Хайде,бебета,с термин ЮНИ,приготвяйте се за гушки и прегръдки от ухилени муцуни

• 23 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички именници вчера.

Честит рожден ден, ААни newsm59,НЕКА ОТ СЕГА ВСЯКА ГОДИНА ДА ПЛАЧЕШ САМО ОТ РАДОСТ НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН.Скоро да гушкакаш едно здарво бебе Бързо оздравяване на  Ванина .
Връщам се о тболницата, видях дъщеричката си,а  тя не сря да се протяга и да са кълчи във всички посоки Simple Smile Simple Smile Simple Smile Такова мило ми стана.И тук ме отрязаха на тема кърма- Не може да нося, аз до сега замразявах, но от днес съм на антибиотик/имам някакви бактерий/ и ще я изхвърлям кърмата.
някой беше питал за хигиена след секцио - докато си в реанимация ти правят тоалета 2-пъти на ден, после си ходиш сама.без кътетър- не си го представям  newsm78,може би ще ти дават подлога, но точно след операцията да се повдигаш newsm78.
Добра идея е да си вземете в болницата Дуфалак- ако имате проблеми дават някакво разхлабително , но е много силно и е по-добре да си имате.За тези с операцията, може да си вземете обезболяващо , че поне в Шейново, каот те прехвърлят в след родилно не ти дават, а някой момичета имат много болки/а дано не сте от тях/.Дано съм била полезна.
да се похваля от вчера си имаме креватче -подариха ни го едни приятели, не е точно това което аз бих си купила, но щом ни го дават не си струва да купуваме.Мисля от утре да се развихря и аз по магазините.Много са ви сладки покупките.
С обичайните заподозрени ще се видим утре сутрин на лекцията.

# 181
  • София
Зойче - прекрасни новини  Hug.

# 182

Само да те питам - обменната карта с болничния ли трябва да ми я дадат утре като отида?
А за Васерман и другото на гладно ли трябва да отидеш или не?
И последен въпрос - на теб Русева взе ли ти секрет или не?
ПОнеже аз мисля да не ми взима, ще ми го изследва докторката при която ще раждам.
Поздрави на всички мами и празнуващи, между които е и моето малко 7-годишно мъжле и свекър ми  bouquet  bouquet  bouquet

ОООп, Лаленце! ДА са ти живии здрави синкото и свекъра!!
ДА им е живо и здраво и името и те!   bouquet
1. ДА, трябва и двете да ти ги дадат - ДА СИ ГИ ИСКАШ! От тук насетне ще си седят в теб, но ще ги носиш на всеки преглед   bouquet. Непременно трябва да ти впишат ВАСЕРМАНА И АА резултатите в Обменната карта  Crossing Arms
2. ВАсерман и АА не са на гладно -когато те боднат - все резултатът е един и същ. Отиди с направлението в МЕД-ДИЯ лабораторията, намираща се на ул. Солунска 36. Там се правят безплатно, иначе плащаш 40 лв общо на другите места  Peace
3. Секрет ме пита искам ли да ми взема, но моят доктор Стаменов категорично забранява други доктори да ми взимат секрети и т.н. Каза, че само той ще го прави. Та и аз й отказах тактично  Mr. Green.
Мерси за изчерпателния отговор и поздравленията  bouquet
На мен Русева днес ми каза, че трябва да ми взима 36. седмица, но аз също така тактично й отказах Laughing. А ходиш ли всяка седмица да ти слушат тоновете?
Понеже то изобщо няма смисъл, при таз умела акушерска ръка Sick

# 183
  • Варна
някой беше питал за хигиена след секцио - докато си в реанимация ти правят тоалета 2-пъти на ден, после си ходиш сама.без кътетър- не си го представям  newsm78,може би ще ти дават подлога, но точно след операцията да се повдигаш newsm78.
Добра идея е да си вземете в болницата Дуфалак- ако имате проблеми дават някакво разхлабително , но е много силно и е по-добре да си имате.За тези с операцията, може да си вземете обезболяващо , че поне в Шейново, каот те прехвърлят в след родилно не ти дават, а някой момичета имат много болки/а дано не сте от тях/.Дано съм била полезна.
Благодаря за инфото за "тоалета" - аз питах. Сигурно се чудите що за въпроси задавам  Blush Ще обясня - когато ме оперираха през 2005 г. (по същество малко секцио) беше през нощта по спешност и нямах катетър. Сложиха ме 12 часа на системи и този период беше най-гадният. Нямах никакви болки (след операцията ми биха инжекция, след 6 часа още една и това беше). Обаче от системите бъбреците ми полудяха и непрекъснато имах зор. Не питайте как изкарах 12 часа с подлога в леглото  Rolling Eyes Тогава обаче нямах проблеми с хигиена, защото нямаше кръв. Сега направо изумявам как бих се справила с това и с яко кървене едновременно  Shocked Вече питах в една тема за варненския МД по въпроса, може моят доктор да си е сменил политиката.
За Дуфалака - не знам дали ще трябва. Така или иначе след операцията не се яде нищо, докато не изпуснеш газове. После дават кисело мляко и натурални сокове. При мен това беше абсолютното разхлабително - не съм имала никакви проблеми.

# 184
Зоя-Алекс, чудесни новини  bouquet

# 185
Зойче браво на малката ти героиня! Малко кофти с кърмата,но в крайна сметка важното е че сте добре! Аз момичета да ви се оплача!  Sad Май имам проблем вече с ходенето. Досега всеки ден минавах по 10 км, а днес на 2 км се изморих после още 1 км и пак изплезих език и после докато се прибера още 2км. И накрая се оказа, че асансьора не работи. и до 4 ет. вече не можех да си кажа името Tired. И нещо май много агресивна съм станала избухлива и ревлива не се трая чак, незнам другите как ме траят! Утре съм на ЖК надявам се, че там ще ми кажат хубави неща! Прегръщам ви! Hug

# 186
Привет и от мен

[Честит рожден ден и имен ден ( на патерици) на всички празнуващи!!!     party023 Tada smile3525 Само хубави неща да ви очакват отсега нататък! [/size]

Мамче Зоя браво на момиченцето ти!
И аз утре идвам на лекцията на 9 месеца и ще се радвам да се запознаем! Ще е супер да се запозная и с "обичайните заподозрени"!!   Hug за разпознаваемост ще нося и зелена лентичка на якето си!  Simple Smile оглеждайте се за мен!

Ега ти деня днес... ама хайде да не ви се оплаквам...преди малко даже писмото дето ви го писах сумати време изчезна... Cry

нека вашата вечер бъде разпускаща и зареждаща!

# 187
Привет мами,
Зойче чудесни новини,стискам палци малката Билянка да продължава да се подобрява и да наддава и съвсем скоро да пробва новото си легло,което са ви подарили smile3521

Честито на патерица на всички празнували,всичко най най и пак най ви желая,и безпроблемно раждане на малките слънчица.Съжалявам за закъснението и отсъствието но ми започнаха изпитите - вече взех един,а тази и другата седмица трябва да взема още цели 6 изпита-тай че стискайте палци да се справя.А в събота и неделя моето мило ме разнообразяваше да не се преуморя покрай изпитите-в събота ме води на Пачарево за риба.Бяхме с едно друго бременно семейство,но от майските мамита и на езерото всички ни забелязваха-2 мнооого бременни мамита Joy
та сега сядам и ще изчета какво сте си приказвали и затова ви казвам лека нощ

# 188
  • Варна
По повод срещата на 9 месеца във Варна, в четвъртък аз съм за по ранната среща. Може пак да се видим отпред или които отиде първи да пази места на останалите. Пишете кой ще идва?

# 189
  • Варна
Здрасти, тумбачета!

Честит рожден ден на патерици на Аани! newsm59 Tada  party023. Да сте живи и здрави и много да се обичате всички. Желая ти сълзите на този ден вече да са само от радост! Не се притеснявай за ангината на Ванина, мила. Явно е от сезона. Вики беше до преди десет дена на антибиотик за отит, а сега има една ужасна хрема, която не вярвам да остане без последствия. Аз също съм с ангина. Вече 5ти ден се боря, но май няма да се размина без антибиотик, защото чак синусът взе да ме боли. Лекарката каза, че масово учениците най-вече са болни.

Зоя-Алекс, браво на малката Билянка  Hug. Сега остава само да стане дебеланка  Grinning. Давай смело напред с покупките.  Peace

Относно имената, ние сме се спрели на два варианта. Адриана или Елена. Мъжа ми дърпа към Адриана, а аз към Елена. Естествено имам си поддръжник в лицето на кака Виктория. Моля, споделете на вас кое по ви харесва  Thinking.

Желая на всички усмихнат пролетен ден!   bouquet

# 190
Опа мамчета  Wink с големи томбачета! Mileidi пред ФК като предния път, там съм!mama Ana аз съм много пристрастна за имената понеже съм Елена!Адриана също е хубаво време, но можеш да измъкнеш пред мъжът си 2 довода, че не искаш Адриана! 1. Извинявайте вие Адриана ли сте или Адрияна! 2.Гадно е в училище да си един от първите номера, в повечето случай с тях се почва изпитването  Simple Smile Големи доводи вкарах и аз! А най-добрия вариант е като се роди бебока жив и здрав като си го погледнете тогава да си решите! Аз мамчета отивам на разходка довечера ще ви кажа как е моя бебок! Wink

# 191
Здравейте мамчета  Grinning

на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ААНИ! и на именниците - да сте живи и здрави всичките и само усмивки   bouquet
Аани, дано Ванина се оправя бързо и не се разболъава повече  Hug дано си изкараш бремеността до края спокойно и си родиш най-прекрасното бебче, което д апредизвиква сълзи само от умиление и радост!
Happywoman, стискам палци за изпитите, на мен ми остана един изпит и доплома, ама не знам кога ще мог ада ги отметна и тях  Peace

Зойче, ужасно много ме зарадва с хубавите новини за Билянка! Много се радвам за вас   bouquet Да дебелее малката душица сега, та да можеш ти да си отпуснеш свочта и да се насладиш на радостта от покупки и гушкане на милото същество!

И изобщо на всички ви пожелавам само хубави слънчеви емоции   bouquet

и аз ще се опитам да не се цупя много, че съм на работа, а не на лекцията на 9 месеца и да се запознавам с "обичайните заподозряни"  Wink

# 192
Здравейте !!

Зоя-Алекс радвам се за Билянчето и най-вече за теб!!Представям си как си чакала този миг !!!!

Шоши ,моля те да споделиш техники за раждането ,че и аз се интересувам и съм се настроила да си взема с мен различни аромати докато траят контракциите за да успея да се отпускам максимално.Кажи още нещо по въпроса!!!!

Бях да ми вземат изследвания вчера и лекаря ми каза да не ставам от леглото поне 10 дена-Иво ми се скара ,че в четвъртък бях по магазините в Пловдив -като съм се знаела,как можело да съм толкова неразумна.....та се кефя на тези от вас ,които нямат никакъв проблем с ходенето.
Онази нощ бая се поуплаших и аз то контракции ,то болки и дискомфорт отдолу..... baby_neutral -така де и доктора успях да изплаша .Сега съм леко нелегално пред компа,но то пък само лежанееееее.....

Надявам се да сте ОК до момента на раждането !!

Честит хладилник на Лионес и горещо и препоръчвам миялна машина,монтирана до мивката. Аз 13 г. мих чинии и тигани и знам какво е 4 членно семейство и хранене по няколко пъти в деня.....Сега с миялната съм си супер рахат !!!!!!!

Отивам да лягам и да пия хапчета Sick ,успокоявам се,че малко остана все пак !!!

# 193
  • Варна
Mileidi, Ycu, и аз ще съм пред ФК към 9.10!

Сега мисля да изляза до магазин Щъркел, май само там не съм ходила, а прочетох на сайта им, че имат крепонени чаршафи. Чудя се само дали ще ми трябва олекотена завивка за лятото или само с чаршафче и памучно одеялце да се завиваме  Thinking Или най-добре да имам и двата варианта.

Краси-Мира, кютай в леглото още малко, хич не остана време и трябва всички да се пазим!

# 194
  • Варна
Svetli, ако гледаш за чаршафи преди няколко дни ходих с майка ми до складовете на Лазур, така нареченият КОП. Там имаше хубави детски комплекти, чаршафи, калъфки, въобще спално бельо на много добри цени. Имаше и крепонени.
Можеш да провериш и в магазин Мадара - на гърба на магазин Зора, до Техномаркет. Там също имаше хубави на сносни цени.

Общи условия

Активация на акаунт