Иначе за НАТФИЗ, моята най-добра приятелка от детството стана актриса, виждали сте я в много сериали и филми. Това момиче беше един от най-забавните, шармантни хора, които познавах. Имаше си свой собствен характер. Завърши НАТФИЗ. Сега се виждаме по няколко пъти в годината, което си е нормално, вече си имаме различни графици и животи, но намираме време и да се видим да си говорим. Ами, няма и помен от забавното шармантно момиче, сякаш в НАТФИЗ се опитват да ги правят еднакви. Говори едно рецитално винаги, изкуствено, не може да се отпусне, пък се познаваме от 10 годишни. Тук таме като напредне вечерта и сме пийнали винце малко се изпуска да се засмее по-естествено и веднага се спира и започва да се смее по-“така”, както явно трябва да се смее един актьор ли, не знам. Много е странно наистина.
Добавям: Йордан Ръсев (Камен) наистина е добър в тази роля, все повече ми харесва. Както каза и друг човек тук, той играе и с цяло тяло както трябва да е. Страхотен е.
Хаха, да нямаме същата приятелка?
аз също мога да кажа същото за моя близка приятелка от детството, която беше най-готината и свежа мацка в тийн годините ни, но после НАТФИЗ тотално я пречупи. От прекрасното момиче със звънлив смях остана нещо супер стерилно и загубили естествения си пламък. Моята приятелка завърши класа на Стефан Данаилов, където знам, че момичетата специално са минавали през шлифоване, ама не в диаманти, а в перфектната версия за младо гадже на Данаилов. Сори за офтопика и за това, че говоря за мъртвец, който не може да се защити. 
За да не съм тотално офтопик - Лазаревска не ме дразни, даже мисля, че е симпатяга, но НАТФИЗ-ът й личи от километри. Проблемът във филмовата индустрия в България е, че НАТФИЗ уеднаквява и неутрализира младите и симпатични лица, докато не се превърнат в копие един на друг, но пък без НАТФИЗ не може. Има ли популярен актьор в последните години, който да не е завършил академията? Не включвам синовете и дъщерите на някой известен

Хахаха може, и моята приятелка мисля, че беше в класа на С. Данаилов (но вече не помня със сигурност, минаха 6-7 години оттогава). Но да, явно в тази академия ги правят безлични, не знам каква е точно идеята на това. Иначе, че приема е строг, строг е, но доколкото ми е разказвала моята приятелка, отсяват най-вече по външен вид, а не талант, особено при момичетата. Разказвала ми е как директно режат момичета с по-различен външен вид дори преди да са ги видяли как играят. За мен това е повече от абсурдно. Нали различните роли изискват различен човек? Една роля може да изисква актриса с крив нос да речем. Мерил Стрийп - икона в киното - не е стандартна красавица, но ролите и остават в историята, дори и тези в лековати филми като Дяволът носи Прада.
И аз да не съм офтопик, странно ми стана в снощния епизод защо не оставиха и Митко да види как Лазар остава жив след пробождането. В книгата двамата с Божана го виждат това (и цялата битка с Мамника) и оттам героите знаят, че не са луди и че Лазар е най-силното им оръжие срещу Мамника.
Може би е малко професионално, но най-много ми бодат очите несъответствията що се отнася до пандемията. А и сме го преживели, знаем как беше. Значи пандемия, карантина, ама положителни и отрицателни си дишат в носовете, маските са мираж, Емил контактен на положителен, но това не пречи да си ходи като изпълнителен директор напред-назад.....