Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
, но не се сещам в коя ... а ми се иска да опитам да дойда.
.Зоя много се радвам,че билянка вече е добре остава само да дебелее
ще видиш,че скоро ще я гушкаш
.При мен няма нищо ново бебето постоянно ми напомня че е вътре рита ли рита,а утре съм на консултация надявам се всичко да е наред
хайде утре пак ще пиша.
Да ти е жив и здрав! 
:
на мъжлето,да те слуша и често да те радва с подаръчета
!!!
!!!
!!!
много ме боли !!!
!
!!!

хич не ми се чакат и 2, па камо ли 3 седмици 
.
, което ще се падне живот и здраве, точно около нова година и зимните месеци.
, че после като дойде бебчо, живот и здраве и ще пускам котва у нас известно време 
/
); 2) моят възлюбен ми купи супер мощен компютър и огрооомен 22 инчов монитор и сега виждам форума ето такъв