Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 2 329
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
Деси, за съжаление тези изпълнения с инвитрото не са само в Токуда, почти навсякъде е леш, включително и ʼсветилатаʼ мислят само за пари и нищо друго. Има толкова момичета с подобна история на твоята, а още по-тъжното е, че някои от стрес и от много ровичкане си докарват реални проблеми, които не са имали до сега. Много се радвам, че при теб нещата са се развили така и сега си гушкаш човечето, напук на ʼекспертнотоʼ мнение.

# 121
  • Sofia
Уф, оказа се, че от МЗ са изтеглили АМ Бейбибио 1... Джейн, имай го предвид, вчера е станало това...

# 122
  • Бургас
Момичета, ъп на сагата от вчера с камерите в АГ кабинета - арестували са д-р Венелин Иванов. Аз също се следях в този кабинет. Той ме израждаше заедно с Нур Алсалех и съм потресена какво се случва... има десетки записи от прегледите, изтекли в тези сайтаве за възрастни с фетиши

# 123
Уф, оказа се, че от МЗ са изтеглили АМ Бейбибио 1... Джейн, имай го предвид, вчера е станало това...

Защо??? Аз изпратих преди малко майка ми да вземе две кутии, че му свърши

*** edit - майка ми ми звънна туко-що от аптеката и на нея са й казали, че е изтеглено. Взела е на същата марка козето, макар че аз май не съм много “за”, ама ще трябва да пробваме защото той има останала храна за 1-2 яденета.
Накарах я да попита защо е изтеглена, ама не са казали нищо… чудя се да не е същият случай като с другата храна която изтеглиха наскоро на нестле

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:25 от MissBabyJane

# 124
Момичета, някоя от вас започна ли вече да тренира? Ако има такава, ще се радвам да разкаже кога е започнала, какви упражнения прави.... и тн

# 125
MariaNikolaeva, мен още ме наболява коремната област, така че ще пасувам още време. При мен са минали 20 дни, а при теб?
Иначе си планирам тука до месец-два да си започна хранителен режим и леки тренировки. Все пак трябва да се напъхам в старите си дрехи, хаха
И за лятото да съм си старата женичка, хаха

Гледайте аз пък на каква откачена тема съм. Чудя се кога ще се избистрят очичките на Дарин. Имам едни съседи, които и на двамата очите са кафеви, а второто им дете е със сини.

# 126
MariaNikolaeva, мен още ме наболява коремната област, така че ще пасувам още време. При мен са минали 20 дни, а при теб?
Иначе си планирам тука до месец-два да си започна хранителен режим и леки тренировки. Все пак трябва да се напъхам в старите си дрехи, хаха
И за лятото да съм си старата женичка, хаха

Гледайте аз пък на каква откачена тема съм. Чудя се кога ще се избистрят очичките на Дарин. Имам едни съседи, които и на двамата очите са кафеви, а второто им дете е със сини.

Аз родих преди 23 дни. Чувствам се добре и вече много ми се тренира. Даже се чудя няма ли фитнеси, в които може да се ходи с бебе 😀
А за очите - аз чакам същото от първия ден. Аз съм със сини, а таткото със зелени, та се надявам да вземе моите, макар че в момента ми изглеждат да са му супер тъмни..

# 127
Леле и аз съм била на преглед при Венелин Иванов, но не останах впечатлена и не повторих.
Иначе за тренировките - тренирам от 10 години, наложи се да спра в началото на бременността и доста ми липсват. Операцията ми е добре, но доста ме боли матката. Говорила съм със специалист по тазово дъно, който ми е казвал, че е добре да минат поне два месеца от раждането, независимо колко добре се чувства жената.
Иначе днес с бебето бяхме на преглед и си обух дънките от преди бременността. По-слаба съм от всякога и се надявам да не стана като другите случаи на кърмещи жени, където качват повече докато кърмят, отколкото докато са били бременни.

# 128
Това с лекаря е ужасно. 😕 Живеем в наистина сбъркан и извратен свят.

На мен АГ-то ми каза, че мога да започна леки тренировки 1 месец след секциото (което е  други ден) и след 2 месеца коремните преси.
Аз тренирам активно от 15 годишна, но бях с ниска плацента и ми забраниха още в ранните месеци и доста ми липсваше… а иначе качих килца, но корема ми е много зле 😕 бебо си е голям и последните две седмици от бременността корема ми стана ОГРОМЕН и изведнъж ми излезнаха стрии (а нямах по корема до тогава) и сега е грозна гледка 😢 хем със стрии, хем увисна, направо като се видя (което избягвам) ми се плаче…

# 129
  • София
ДесиИ и аз днес точно очите му гледах, даже ги снимах и пратих на ChatGPT да каже предположения за цвят 😅 баткото е с кафяви, ние с таткото също, но пък свекърите са със сини, та ще видим. С баткото нямам спомен кога се избистриха.
Иначе по темата с детската градина - ние го спряхме деня след секциото, просто защото се беше разболял. След това решихме да го задържим вкъщи до края на февруари, защото бебето е недоносено и не ни се рискува с градинските вируси

# 130
Момичета, при нас положението е страшно от 3дни никакъв сън, мрънка ( не плаче), но се  свива, изпъва , некомфотно й е , ако заспи е за 20-30 мин и пак се започва.
Не я успокоява гушкане, нито бял шум, нито топло на коремчето, цокане и тн …..
Дадох й по препоръка на педиатърката капки биоамика но се запече с тях и стана по зле положението, като ги спрях на следващия ден поне си акаше нормално.
Утре ще звъня на педиатърката може би трябва нещо обезболяващо еспумизан или оо силни капки като лефакс?
Страх ме е да не се запече от капки.
Вече ще откача не знам кое е ок 😢😢😢😢

# 131
Момичета, при нас положението е страшно от 3дни никакъв сън, мрънка ( не плаче), но се  свива, изпъва , некомфотно й е , ако заспи е за 20-30 мин и пак се започва.
Не я успокоява гушкане, нито бял шум, нито топло на коремчето, цокане и тн …..
Дадох й по препоръка на педиатърката капки биоамика но се запече с тях и стана по зле положението, като ги спрях на следващия ден поне си акаше нормално.
Утре ще звъня на педиатърката може би трябва нещо обезболяващо еспумизан или оо силни капки като лефакс?
Страх ме е да не се запече от капки.
Вече ще откача не знам кое е ок 😢😢😢😢

И при нас положението е горе долу същото. Бебето е неспокойно, присвива крачета, главичка, ръчички, абсолютно всичко и също не плаче. И си мисля, че не са колики, а по скоро газове. Иначе лекарката изписа био Гая само и чай на блевит.

# 132
Не помня кой преди време беше казал, че дава Лефакс или Еспумизан вечер само, за да не се запича детето. Аз също започнах да действам така - давам Лефакс след 6 и на нощните хранения и наистина не се запича, а коремче го боли по-малко. Те и двете са за газове, ама колко и дали облекчават май си е индивидуално.

# 133
И при нас е така. Не реве, но не спи и мрънка. Тотално му се разваля съня. Коремчето къркори и страшно много пръцка. Някой път си плача с него, защото нищо не мога да направя, а ми е така жал. После мъжът ми му говори, че ще трябва да го надживее и че всички минаваме през това. Даваме капки на Колийф, но решихме да дадем и на Нанибел/без лактаза/, надявам се да не се запече, а и по принцип не би трябвало /по пътя на логиката/. Все още нямам наблюдение, ще трябва да мине поне ден-два. Иска ми се да купя чая от ДМ с копъра, но за момента не мога да стигна до магазина, тъй като все още се занимавам с циците и тяхното лечение, а Дарин го гледа предимно баща му.

# 134
Деси, и аз си плача от безсилие като почне да се превива.

Аз давах Колийф 2-3 дни, но дали по случайност или от тях, почна да повръща почти на всяко хранене и ги спрях. 🤷🏼♀  И сега съм в чудене с какво да започнем търсенето на вълшебното хапче. Ще дам почивка няколко дни и ще пробвам пак колийф.

Общи условия

Активация на акаунт