Какво пазим и на кого го оставяме - döstädning и не само

• 5 597
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Не знам дали е трупане, вероятно имам по-малко от средното, но пак е доста. Събрах няколко слънцезащити, едната беше спонтанна покупка, за която съжалявам.
Няколко серума, няколко почистващи продукта и се чувствам задушена.

Натрупах и малко повече препарати през последната година - някаква мания да е чисто явно Simple Smile

# 121
Да, разбирам усещането - ми няма особено какво да направиш, освен да изхвърлиш или подариш.
По отношение на "зареждането" на промоция - например с препарати или други бързооборотни неща, стига да е инцидентно, а не постоянно, на мен не ми пречи. Примерно за 6 месеца ще се изчерпят и после няма да ги гледам. Аз така се зареждам с кафе, щото съм душманин на кафето и ако някоя сутрин се случи да стана и да няма вкъщи, буквално блокирам, не мога да функционирам после. А не пия какво да е, което може бързо да се набави от кварталното магазинче. Та няма ли две пълни кутии вкъщи, не ми е спокойно. Но това е сред изключенията...

# 122
  • SF
Имам чувството, че половината ни живот минава в работа и изкарване на пари за неща, които не ни трябват, другата половина минава в това да разчистваме нещата, които не ни трябват.

Така написано, звучи ужасно... Често трябва да си припомням тази фраза. Правя ремонт и онзи ден си броих връхните дрехи. Да си бях купила гарсониера в панелен блок с тези пари. Горе-долу такава ми сметката. А колко дрехи съм купувала и съм обличала само по веднъж...

Общи условия

Активация на акаунт