Октомврийското мъниче с мама към морето тича!

• 12 021
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • La casa de Mickey Mouse
от ла редут са съжалявам 4е аз отговарям но и аз съм си поръ4ала съЩите само дето не са розови

# 61
Здравейте девойки!!!
Mirama страхотни неща си купила на бебо! На коя фирма са лигавни4етата и 4увал4ето абе вси4ко е много красиво!Ако ги има и тук в София ще отида да си купя нещи4ко и аз!
klaudiq 4естита джуфка!

Поръчах ги от Ларедут. В момента всички са с намаления.

# 62
от ла редут са съжалявам 4е аз отговарям но и аз съм си поръ4ала съЩите само дето не са розови

Хехе, твоите пристигнаха ли.)))
Че моите още ги чакам всъщност. )
Това са снимките направо от сайта свалени. )

# 63
ами не са и незнам до кога трябва да дойдат ве4е станаха 2 седмици

# 64
ами не са и незнам до кога трябва да дойдат ве4е станаха 2 седмици

На мен сега ми тече втората седмица, предполагам, че до края на другата ще дойдат.

# 65
Mirama, Anett,дайте моля линк за ла редут Praynig

# 66
# 67
Момичета добро утро!
ANETT  и  Mirama благодаря ви за линка! Но честно казано не знам как да се справя с поръчките! Харесах си разни работи но и друго не ми е ясно промоцията само за дадени размери ли важи? Като натисна на други размери и променя цената!Ако може някой да ми обясни и как да си направя заявката ще съм благодарна!Как се плаща и кога?
Е това е не знам езика и съм гола вода.Искам да си поръчам лигавничета в синьо ама не мога да видя никакви други освен розовки!  newsm17 помагайте моля!

# 68
 Hug Добро утро-днес да стискате палци-че ми е последния изпит по ДАНАЧНО право от 14часа  Crazy  -сег амятам 1 кафе и се зсилвам да уча Simple Smile Лек и успешен ден ви желая!

# 69
  • Стара Загора
Galentinass, успех на изпита, ще стискаме палци.

Много хубава тема поздравления, аз в предната пак не успях да се запиша, сега отивам да дочета.
Аз бях на лекар във вторник, по принцип не обяснява много, но този път направо онемях. Каза седалищно е мъжко бебе. Разбрах казвам че е мъжко, колко време има да се обърне тя ми казва има малко време още. Четох разни сайтове, пише че до 32 седмица най - късно се обръщат, само 2-4% оставали седалищно до раждането, дано се обърне. Първото ми раждане беше бързичко и леко и се надявам и това да е така.
Хубав ден

# 70
Galentinass,
Успех на изпита   bouquet ! Направо да ги смаеш със знания!

Голям мор е навънка  sweating  Но трябва да изляза да си купя нещо за закуска. Всичко сме омели в къщи и  мога само трохи да смета newsm75
Лошото е, че мъжо е забравил да ми остави пари  fight имам само 4 лв. - за закуска ще стигнат, но не мога да напазарувам за вечеря. Той ще си прибере обаче за обяд  и ще го изрекетирам  smile3508

# 71
  • варна
Добро утро момичета !
Galentinass, Успех на изпита    Hands Thumbsup
dobra и аз като теб смятам да отида за закуска   food002докато още не е станало съвсем горещо навън  smile3521 засега е добре все още няма слънце

# 72
Момичета добро утро!
ANETT  и  Mirama благодаря ви за линка! Но честно казано не знам как да се справя с поръчките! Харесах си разни работи но и друго не ми е ясно промоцията само за дадени размери ли важи? Като натисна на други размери и променя цената!Ако може някой да ми обясни и как да си направя заявката ще съм благодарна!Как се плаща и кога?
Е това е не знам езика и съм гола вода.Искам да си поръчам лигавничета в синьо ама не мога да видя никакви други освен розовки!  newsm17 помагайте моля!

Здравей Надя, поръчката се прави лесно.
Първо обаче трябва да си направиш регистрация. След като се зареди сайта, полето за регистрация се намира в дясно и пише следното: Nouveau client ? Кликваш под него и попълваш полетата. Първото  Identifiant* - е потреб. ти име, а следващото: Mot de passe е паролата.
След това отбелязваш Madame, Фамилията ти, личното ти име, адрес, град, държава.
Накрая отиваш и натискаш оранжевият бутон Continuer.
Ще ти изпратят писмо за потвърждение и след това вече си влизаш с твоето потреб. име и парола.
Enfant са деца, а Bebe file - момиче и Bebe garcon - момче.

Цената, която е посочена е за най-малкият размер - съответно 45ти р-р, което е за новородено. С промяна на размера се променя и самата цена с около половин-едно евро, но пак си го има намалението.
Щом си избереш натискаш оранжевият бутон под цената. Показва ти в отделен прозорец какво си избрала - размера и цената му. Натискаш отново оранжевият бутон и продължаваш пазаруването.
Отгоре ще ти се променя и съдържанието на кошницата. За да го видиш, натискаш бутона под самата кошница - Voir mon panier.
Ако някой артикул го няма ще ти е ограден с оранжево и ще има удивителен. В такъв случай ще трябва да го махнеш от кошницата. Слагаш отметка срещу него и отиваш най-отдолу и натискаш бутона Supprimer.
За да продължиш вече към плащане на избраните стоки натискаш оранжевият бутон най-отдолу - JE VALDE mon panier.
Показва ти адреса на доставка. За потвърждение натискаш отново оранж. бутон - JE VALIDE mon mode de livrasion.

Зарежда ти следващата страница, в която избираш начина на плащане.
Слагаш отметката на първото, на което пише:
Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative
и натискаш бутона JE VALIDE mon mode de paiement.

Зарежда се страница, на която трябва да посочиш вида на кредитната карта, номера и кода.
Всичко е показано там, така че няма да обяснявам.
Щом приключиш - отново оранжевият бутон. )))
Получаваш потвърждение на имейла си за направената поръчка и започваш да чакаш. )

# 73
ей това е проблема колко 4акаш аз досега съм полу4авала само в испания и пристигат бързо колко време се 4ака в бг и как да проверя къде ми е поръ4ката в този момент
Galentinass успех на изпита ако Ще те изпитва дядо ти Ку4ев не се притенявай аз ниЩо не знаех на данъ4но говорих пълни глупости обЩи приказки ниЩо съЩествено и той все се опитваше да ме подпита по въпроса заЩото съответно моите бръЩолевения не го засягаха ни най малко но аз си знаех моето като вица за краставицата и най накрая ми каза много съм доволен колежке и ми писа 5 поне при нас никои не скъса казвам никои ако говориш неЩо каквото и да е важното е да не спираш да говориш

# 74
ANETT   дядо ти  кучев почина и ще се явявам при СИНА МУ пак КУЧЕВ-той един коцкар-кат ме види с корема най много да ме върне за на есен..кот стане де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт