Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

Аз лично баби не искам помощнички - първия път се оправихме с таткото сами, сега пак се надявам ...
и не знам останалите работещи как се справят, но така се уморяваааам
, че едвам гледам вечер и направо заспивам в офиса. И ще съм си на работа май-малко до 18-ти, като по-вероятната дата е 25 уффффффффффффффф. И като се прибера вечер нямам сили за нищо, най-малко на деца да обръщам внимание и маса да слагам, ужаааасссс. Вчера си мислех - всички деца лятото по баби изкарват, а моите наврени у дома и не щат да чуят за баби 
, ако не го направим след 18.00 часа както каза Рали 
, обаче аз този път им скръцнах със зъби и им казах, че повече от 2 пъти седмично, аз преходи не мога да правя в 8мия и 9тия месец и за учудване клекнаха. Та сега работя 3 дни от къщи и два дни пътувам като идиот. В резултат на седенето в колата от по 4-6 часа, получих страшни болки в гърба и сега ми е кривооооооооооо
- даже и моят май беше 1.3кг по това време. Но хубавото е, че бебчо са го задържали засега виждам... много силно стискам палци
. Иначе не мога да кажа, че имам бемки, но може при тебе да е от слънцето, нали е лято, а ние пигментираме по-лесно като бременни... 
Няма да ме разберете, ама ще ставам жена сега! 
гащеризони, камизолки... какви са тези неща?!?! Аз съм купила само бодита и 2 суичера, оплетох една жилетка (скоро и втора
) и ритънки ще взимам този уикенд..., ама дрехите за които говорите идея си нямам какви са