Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

Не съм спряла и аз да я мисля и дано дружно с нас да устиска.
Вие двете да не откриете сезона? Само се моля да сте добре и когато реши да излиза буболечката, да е пораснала, че по-рано и аз не давам да се показва.
и направо настъхнах.
Но важното е, че сте добре и че бебата расте и хубавее.
Стискам палци да нямате повече такива тревоги.
Но явно, че всичко е до кожа. Сега като се замисля що поражения има да оправям ....
То не беше целулит, бенки, а и килата къде ги забравих. 
Ама как да му се сърдя, като не го прави да те обиди

Още не сме избрали спалня и гардероб към нея .... а това май е доста важно ако искам да не спя с огромно шкембе на пода
Много ме ядосаха от сутринта, въпреки че с малко бебешки пазар нещата се оправиха.