Работа, CV-та, HR-и, съвети - 104

• 1 664
  • 94
  •   3
Отговори
# 90
Фирмата в която работи мъжа ми е с 500 служители и оперират на арабските пазари, ама в богатите страни и в бившите съветски републики. Заплатите им са по-големи от докторските, макар да са машиностроене.

# 91
Това е уникално тъпо и селско. Предпочитам да ми дадат пари пред такива "подаръци". Какво по дяволите се предполага, че ще правя с цяла тенекия мед? И за какво ми е половин агне, при положение, че мразя агнешко?

# 92
  • Ю Ес ъф Ей
Най-хубавият Коледен подарък, който получавах от миналата ми компания беше, че всяка година компанията затваряше между Коледа и Нова година и всички получаваха няколко допълнителни почивни дни. Нищо не може да се сравни с няколко допълнителни (платени) дни със семейството или малка екскурзия за презареждане на батериите.
За съжаление това е единствената компания в която съм бил, която имаше такава екстра.

# 93
И аз предпочитах, ама няма, че и единия син работи там. Коледните пликчета им ги дават на банкета, който не отиде, не му дават.И купони им дават и тях ги предпочитам в пари, защото магазините от които пазарувам не работят с купони.

# 94
  • София
Мой познат работи във фирма, която затварят всяка година на 20 декември, примерно и до към 3-4 януари не работят, но мисля, че карат всички да си пуснат отпуска. Отделно, по същият начин, фирмата затваря за 2 седмици началото на август и пак се пускат отпуски. Така за свободно ползване от служителите остават около 5 дни отпуска (може и малко повече да са, предполагам зависи от работните дни между Коледа и Нова година, но едно на друго, основният обем отпуски се случват по едно и също време за всички служители) - той казва, че не му пречи това, знае си и си плануват семейните почивки спрямо тези отпуски, но за мен това е доста ограничващо.

Общи условия

Активация на акаунт