Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 47

• 6 291
  • 230
  •   2
Отговори
# 225
  • в пералнята
Аз тук не съм го виждала, аз в този период търсих до купя и имах определен филтър в имот.бг.
80к в евро му искаха по спомени.
Таванско помещение със статут на творческо ателие беше. Мен това ме отказа.

# 226
  • Варна
Харесва ми, има някакъв чар, въпреки че си личи, че е много бюджетно изпълнение. Обаче очите ми останаха в тоя контакт до мивката. Flushed  Той е почти в мивката. Особено като знам как пръска вода навсякъде каквото и да миеш в тия малки мивки...

Статията за наемите и МРЗ е многословна и същевременно празнословна. Да се върже едното с другото - колко да е един наем - 50% от мрз ли? 60? 70? 90? 120? И за какво жилище? Квартирите не са фиксиран продукт с еднакви характеристики, произведени на поточна линия по стотици хиляди от една партида. Всяко жилище е уникално и всеки собственик има право сам да определи цената си.

# 227
  • Варна
Момичета, успокойте се.

Новата ни наемателка днес ми звъни на пожар с видео връзка по месинджър. Изкарах си акъла. Ама и тя се е уплашила. Ако си спомняте - предният наемател строши огромно огледало в коридора - 2,50 високо, метър и нещо широко. Той си го плати, но по време на ремонта се отказахме да го демонтираме. Според консултация със стъклари от 2 различни фирми било цялото залепено и за да се свали, трябвало да се натроши и събори на малки парчета, което си е скъпо и опасно упражнение. Та просто залепихме едни акустични панели върху пукнатите участъци и направихме от дефекта - ефект. Да, ама сега огледало от нищо се е отлепило и е паднало цяло.... Тя си сушала косата пред него. Порязана е, за щастие не по лицето, а по ръката и не дълбоко.
Малко се почувствах виновна, че решихме да го оставим. Но ако знаехме, че всъщност не е здраво залепено, сами щяхме да го махнем и да купим ново. Сега разглеждам огледала в Икеа (нормални с рамка, не такива гигантски) и тези дни ще занесем да монтираме и да боядисаме стената.

# 228
Добре, че не е станала голяма беля. То си е страшничко така както го описваш...
Ние имаме вкъщи в банята така залепено изцяло, без рамка, огледало. Лепи го лично стъкларя, а той си е дългогодишен такъв, та надявам се ..знаел е как да го залепи.

# 229
Arhinora, ти питаше за данъците, нали? Има вече

# 230
  • в пералнята
Има, ама не на всички. При мен само на един апартамент са излезли, не знам дали от общината зависи.

Общи условия

Активация на акаунт