Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 353
  • 287
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
 Калоян- Gerssy снимки
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки
 Джейн - nadejdNa (Елица) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ -  МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

Прекрасните рамки на снимките на бебоците са дело на Катя! Кате, МНОГО ти благодаря!

МАЛКИТЕ НИ ЗАЙЧЕТА СА 152!
ОТ ТЯХ: 80 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini  , И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - А н и!

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙската дружина пакости за четирима (Daniele)
2. Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе! (А н и)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ВТОРА ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, СЕПТЕМВРИ 2007  - ЛИНК!!!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 13:15 от ol4eto

# 1
  • Плевен
Пу, първа  Mr. Green
Поздравления за красивата тема Олче   bouquet Този път фаворити в картинките са ми жирафите  Laughing
Нека запълним темата с много весели историйки и морски приключения!  Grinning

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 23:38 от Люсил

# 2
Привет и от мен!
Виждам, че сте се изпокрили от жегите през уикенда и даже и тук активността е намаляла.
Ние ненадейно вчера решихме да ходим в балкана - на барбекю, за риба, за отмора. Оставихме Гоги при баба му и дядо му и отпрашихме. Но, вечерта ненадейно ни сполетя буря. Беше си страшничко, изведнъж всичко притъмня, задуха страшно силен вятър и взе да огъва едната палатка. Децата, които бяха с нас пищяха, би ни и градушката. Абе, тези от Survivor ряпа да ядат. За щастие всичко мина за много кратко време и добре, че нашата палатка, даже и не помръдна, та се покрихме там. Одеве даваха репортаж по новините за същата тази стихия, която е съборила цирка в Бургас и направо ми настръхнаха косите, явно нас съвсем леко ни е закачила. Но, въпреки всичко, преживяването си заслужаваше. Като цяло си изкарахме добре, даже и риболовствах - хванах цели три риби /е, двете бяха бебета по 2 см./. Поотпуснах малко. А утре сме решили да водим Гоги на басейн.

Олче, благодаря за хубавата темичка!

Честити християнчета на мамите и племенници на лелите!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 3
  • София
Наистина никой не му е до писане в тези адски жеги...  Rolling Eyes Ама да взема да се отчета (карайки по памет... Embarassed), че по - късно хептен ще изфирясам.  Laughing
Честит рожден ден с малко закъснение на paizy, мила, желая ти винаги да си толкова красива, чаровна, добричка и усмихната. И да намериш цялото щастие на света в сините очички на сладкия ти син! Heart Eyes Тоя номер с тръшкането и хвърлянето на играчки нервно, и ние сме го усвоили, обаче...  doh
Честити християнчета Румчо - сладунчо, Никола - усмивката  Laughing и чаровника Съни!!! Да растат здрави, умни, весели, късмета и ВЯРАТА да ги водят, винаги! Praynig bishop
Честит ходещи крачета на Тони на елфчето!  smile3539 И дано вече да е здравичък, малкият сладкиш! Praynig
Танче (арк), да не излагаш фронта, а да оздравяваш, в тези горещини си представям какво е да си и болна...  Rolling Eyes МНОООГО положителна енергия ти изпращам  fingerscrossed и погали Йовчо  Mr. Green, нали казват, че котките лекуват?!!! Hug
Имарче, честита ви роднинска, почти като племенница  Laughing , бебка! smile3522 Много да ви радва малката принцеса, с Иван да са комбина в белите, много да се обичат, както вие с братовчедка ти! Wink А ти не е лошо да пуснеш снимчици, пък тия дето искат мома, дано прихванат  Mr. Green, ако не, поне да изплакнат очи!  Hands Thumbsup
FY, да нацелуваш тая кукла Сиси, дано скоро се престраши да тръгне, по въпроса за погачата съвет не мога да ти дам, че сме на същия хал... На 13 - ти юни (ама съм паметлива, бе...  Embarassed) Велизаркин направи първите си 3 крачки към мен, не е падал, ако изключим лупинга от креватчето си, но той беше по - скоро в резултат на маймунски подскоци право нагоре  ukliam1, но ОТТОГАВА само стои прав и не смее и една крачка да направи. Като кол, забит в земята е.  Joy Чела съм, че преди да се престрашат има някакъв период на осъзнаване и страх и чак тогава тръгват. Ще поживеем, ще видим. Аз не бързам, то на моя разбойник какво ли съм могла АЗ да му наложа, каквото каже той, това става. Може и за добро да е. Thinking
За нас нищо интересно, бяхме вчера на вилата малко на прохлада (уж), но такава трудно се намира, даже сега се чудя и умувам да го извеждам ли, или направо на обяд  #Crazy в най - голямата жега да пребягаме за кухнята...   Sick Страшна дилема...  Embarassed

Май да приключвам, а?  newsm78 Той, Шефът,  Mr. Green се е заиграл с някакво пиле и ми даде хлабаво да се разпиша катов  доброто старо време Wink, да не вярваш, много стоически и мъжки понася горещините, а те не са май много за понасяне, особено от мъже... hahaha Довечера сме на рожден ден на един юнак от квартала с майката се запознахме след клюкарските ексцесии, тук в опасната квартална близост...  #Cussing out и ще се отчета тия дни със снимков материал, а интересни кадри ще има, че с Велизар като се съберат на едно място, леле майко...  #Crazy

Така, отчетох се аз, Кабранска да не се чувства неудобно Blush ама, душа, това нека не те отказва от откриване - закриване и включване по текущи теми на деня  Naughty, че аз ЧАКАМ с удоволствие да прочета нещо свежо и интересно от теб, а досега не си изневерила на стила си...  Heart Eyes Дано и за другите да важи подканянето, и няма гръмнали компютри в нечовешката мараня  sweating, че следобедът е дълъг и ще ни затвори вкъщи...

# 4
Честит рожден ден на Вера с голямо закъснение, да е жива и здрава и много обичана!

# 5
Добро утро!
Сервирам ви закуската:

Люба, моля ти се , какви са тези протести. На мен в теб ми е надеждата да си чета един пост докато си закусвам и да не ми се налага да пипам мишката! Grinning

Лони, голям ужас сте преживели. Не смея и да си помисля какво е било навън. Добре че Гоги н е бил с вас.

Олче, много ни е сладка темичката с тези зайчета!  Heart Eyes

ПП. ААА Олчето ми сервирала един дълъг пост да си чета сега!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 10:10 от А н и

# 6
Здравейте,
ние да се отчетем в новата тема и да се похвалим имаме си куче- дратхаар - мъжки - Рекс. Тити му се радва много и все ходи да го гали ама аз не давам да не вземе да се стресне че тогава не знам. Иначе откакто има  зъба е станал много своенравен - все на неговата да става иначе са едни писъци и тръшкане не ви е работа! В предната теме бях ппитала ама нямаше отговор - някой от вас ще ходят ли на ясла и кога?

# 7
Здравейте

реших да се разпиша, че напоследък активността в темата ни е почти нулева.

paizy - Честит рожден ден!
 Честити християнчета - Съни, Никола и Румен.
 Честити ходещи крачета на Тони.

Ралица заради жегата ли или поради някаква друга причина два дена ми вдигаше 37.8 температура. Давах и само осцилококциум и и купихме басейн в който я сложихме да се разхлажда. Отначало и беше странно, но после много и хареса и дори се сърди като я вадим от него. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3261965
Мисля да направя и пясъчник на балкона и така да си караме двете в жегите, под чадъра на балкона - почти като на морето. Ако иска си играе в пясъка, ако иска се къпе.
Че нашето море не се знае дали ще го бъде, защото най-късно до две седмици ще ни сложат вратите на апартамента и ще трябва да почваме довършителните работи. Много ни се иска да посрещнем новата година в новия ни апартамент. 

чао за сега, че Рали се събуди

# 8
  • София

Аз до като се наканя да сервирам и то станало обед Laughing Затова лек сандвич и салатка, а за след обед коктейли, а за довечера винце.
Поводът е, че днес стават 2 години от сватбата ми.
Честито на християнчета - Никола, Румен и Съни.
Честито пешеходство на Тони. (Май само Стоянчо остана не ходещ?)
Вчера и ние се скрихме от жегите на вилата. Стоянчо го сложихме в една надуваема лодка пълна с вода и той беше много щастлив, снимки от следващия път, че нашият татко забравил фотото  #Cussing out
denit - аз ти отговорих донякъде на въпроса за яслата, но ако имаш конкретни въпроси питай и на мен ще ми бъде интересно да ги обсъдим   Peace
Сега ще бягам - разбирай влача - към кухнята. Не че има смисън, но......
Чао

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 14:52 от nMihailova

# 9
Здравейте, момичета!
На мен хич не ми е до писане,че от вчера сърцето ми е на топка-Тони вдига до 39 градуса температура, смъквам я до 38 и пак отначало. Мъча го с 'Панадол' и компреси и това е. А как кашля... #Crazy не е истина просто  Sad Той до сега изобщо не е боледувал, дори, когато всички вкъщи сме били болни, в т.ч и аз, какво е туй чудо сега, не знам...Май и зъби идват...а като прибавим и безхаберието на тъй нареченият ми съпруг към цялата ситуация, положението е просто 'чудесно'  ooooh!
Иначе, то вие хубаво ни честитите  Wink, ама прохождане е малко силно казано-той се пуска за по 1-2 крачки, миналия ден малко повече и толкова. Това обаче само навън и на широко, вкъщи все глада да се докопа до нещо да се държи...
Ами това е. Следобед сме на доктор, да видим какво ще каже (до преди 10 дни бяхме на АБ,ама пак няма да ни се размине  Cry). Стискайте палци!

# 10
  • София
Танче, честито християнче, да ти е живо и здраво и с много късмет!

Уна, страхотна снимка, вижда се на Ралица  колко мноооого й харесва във водата!  Laughing

Денит, честито ви кученце! И ние много се радваме на всякакви бау-бау, а в ресторанта на наш'те местният дратхарт клуб са редовни посетители, ето ни вчера с най-малкият член:
http://violetovgeneral.multiply.com/video/item/9
http://violetovgeneral.multiply.com/video/item/10

за яслата - нас не ни приеха в никоя, та засега ще се гледаме и тази зима освен ако ne изникне някое супер предложение за работа - тогава го пращам на частна - "Светлина" се казва.

Лони, добре, че е минало без последствия!

А н и, и при вас май е вилняла доста силна буря, гледах по новините репортаж от Шумен.

Неде, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! С пожелания да запазите тръпката  Heart Eyes

елфче, дано се оправи бързо Тони  Praynig при нас Панадолът също не действаше, но от Нурофена температурата спадаше. Стискам палци да отървете АБ! 

# 11
Руми, Косьо много хубаво ходи, направо е готов за световното по лека атлетика Simple Smile Все се каня да те питам - защо сайтът ти е "Вилетов генерал". Да не би да си им фенка, щото аз преди години много си падах по тях!

# 12
Здравейте и от мен!

Олче, благодаря ти за красивата темичка!

Честити християнчета Румен, Съни и Никола!

Честит рожден ден на патерици на Пайзи! Много здраве и щастие ти желая!

Честита годишнина, Неде! Още много по толкова годишнини да си празнувате с много любов!

Руми, Косьо е мноог сладък, как бързо ходи, браво!

Ралица изглежда много щастлива в басейна  Grinning.

На Килиан най-новата мания е да се катери. Като види стълби и е там - нагоре, надолу. Доста добре се справя. Когато трябва да слиза се обръща с лице към стълбите и на заден ход.

Почивните дни си изкарахме много хубаво, с много ядене и пиене е, аз наблегнах повече на яденето  Embarassed. Днес е гадно времето, вали и е студено  Sad. Дават го такова три дни, а и мъжа ми замина на зелено училище с неговите ученици и аз ще си кукувам сама цяла седмица Sad

Отивам да сменям памперс  Sick

# 13
  • Пловдив
Здравейте и от нас в тази знойна жега  sweating
Дано скоро и нас да ни хване промоцията с хладното време, че не се издържа все вкъщи  Praynig

Честит рожден ден на Пайзи на патерица!
Честито кръщение на Съни, Румен и Никола!
Честита годишнина и на Недка!!!

Преди малко се чух с майка ми и съм меко казано бясна от изказванията на свекито ми пред нея  #Cussing out Свекитата са в момента на морето - работят там и майка ми за уикедна е също там при сестра ми, та са се видели...
Както споменах, на Априлци Кали направи първите си крачки и оттогава за дни почти проходи. Та свеки казала питата да я правим чак октомври като се върнат  smile3515
Постоянно се бъркат и всичко трябва с тяхната програма да се съобразява.
А ние с Юлиан решихме да подпишем другия месец по бързата процедура, за да се улесни взимането на кредита за жилище  bowuu Свекитата не знаят и подозирам, че ще стане пак скандал  Mr. Green, защото Юлиан не иска да им казва, тъй като ще натискат да отлагаме до връщането им  #Cussing out
Да не споменавам репликите им, че това кърмене вече много продължавало, вредно било вече, щяла да ме хапе и все такива бисери  #Cussing out
Ох, оплаках ви се, на който не му се чете  нека да пропусне, имах нужда да споделя на някой, че ще изригна вече  Embarassed

# 14
  • София
Руми, Косьо много хубаво ходи, направо е готов за световното по лека атлетика Simple Smile Все се каня да те питам - защо сайтът ти е "Вилетов генерал". Да не би да си им фенка, щото аз преди години много си падах по тях!
О, големи фенове сме със съпружеството  Peace даже искахме едно тяхно парче за първия ни сватбен танц, ама не намерихме хубав запис в лудницата, та го заменихме с Ник Кейв.

Миленка, я ги отсвири тия твоите свекита  #2gunfire Много се развълнувах, че сте решили вече датата! Спретнете си един як купон изцяло по ваш вкус, а те, ако желаят - да заповядат! Или - компромисно решение като на нашата сватба - заведение с две зали /при нас бяха тераси/ и всеки да си кани кой ще в залата за роднини  Twisted Evil При нас мина чудно, е, родата малко се озадачи на музиката, ама го преживяха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт