Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 4)

• 4 603
  • 243
  •   2
Отговори
# 240
  • Melmak
Аз се чувствам грам неподготвена. Купила съм някои дребни неща като дрешки, няколко биберона(залъгалки или както се казва), стерилизатор, нагревател и бутилки, но биберони не съм взела. Легло и количка с кошница ни дадоха.
Докато бях още енергична мъжа ми викаше не купувай още, няма къде да складираме. А вече ми е трудно. Искам в началото само най-необходимото, ама вече нямам сила. Ще вляза да поръчам тук-там нещо и това ще е. Кумата ми даде списък. Ще вървя по него и каквото има ще се докупува в хода на нещата. А, активна гимнастика също ни дадоха. Ще поискам подарък килимчето, което харесах като правим погача или от компанията.

# 241
Здравейте и от мен! Вече официално от 2 ден в майчинство, доста по-позитивна от преди. 🤣 Нанесохме се в новия апартамент, останаха само дрехите, абе определено ми е по-спокойно. Днес щях да съм на ФМ, но отложихме за следващата седмица, защото лекарката е в болничен. Утре влизам в 34 г.с.😊
Купихме столче за кола и съм доста доволна от този факт😃

# 242
Здравейте и от мен! Вече официално от 2 ден в майчинство, доста по-позитивна от преди. 🤣 Нанесохме се в новия апартамент, останаха само дрехите, абе определено ми е по-спокойно. Днес щях да съм на ФМ, но отложихме за следващата седмица, защото лекарката е в болничен. Утре влизам в 34 г.с.😊
Купихме столче за кола и съм доста доволна от този факт😃

Честито, Дарби!
Само хубави емоции в новия дом!
Точно преди 1 година и ние се нанесохме в няшия, днес имаме повод за празник. Бая вода изтече докато успеем и беше страшна емоция.
За майчинство - имаш предвид, че си болничен 45 дни преди термин ли? Ако е така почивай и се наслаждавай. Аз днес по спешност трябваше да изляза по работа и се потъркалях из София .... та нямам търпение да дойде и мойто време, че се чувствам като барбарон 🤣

# 243
Да, в болничен съм Simple Smile Благодаря много и на вас честито!

Общи условия

Активация на акаунт