Къде и как да я открия ?

• 5 731
  • 234
  •   7
Отговори
# 180
  • Paris, France
За какво ти е любов, ако крайната цел не е деца? Сериозно ли? 😂
"Децата са негатив на брака", каза една, все още жива, британска принцеса. Права е била за браковете по нейно време.

Повечето женски и мъжки бозайници не искаме деца като ни засърби. Природа, нагон, ко да прайм!

Любовта и сексът са удоволствието, което женските бозайници, но и мъжките при някои видове, плащаме със загуба на ресурси и дори смърт покрай раждане, изхранване и  отглеждане на потомството. Реално не са ни нужни деца за да оцелеем.

Аз като се влюбя, се влюбвам във външност + миризма + осанка. Мога да обичам и обичам вечно мъже, с които не сме имали общо дете.

Не от всяка любов се пръква дете. За съжаление и не всяко дете е продукт на любов. Според мене имат допирна точка, но не са съвсем свързани.

Авторът не пише да иска деца. Може да иска, а може и да не иска. Едва ли някога са му били цел. Писа, че няма живи родители и баби и родителите му са починали явно млади. Може да го е страх да не остави сирак, а не е и на 20г и затова да е решил да няма деца, но да иска партньорска връзка.

Много двойки силно се обичат, но решават да нямат деца. Childfree си живеят.

# 181
С това "спокойно ще намериш някоя" вече съвсем го травмирате.
Ми нали ако беше толкова спокойно намирането, той щеше да е намерил вече поне 20 бе?!
Ами и аз като си търсех мъж, се притеснявах че няма да си намеря моя човек. Но помня, че майка ми ми каза спокойно 😀 Аз не бях спокойна, ако обаче отвън хората ти казват ами не бъди спокоен, това повече травмира. Поне мен би ме травмирало повече. Но както виждаш съм дала практични съвети. И всъщност да трябва да е спокоен, да прави неща различни, част от които съм написала и да не спира да прави стъпки в посока да си намери жена, но по-добре да го прави спокоен.

# 182
Е, той е май доста спокоен.
Да не кажем пасивен.

# 183
Е сега вече ще избяга с 200 от форума...
Е, той отдавна избяга Joy

# 184
  • Далечният изток
С това "спокойно ще намериш някоя" вече съвсем го травмирате.
Ми нали ако беше толкова спокойно намирането, той щеше да е намерил вече поне 20 бе?!
Ами и аз като си търсех мъж, се притеснявах че няма да си намеря моя човек. Но помня, че майка ми ми каза спокойно 😀 Аз не бях спокойна, ако обаче отвън хората ти казват ами не бъди спокоен, това повече травмира. Поне мен би ме травмирало повече. Но както виждаш съм дала практични съвети. И всъщност да трябва да е спокоен, да прави неща различни, част от които съм написала и да не спира да прави стъпки в посока да си намери жена, но по-добре да го прави спокоен.
Колко годишна беше като си търсеше мъж?

# 185
  • София
За мен най-добрият начин е някакви събития. Примерно според твоите интереси. Може да се запишеш на Салса, Бачата, народни танци. Може в някакви групи за бизнес или други подобни места. Ако щеш и на протест срещу правителството. Или на някакъв чужд език.
 Не трябва да издаваш отчаяност. В Тиндър, Баду, конкуренцията е огромна. Ако си на село , преди 50 години конкуиренция са ти главно мъжете от селото и съседните, сега заради тиндъра , конкуренция са ти всички в радиус от 100 километра. Лошото е, че всички са в тези приложения и сигурно ти се струва направо абсурдно да заговориш някой и да се представиш да ти откаже.
 Edit: Прочетох мненията, които са ти написали, моля те не позволявай да ти повлияят обидите тука, които са ти написали. Ако  имаш травми от детството , последното от което имаш нужда е да те карат да повярваш,че си нещо по-малко от другите хора, които имат връзки.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 21:29 от thedentist

# 186
  • Далечният изток
Айде пак танци.... Ма вие представяте ли си човек, който не танцува, как би изглеждал сред танцуващите хора?! Какво прави там?! Отчаяно търси жена! Отвратителна гледка...

# 187
Целият пост на дентиста крещи – отчаян мъж.
Нека мъжете да го прескочат. Няма да им върже. Гаранция.

# 188
  • София
Целият пост на дентиста крещи – отчаян мъж.
Нека мъжете да го прескочат. Няма да им върже. Гаранция.
Той е отчаян, но няма нужда да смятаме, че другите не са отчаяни и са по-добри от него.
Аз съм ходил на салса и бачата. Самотните жени между 35 и 45 личат от километри. Но не мисля , че са по-лоши от другите жени.  Подценявате човека спрямо общото ниво неоснователно.

# 189
Не го подценяваме. Казваме, че е заспал. Като 75% от мъжете. А жените са сензитивни. Винаги надушват отчаянието и несигурността в мъжа.

# 190
  • Далечният изток

Аз съм ходил на салса и бачата. Самотните жени между 35 и 45 личат от километри. Но не мисля , че са по-лоши от другите жени.  Подценявате човека спрямо общото ниво неоснователно.

Ти защо ходи на танци? Да си търсиш жена ли?

# 191
  • София
Вие се смеете, но точно на народни танци се събраха една леля на мъжа ми с новия ѝ мъж. Колко да са отчаяни, и двамата съвсем прилични хора, стабилни финансово, добре изглеждащи, с по един брак и големи деца зад гърба си. Нищо лошо няма, че си търсят връзка (че даже и да им личи). Една  приятелка пък си намери мъж посредством куче. Тя си обича кучета от дете, но в случая направо си каза - ще си взема едно куче, така ще се заговарям с всякакви хора и може да попадна на някой як мъж - и бам, попадна. Но авторът ако е на село, това с кучето отпада, както впрочем и много други плюсове на градския живот в областта "запознанства и флиртове".

# 192
Е, то ако са на по 70 и на хоремага да се срещнат и при личния лекар бива.

# 193
  • София

Ти защо ходи на танци? Да си търсиш жена ли?
Принципно да, когато бях студент и нямах някакво конкурентно предимство, за да имам самочувствие, ходих там с тази цел, после обаче ми хареса и ми стана хоби.

# 194
  • Далечният изток
И намери ли си жена?

Мда, студент...
Ти представяш ли си го 40-годишният как се записва на танци да си търси жена там.... Ма то грозна картина...

Общи условия

Активация на акаунт