Колко пъти се храните на ден?

• 5 270
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
  • Обран бостан ;)
Спорт на гладно ?

О,не.

Виж, след як секс огладнявам като мечка след зимен сън. Sunglasses

# 136
  • По света и у нас
Аз плодове не обичам, но ако няма какво друго , а ми се яде нещо тогава ги нападам.

Другото е кашкавала и сиренето не ми се отразяват супер. Може да имам непоносимост, затлачват ме и ми развалят настроението. Затова напоследък готвя яко зеленчукови запеканки ( както казва майка ми).

# 137
Изобщо не мога да си представя как ще тренирам на пълен стомах. Даже и физически труд не бих извършвала нахранена. Но всеки си знае особеностите и как му е по-добре.

# 138
  • София /Абсурдистан
https://galen.bg/floradiks-bilkova-krav-sirop-500ml
За хората с анемия - билкова кръв. Консултирала съм се с хематолог. Вземаме го за баща ми, той е с хронична анемия.
Аз в момента много здраво съм закъсала със зъбите и дори да искам, не мога да ям нищо. Та поне седмица ще съм на принудително гладолечение.

# 139
Не е вярно това за плодът. Скоро четох защо.
Зелените салати се ядат най-напред.
Аз ходих един месец с Либре 3, защото защо не, та зависи от плода и от човека. На мен боровинки не ми повишават драстично кр захар, даже банан ми е ок. Нормално е кр захар да се повиши след хранене, стига да не е рязко и да не надхвърля определени граници. Ако ям картофи, ориз или багета, веднага скача, но не и плод. Бързите захари изобщо не ги коментирам, те са ясни.

# 140
  • Между гори и планини
От горски плодове, грейпфрут и лимон ако скочи кръвната захар, значи положението не е добре. Те са позволени дори при моя ниско въглехидратен режим . Но се старая да са до 2-3 часа следобед.

# 141
Мен ме е малко срам да кажа, но от години по един път - за вечеря. Само, като бях бременна, се хранех три пъти, че и повече. През останалото време пия кафе или вода или ако нещо малко ми прилошее, примерно смути или филийка с авокадо, например. Но се чувствам идеално така. Ако ям повече, се поддувам и ми е неприятно.

# 142
Да ти прилошава от глад, значи нещо не е ОК с храненето. Аз не бих си причинила подобно страдание.

# 143
Не ми прилошава от глад, пада ми кръвната захар или кръвното. Не си го причинявам, защото не го правя умишлено или насила, просто не ми се яде, не изпитвам такава нужда и не ми е приятно да се чувствам пълна с храна.

# 144
Откъс от книгата "Адвокати на защита" от Джон Лескроарт,от далечната 2004г:

"По време на цялото му обучение в най-добрите учебни институции в Сан Франциско на Андрю бе налагана модерната парадигма на здравословното хранене на подрастващите. "Сътроу",(училището му - бел.моя),разполагаше със столова,където се сервираха пресни сокове и салати,и именно там само за $4.45 си купуваше всекидневния обяд. През годините подобно на повечето от съучениците си,принудени да гледат на видеокасети в училище брутално клане на животни,той бе започнал да вярва,че човешките същества не трябва да ядат месо. Няколко дни след ареста си той бе отказал да се храни,но гладът го принуди да преодолее скрупулите си. Освен това вегетарианската алтернатива в МВЦ (Младежки Възстановителен Център – за непълнолетни престъпници - бел.моя),бе същинска помия."

Мда-а-а...

Общи условия

Активация на акаунт