Тибетска гъба

• 136 414
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, от Варна съм има ли някой комбуча за раздаване ? Багодря предваритено.

Имам за даване кефирена (тибетска) гъба, от Варна съм.
    wavey Здравейте мили момичета, предложението валидно ли е още ...?    Praynig

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 14:28 от argo

# 301
На някой от Бургас да му се намира в повечко от гъбката?

# 302
И аз питам за Бургас  Rolling Eyes

# 303
Здравейте! Аз мога да Ви да от тази гъбал . От София съм казвам сеТаня обадете ми се на тел 0884 193 721 за да се уточним кога и къде!

# 304
Имам за даване кефирена (тибетска) гъба, от Варна съм.
     smile3525  Здравейте мили момичета, предложението валидно ли е още ...? Търся тибетска гъба във Варна.    smile3521

# 305
  • Пловдив
А някой от Пловдив да дава от тази гъба?

# 306
  • варна
Честита пролет дами!  bouquet
Подариха ми гъба преди няколко дни. правих кефир ,но ми се иска да е малко по-кисел.как да стане това? трябва ли да е с капак като го квася? И друго има ли значение срока на годност на млякото? т.е.: трябва ли кефира да се изпие преди да е изтекъл срока на млякото? моля ако някой знае да ми помогне със съвет Praynig

# 307
Честита пролет дами!  bouquet
Подариха ми гъба преди няколко дни. правих кефир ,но.......... моля ако някой знае да ми помогне със съвет Praynig

Усмихнат ден    Laughing   zlatitu ,  прочети цялата тема има много полезна информация ,която ще ти помогне да си решиш проблема. Аз също търся от тази гъбка  Laughing тук във Варна .   Praynig

# 308

Подариха ми гъба преди няколко дни. правих кефир ,но ми се иска да е малко по-кисел...... моля ако някой знае да ми помогне със съвет Praynig

Попитай и тук  :  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444328.210    Peace

# 309
  • варна
здравейте, май му хванах цаката. явно гъбата ми е била малко за това мляко/500мл/. сега я държа малко повече и става по кисело, но малко се утаява.прочетох и двете теми ,но всеки я прави различно. argo, ако искаш след месец като се размножи гъбата ми ще ти дам. ще ти пиша като стане.

# 310
здравейте, май му хванах цаката. ........ argo, ако искаш след месец като се размножи гъбата ми ще ти дам. ще ти пиша като стане.

благодаря   Hug  ще ти бъда много благодарна .  Praynig                                                        
       Когато порастне и стане за даване  Heart Eyes

# 311
  • варна
ok. argo ,ще ти пиша тук , така че надничай от време на време. но да ви кажа не виждам някакъв особен  ефект. но понеже съм на диета и ми идва добре да си пийвам от кефира. днес си мазах и лицето , стяга кожата . изобщо пия си кефира мажа си се с него, вече мириша на бебе  ylinfant

# 312
ok. argo ,ще ти пиша тук , така че надничай от време на време. ............. изобщо пия си кефира мажа си се с него, вече мириша на бебе  ylinfant
            zlatitu .... ще надничам .... Благодаря ти !!! Hug

# 313
ok. argo ,ще ти пиша тук , така че надничай от време на време. но да ви кажа не виждам някакъв особен  ефект. но понеже съм на диета и ми идва добре да си пийвам от кефира. днес си мазах и лицето , стяга кожата . изобщо пия си кефира мажа си се с него, вече мириша на бебе  ylinfant
Ти какъв ефект очакваш?  Laughing Laughing Laughing
Този дето виждаш по кожата е достатъчен според мен.....А онзи дето не виждаш също си го има......Така,че продължавай смело!Поемаш в организма си нещо дето е качествено и не е преминало заводска обработка......

# 314
Здравейте дами и от мен.От Ямбол съм и имам желание да опитам тибетска гъба.Моля ако някой от моя или близките градове около мен има да ми даде.Ще се разберем за плащане и как да си я получа.Незнам дали по пощата може да се изпрати.За това питам първо за помощ около мен.Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт