. Wink

# 221
  • София
Много некрасиво сте я започнали тази сутрин.
Я кажете как бихте постъпили при следния казус. Тече една любов, срещате се, обичате се, спите ту при единия, ту при другия. Мъжът започва да говори за съвместно съжителство у тях. Той е самостоятелен, ама "по мъжки". Чисти, готви и пере, ама мърляво.
Знаете си, че ако отидете у тях, ще хванете парцала и това ще се приеме за даденост. А може и да не го направите...

# 222
Ако предварително си с усещането, че мъжът търси чистачка гратис, по-добре я карайте както досега.

# 223
Ще откажа.
Ще кажа по-нататък. С техните номера по тяхната глава.

# 224
  • София
Чисти, готви и пере си е окей, макар и по мъжки.
Ако искам да живея с него, ще си изложа очакванията и задълженията в началото.

Общи условия

Активация на акаунт