Мамник -Тема №2

• 20 117
  • 493
  •   5
Отговори
# 300
Хубаво реклама, хубаво не е от кой знае колко голямо значение какво кафе пият, но наистина не е особено достоверно някой да пие модерно хипстърско лате насред затънтено селце по време на карантина. Хем се опитват да ни създадат атмосфера на забравено от всички и изолирано място, хем вземи това соево лате Simple Smile Някак не се връзва с цялостната картина.

Хлябът какъв е? Да не е в хартиен плик на модерна столична пекарна, безглутенов с квас Simple Smile

Дребни детайли и привидно не толкова съществени, но бодат очите, защото леко развалят атмосферата, а не защото на село не пият кафе, а ракия от сутринта.

# 301
Не е соево латето, капучино с краве мляко им е специалитет. Супер добро е наистина.
Навсякъде има продуктово, пари трябват.

# 302
Радвам се , че г-н Божинов е оценил нашата Лейди, наистина коментарите и са ерудирани и смислени. Е , добре е и че няма критика в тях, но все пак е права и съм съгласна с това което казва. Остава и режисьора да сподели мнение , в което се казва , че главната му актриса не може да играе, каквито са повечето тук.
На мен фалшивата планина ми избоде очите много повече от рекламите. Рекламите плащат заплатите на целия екип, а това безсмислено CGI отнема от автентичността на сцените във филма и на всичкото отгоре и пари струва.

# 303
Добре, де - не е соево, капучино е Simple Smile Все тая.
Ясно, че пари трябват. Не е хейт, просто е нелепо предвид цялостната атмосфера на сериала.

# 304
  • България
Браво на Божинов, че чете форума, но въпросната Лейди беше написала, че не можем и нямаме право да пишем градивна критика за сериала. Grinning

# 305
Според мен всеки има право на мнение , но тук понякога се прекалява с хейта и не минава за градивна критика . Щом се пише за сериала значи буди интерес. А и се сещам за израза " лоша реклама няма " .

# 306
Обаче като видя тези пържени филийки в 22ч вечерта и рязко ми се дояждат!
Абе, в Трънско сам опържени филийки ли приготвят за закуска?

що си мисля, че в книгата мекички пържиха... ох, ох, ох 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳

без книгата нищо нямаше да разбера от филма
а как и кой може да убие мамника четох три пъти за да направя потенциалните връзки

# 307
  • Бургас
Значи, над 30 пъти гледах и превъртях една и съща реплика, която не ми дава мира...аджеба! Какво точно казва Почекаин!
В трети епизод след 36,17 минута, след аутопсията на мечката, която иска Божана!
На какъв ли каданс не го гледах, така и не разгадах думите му!...
.........

# 308
  • Другата България
Въобще на никой няма да се подмазвам аз Grinning дано да се вслушат и в градивната критика, че като се заинатят, че са супер велики, ефекта е обратен.
Доста...плоско е да се смята, че всяко позитивно мнение за сериала е “подмазване“.
Още по-плоско е да се смята градивната критика и различното мнение за “липса на социален опит“. Blush
Аз със всеки сериал съм така - никога не се вторачвам в детайлите, гледам общата картина.
Ако позитивите са повече от негативите /каквито няма как да няма/, то значи сериала става. За мен.
Така беше и с “Дяволското гърло“, че с него се правеше паралел. Много хейт имаше за втория сезон, детайлизиране, мнения всякакви. А аз си гледах епизодите по два пъти. Blush
Разни хора, разни идеали.

Тук ми е трудно защото е непознат за мен жанр, ако започна да се вглеждам в чаши и посуда, съвсем ще изтърва нишката. Е, почистващата фирма нямаше как да я изпусна. Joy

# 309
Значи, над 30 пъти гледах и превъртях една и съща реплика, която не ми дава мира...аджеба! Какво точно казва Почекаин!
В трети епизод след 36,17 минута, след аутопсията на мечката, която иска Божана!
.........
Я не съм раснал у саксия, Божанче...
Горнева, Вие не требваше ли да търсите кучета?

# 310
  • Другата България
Скрит текст:
Обаче като видя тези пържени филийки в 22ч вечерта и рязко ми се дояждат!
Абе, в Трънско сам опържени филийки ли приготвят за закуска?

що си мисля, че в книгата мекички пържиха... ох, ох, ох 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳
без книгата нищо нямаше да разбера от филма
а как и кой може да убие мамника четох три пъти за да направя потенциалните връзки
Същата работа.
Затова си чакам да видя как точно това ще пресъздадат - защо го има /мамника/, и кой и как може да го унищожи.

# 311
  • Бургас
.........
Я не съм раснал у саксия, Божанче...
Горнева, Вие не требваше ли да търсите кучета?
Въйййй, що нещо предположихме със сина ми...
Да вземе да си пооправи изказа Почекаин!

На доста места трябва да връщам няколко пъти за да разбера...
Благодаря!

# 312
Аз не намирам различния говор на Божана и майка й за недостоверен. Нормално ми се струва, все пак двете се движат в различна среда, Божана е по-млада, работи, при това не в местния магазин примерно, а в полицията, общува с висшестоящи, колеги от други градове, работи с документи, разпоредби и т.н., нормално е да не говори на диалект.

Имам позната от петричкия край, майка й си говори на местния диалект, тя не. Живее в Пловдив от години, това няма как да не оказва влияние, но и сестра й, която си е в онзи край и е ежедневно при/около майка им, също не говори на диалект.

# 313
  • Бургас
Има ПП и на ,,Здраве,, и на ,,Арома,, мисля беше.
Нека ги показват и акцентират продуктите!

# 314
Здраве и Арома са съвсем друг клас продукти, разпространени са из цялата страна, познати са масово и отдавна, и на този фон не стоят неуместно.

Общи условия

Активация на акаунт