Не мога да понасям колегите си

• 2 466
  • 78
  •   3
Отговори
# 75
А колко много ръководители са в основата на конфликтите и ги подклаждат, въпреки заявките, че не понасят интриги и тем подобни.
Някои се страхуват да не се надигне вълна срещу тях и предпочитат да няма много стикован колектив. На интервюта друго приказват.
Има и такива.  И не разбирам поведението им. Това да не могат да изградят добър колектив е в техен ущърб.

# 76
Рошличката, а ръководителката ти какво казва за тия конфликти? Тя какво прави за потушаване на напрежението?
Питам, щото нещата, които постваш, се случват трудно при ръководител, който ги пресича в зародиш.
До момента  - нищо.

# 77
Аз съм подавала жалба, писмена. Два пъти ми се е случвало да се разправям с прости комплексари.
Добър ефект имаше.

# 78
От питането не става ясно дали става въпрос просто за дразнене или за отровна среда. Защото има известна разлика. В един колектив от повече души, все има някой, който да не ти е особено приятен без да ти прави кой знае какво. Съвсем друго е да има интриги, подливане на вода, конфликти и разправии. Но поне от личен опит забелязвам, че колкото по-добре е платена една работа, толкова по-разбит е колектива и обратното.
Също не става ясно колко често комуникира авторката с тези колеги през деня, в едно помещение ли са или я се видят, я не.

Естеството на работата позволява ли да се извършва дистанционно? Това е спасителен вариант, в който самата работа носи удоволствие и удовлетворение и проблемът е само човешкият фактор.

Общи условия

Активация на акаунт