Отговори
# 30
Пусни си едни изследвания, може да имаш някакви липси на витамини или друг проблем и затова да чувстваш тревожност. Ако всичко е наред здравословно смени си работата.
Даже липсата на някои витамини може да съсипе деня. Аз, когато работих си помислих, че съм бърнаут, бях като звяр, карах се с колегите, намразиха ме, плаках хиляди пъти на работа, особено преди мензис. Мислех, че при всеки е така и че е нормално.
За съжаление, след като напуснах работа отидох да се изследвам, оказа се, че някои хормони са ми в по-малко, някои в повече.
Лекувах се и сега всичко е в норма. Срам ме е, защо до сега не съм се сетила.

Да знаеш, олекнах като памук, толкова лоши коментари съм чула, но успях да запазя спокойствие. Ако бях като преди, щях да напусна и другата работа или да ме уволнят.

# 31
Хубави съвети са ти дали. И ти звучиш ок.

От мен - дай си общо 3 години. Нямаш рутината още. Тресе те ентусиазма на начинаещия. На третата години за същите празници ще правите същите неща. Но вече ще си по-спокойна, ще си видяла как децата се променят на 3 и на 5. Как уменията им се променят, как очакванията на родителите се променят. Ще знаеш какво е с агресивно дете, какво е с претенциозен родител. Ще имаш заготовки от творчески идеи, шеги, наказания, стимули.

Тогава пак го помисли.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт