Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 2 154
  • 123
  •   3
Отговори
# 105
Честито и радостно момченце!

Относно изхождането, в болницата ми бяха казали, че при кърмени бебета изхождането е по рядко отколкото при АМ. Но ние пък не забелязваме голяма разлика. Единствено, че с АМ е повече като количество.

Здравейте, записвам се и аз с дълго чакано момченце, родено секцио по медицински причини на 27.12, иначе терминът беше 08.01.

Да ви попитам - кое броите за изхождане? Бебо е изцяло на кърма, в няколко памперса дневно има като малка "щампа", а веднъж на 2-3 дена има голямо изхождане. Не мисля, че има запек, като прави голямото изхождане е доста спокоен като поведение.

# 106
Честито бебче!
Аз вече се плаша колко често се изхожда моето бебе. Докато сменя единия памперс, вече е напълнила следващия. Но е и доста лакома и си суче, когато пожелае.

# 107
То при кърмените нормално може да бъде всичко между на всяко хранене и веднъж седмично. Grinning Границите са много широки. При АМ по може да има някакъв график.
И при нас има моменти, в които сменяме по 3 памперса поред, ако докато е на повивалника не ни опикае или оака направо си е за празнуване. Laughing И преди хранене, и след хранене общо взето шансовете са сходни - озове ли се там и все нещо го напъва отвътре. Joy

# 108
Ох точно това си мисля и аз ,моето тия два дни ака яко ,чак се притесних .Но не е рядко ,остава си в памперса .Ама тя предните два дни не ми слезна от гърдата .Явно беше период и бяхме закачени ,нищо друго не признаваше .Затова ви споделям една графика да си имате едно наум ,когато са така .Ние сме точно в 5г.с сега .

# 109
Момичета, има ли разлика между био амика и колийф капки? Или са сходни

За мен са сходни - продукти листовки и двете разграждат лактозата.

# 110
И моят така прави, на две поредни сменяния има жълти печати и след няколко часа -изхождане , горе - долу два пъти на 24 часа, мисля че е нормално, щом е спокоен твоя бебчо, моят също е спокоен, пишка си редовно също, така че няма повод за притеснение.
Здравейте, записвам се и аз с дълго чакано момченце, родено секцио по медицински причини на 27.12, иначе терминът беше 08.01.

Да ви попитам - кое броите за изхождане? Бебо е изцяло на кърма, в няколко памперса дневно има като малка "щампа", а веднъж на 2-3 дена има голямо изхождане. Не мисля, че има запек, като прави голямото изхождане е доста спокоен като поведение.

# 111
  • Бургас
Момичетата, които са се следили или още се следят в Люлинмед кабинетите, гледахте ли новините?? Аз съм потресена, точно в този техен кабинет ходя, но не при д-р Иванов

# 112
Моя бебко е само на 6 дни, вкъщи сме от онзи ден, изцяло на кърма още откакто не събраха след секциото. Ака по 4-5 пъти на ден, понякога и повече.
Днес беше ужасно неспокоен, а толкова много му се спеше, че чак не можеше да си отвори очичките, но не можа и да спи от газове, само че снощи ядох домат и обвинявам себе си.

Днес ме е седми ден от секциото, обаче още не съм ходила по голяма нужда, осве веднъж в болницата, след като ми наравиха клизма, тъй като бяха минали повече от 24 часа без газове, но естествено то нямаше нищо. От тогава-досега не съм ходила, газове имах, дискомфорт нямам, но се притеснявам вече.
Пих лактулоза тая вечер към 17:30ч, но резултат още няма.

# 113
Lilly_TeaRose, не е добре това. Още в болницата е трябвало да се изходиш, поне си имала газове, но все пак. Дано тази нощ ти се пробудят червата.
Мен в болницата след 24-те часа всеки ден ме питаха.

Какво да давали по новините?

Момичетата, които са се следили или още се следят в Люлинмед кабинетите, гледахте ли новините?? Аз съм потресена, точно в този техен кабинет ходя, но не при д-р Иванов

# 114
  • Бургас
Има камера, която е в кабинета му на Попова шапка и записите са качени в п*рно сайтове. Точно както козметичните студия в Бургас

https://btvnovinite.bg/bulgaria/ne-znam-kak-e-stanalo-ot-vas-raz … na-pacientki.html

# 115
Тотален шок! Не мога да повярвам!
Между другото, когато ходих в спешното на сърце и мозък Плевен, там видях две камери и доста се изненадах. Може би, защото е спешно и затова, защото никъде другаде из кабинетите не съм видяла.
А това, което чух и видях от репортажа... Леле тези са за сериозен съд. Трябва всички жени да се съберат, един адвокат и съд.
Самата аз все още се колебая дали да не подам жалба и съответна съд към Токуда...

Има камера, която е в кабинета му на Попова шапка и записите са качени в п*рно сайтове. Точно както козметичните студия в Бургас

https://btvnovinite.bg/bulgaria/ne-znam-kak-e-stanalo-ot-vas-raz … na-pacientki.html

# 116
Моя бебко е само на 6 дни, вкъщи сме от онзи ден, изцяло на кърма още откакто не събраха след секциото. Ака по 4-5 пъти на ден, понякога и повече.
Днес беше ужасно неспокоен, а толкова много му се спеше, че чак не можеше да си отвори очичките, но не можа и да спи от газове, само че снощи ядох домат и обвинявам себе си.

Днес ме е седми ден от секциото, обаче още не съм ходила по голяма нужда, осве веднъж в болницата, след като ми наравиха клизма, тъй като бяха минали повече от 24 часа без газове, но естествено то нямаше нищо. От тогава-досега не съм ходила, газове имах, дискомфорт нямам, но се притеснявам вече.
Пих лактулоза тая вечер към 17:30ч, но резултат още няма.

Има свещички за изхождане, на мен ми дадоха в болницата (на първите 24 ч.) и после за вкъщи ми дадоха, въпреки хемороидите, ако искаш пиши ми на ЛС, ще ти ги пратя, напълно безболезнено става всичко.

Тотален шок! Не мога да повярвам!
Между другото, когато ходих в спешното на сърце и мозък Плевен, там видях две камери и доста се изненадах. Може би, защото е спешно и затова, защото никъде другаде из кабинетите не съм видяла.
А това, което чух и видях от репортажа... Леле тези са за сериозен съд. Трябва всички жени да се съберат, един адвокат и съд.
Самата аз все още се колебая дали да не подам жалба и съответна съд към Токуда...

Защо към Токуда, какво е станало там?

# 117
MissBabyJane, преди точно 1 година ми беше последното посещение в тази болница. С мъжа ми бяхме ходили на консултация при репродуктивния лекар там, тъй като бях правила аборти през няколко години. Направиха ми цветна снимка на тръбите и ми подадоха документи, на които ясно е написано че имам двустранно непроходими маточни тръби и аз никога няма да мога да имам деца по естествен начин. Направих ин витро там срещу безусловна цифра и когато не се получи, решението за тях беше яко вадене на яйцеклетки. Не се съгласих и 3 месеца по-късно си забременях как на магия. Няма да споменавам как ми се беше отразило това на психиката, че не мога да имам деца. Добре че не се бях сринала, а бързо се съвзех и бях приела съдбата си, но има много жени, които не се изправят така лесно.

# 118
MissBabyJane, преди точно 1 година ми беше последното посещение в тази болница. С мъжа ми бяхме ходили на консултация при репродуктивния лекар там, тъй като бях правила аборти през няколко години. Направиха ми цветна снимка на тръбите и ми подадоха документи, на които ясно е написано че имам двустранно непроходими маточни тръби и аз никога няма да мога да имам деца по естествен начин. Направих ин витро там срещу безусловна цифра и когато не се получи, решението за тях беше яко вадене на яйцеклетки. Не се съгласих и 3 месеца по-късно си забременях как на магия. Няма да споменавам как ми се беше отразило това на психиката, че не мога да имам деца. Добре че не се бях сринала, а бързо се съвзех и бях приела съдбата си, но има много жени, които не се изправят така лесно.

Много съжалявам. Аз раждах там, но до последно ме беше много страх, нямам никакво доверие на болници (нито частни, нито държавни) последните три години - преди бременността ми, обикаляхме заради дядо ми и видях за какви чудовища става въпрос… един свестен доктор няма, единствено за пари се интересуват $$ бих казала че това не са доктори, а касапи.
Радвам се че при теб всичко е наред и вече си имате и бебче!

# 119
  • Sofia
Деси, ужасно е това, през което си минала, наистина това е печатница и са много малко лекарите, които наистина си обичат професията в истинския смисъл на думата. Аз също миналата година си скъсах нервите с Токуда. Трябваше да направя в един ден кръвни изследвания и гин.преглед в един ден, а именно в събота. Чинно дадох кръв, но се оказа, че няма кой да ме погледне гинекологично. След като си покрещяхме с тази на регистратурата /дебилни хора не трябва да работят на такива места/, ми записа час за следващия ден, демек неделя, като многократно обясних, че съм на терапия и това трябва да се случи най-късно тогава. В неделя отново чинно давам кръв, отивам и се зареждам на етажа, чакам близо час, накрая прихванах някаква докторка и буквално изнервена я питах докога ще чакам. Показах талона, защото тя каза, че няма прием днес и записани хора. На талона дебилната беше записала понеделник на своя си глава. Обясних на докторката случая, но тя каза, че си има достатъчно работа да се занимава с мен, какво сме си мислили, не съм била спешна и така. Слязохме при дебилната и я питахме защо е дала понеделник, като изрично се разбрахме за неделя и тя най-спокойно отвърна, че можело само в понеделник. Единственото хубаво от тази история е, че отидохме в Майчин дом и там се примолихме, дежурната докторка на спешното веднага ме взе, прегледът трая буквално 5 мин, никакви пари не взе и после стана моята проследяваща АГ 😁.

Общи условия

Активация на акаунт