Какво пазим и на кого го оставяме - döstädning и не само

• 5 061
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
A защо баща ти не си ги ползва? дай му ги за неговия шкаф и той да прецени какво да ги прави..

# 106
  • SF
Аз друго споделих. Ясно е, че може да си  ги местим от шкаф в шкаф. Така и правим. Той е преценил да са при мене.

# 107
Искам да кажа че това освен предмети, очевидно са и отговорност, която ти е прехвърлена. Предлагам да се освободиш от нея като я предадеш обратно Simple Smile пък някой ден решението за предметите може да дойде изненадващо..

# 108
Този казус е труден заради лично разбиране.
За мен не е.
Картините са както всеки друг нежелан подарък, който се опитва да ме ангажира.
Мога да направя каквото преценя с него, да се разбира подаря, продам, изхвърля, или да му слугувам (т.е.да му бърша прах, да го местят от чекмедже в чекмедже, или да с чудя какво да го правя.)
Дори за подаръци  от най-близките хора нямам скрупули. Вещите са за да ми служат, а не да ме обременяват.
Но пак се повтарям, въпрос на лично тълкуване е, затова и не приемам казуса като особен.

# 109
  • SF
О, аз имам скрупули. Ако нямах, щях да ги пусна из групите за продажба.

# 110
Здравейте,
Точно в такъв момент съм, Миналата година се наложи да чистя един апартамент, подарявах, изхвърлях, дори продавах. Но това е много дълъг и тегав процес. Та се замислих след мен какво ще стане, тъй като синът ми живее в чужбина. С годините осъзнаваш колко малко неща са ти необходими. Обещала съм си  да разчистя, въпреки че всичко ми е сантиментално, тъй като сама съм си купувала - и вещи, книги, картини, дрехи, домакински неща.

# 111
  • София
Моят мъж още като се оженихме беше скътал в гардероба едно бомбър яке, супер обемно и, поне за мен тогава, напълно непрактично. Колко пъти съм понечвала да го хвърля… цели 20 години! Той обаче упорито не даваше.
Е, тази зима едната дъщеря направо изби рибата с него - оказа се супер актуално, а и топло!
Някой по-назад беше писал за метълските тениски. Аз пък колко такива изхвърлих на мъжа ми - горкият, една бях оставила само да си боядисвам косата с нея. Леле, като я докопа дъщеря ми супер cool! И то така, с петната от боя, гордо си я носеше.
А сега носи и дънки с ниска талия от леля ѝ. И те излязоха пак на мода.
Та, ако имате дъщери, които наближават тийнейджърска възраст - не хвърляйте нищо (дрехи, чанти и аксесоари). Вече всичко е модерно и колкото си по-странен, толкова си по-готин.

# 112
Имам два Харингтъна, единя лимитиран, холандски, другия английски. Обещавам да черпя, ако щерката някой ден ги поиска Joy Метълските тениски ще се разпаднат след едно пране, но и те са нейни, само да реши Simple Smile

Аз навремето носех войнишката куртка на баща ми Joy

Общи условия

Активация на акаунт