Самотна на 29. Как да се запозная?

• 2 031
  • 67
  •   6
Отговори
# 30
  • София
Аз не съм на 29, ама да кажем, че бях свободна и работех в женски колектив. Смело скочих в онлайн запознанствата. Отначало беше някаква лудница, после се ориентирах. Знам кой да отрежа и на кой да дам шанс. Дори и връзки съм имала.

# 31
Мисля, че в бг-мама винаги е имало епидемия от девствени учителки на твоята възраст, работещи в женска среда, търсещи да се запознаят с мъж, но не по интернет, и интересуващи се от карти Таро :

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=576183

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=738717;nomobile=1

https://www.bg-mamma.com/?topic=1678618

и т.н.

# 32
Аз не съм на 29, ама да кажем, че бях свободна и работех в женски колектив. Смело скочих в онлайн запознанствата. Отначало беше някаква лудница, после се ориентирах. Знам кой да отрежа и на кой да дам шанс. Дори и връзки съм имала.
Извинявам се, че е малко извън темата, но понеже няколко пъти попадам на твои подобни мнения - явно от доста време си на "пазара" на онлайн-запознанствата, описваш се като много активна, пишеш и за връзки. Очевидно обаче не се е стигнало до връзкаТА. Какво ти носи това непрекъснато "даване на шансове", започването на всичко отначало, и след това - късането, и некст, некст? Колко пъти си склонна да повториш цикъла, и не те ли изхабява всичко това - емоционално най-вече?

Щом опитна и обиграна жена като теб трудно се е ориентирала, и все още продължава да дава шансове на неподходящи, не е ли лош съвет към съвсем неопитни жени да се впускат в онлайн-запознанства? Реално, могат да се забатачат много яко, защото са лесна плячка.

# 33
Бих казала че онлайн запознанствата днешно време не за всички. Повечето мъже не споделят същия интерес и не търсят нещо сериозно.

Всеки може да дава съвети но е до човека да намери какво работи за него или нея!

# 34
Съжалявам, не разбирам последния пост. Не мога да гледам на Таро. Ще прочета темите. Въпреки, че в учителската професия има мъже .. Какво се има предвид под аз да съм инициативната?

# 35
На 40 практически имам само една връзка, започнала изключително извън интернет - в интернет зала като гимназистка. Дори да е покрай човек от компанията, пак сме се запознавали онлайн.
Излезте малко от това средновековие.
И не разчитайте друг да ви сватоса - почти сигурно ще попаднете на някой, дето никоя друга не го е поискала с дузина причини.

# 36
Под инициативна се има предвид ти да правиш първата стъпка да бъдеш малко по остра.

# 37

Излезте малко от това средновековие.
И не разчитайте друг да ви сватоса - почти сигурно ще попаднете на някой, дето никоя друга не го е поискала с дузина причини.

Потвърждавам! Особено сега са плъзнали маминки, дето си предлагат синовете!

# 38
Онлайн в приложение се запознах аз с няколко свестни мъже. Съшо съм интроверт и чета много книги. Малко отсяване, среша на оживено място и така.

Инак напоследък често виждам една фб група - срещи за необвързани на разходка в планината. Организират хората долу горе сходен брой мъже и жени и правят лек планински преход, после хапване, престой/преспиване в хижа и кой от къде е. Ако някои хора се харесат през това време - супер. На мен ми звучи чудесно, но аз обичам планина и разходки.

Видях буквално вчера реклама на rooftop парти за необвързани. Стори ми се много красиво и романтично, пък и весело!

Успех!

# 39
  • София
Извинявам се, че е малко извън темата, но понеже няколко пъти попадам на твои подобни мнения - явно от доста време си на "пазара" на онлайн-запознанствата, описваш се като много активна, пишеш и за връзки. Очевидно обаче не се е стигнало до връзкаТА. Какво ти носи това непрекъснато "даване на шансове", започването на всичко отначало, и след това - късането, и некст, некст? Колко пъти си склонна да повториш цикъла, и не те ли изхабява всичко това - емоционално най-вече?

Щом опитна и обиграна жена като теб трудно се е ориентирала, и все още продължава да дава шансове на неподходящи, не е ли лош съвет към съвсем неопитни жени да се впускат в онлайн-запознанства? Реално, могат да се забатачат много яко, защото са лесна плячка.
Да кажем, че нарочно не обявявам сегашния си статут във форума.
Като "отрязване" говоря за самото начало.
А иначе - който го е страх от мечки, да не ходи в гората. При запознанствата онлайн и офлайн има и рискове, има и шансове.

# 40
В планината запознанство не ми звучи изобщо безопасно. И недей да спираш запознанства с жени, даже обвързани, ако излезете може те да имат приятели. Не се затваряй и не отхвърляй възможности.

# 41
Аз бях в подобна ситуация, запознах се с мъжът ми в елмаз. За кратко време имах срещи с различни мъже, просто е лесно да си уредиш среща при положение, че си наясно че и отсреща търсят контакт.
Имам приятелка, която доста срещи имаше с мъже от там, но често ги режеше след първата поради най различни причини.

На курсове по рисуване, езици, други по често са жени, а ако има мъже може да са обвързани. Фитнеси, танци - там човек отива тренира и се прибира.

# 42
  • София
В курсовете по езици и професии има интересни хора, обаче те са платени и искат време.

# 43
https://www.facebook.com/RazhodkaZaNeobvurzani/
Може да пробвате тук. Офлайн запознанства в неформална обстановка и вече няколко двойки бебета очакват! Най-малко ще разнообразите ежедневието си.

# 44
Отпадат:
1) работен колектив и колега
2) онлайн запознанствата

Направо да давам ключа от квартирата, където си държа парите, това са очакванията.

Общи условия

Активация на акаунт