Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

. А и космонавта е страхотен !!!
Аз мислех че всичко ще свърши когато родим : лошите и променливи настроения, ревовете.... А то като родим тогава започвало
Но все пак като си информиран и като знаеш, че тези състояния са нормални мисля, че по лесно ще го преодолеем 
).

За кг. - ааа...ми и аз си мисля, че си изглеждаш перфектно.
Пък и сме повече от теб, така че ще ни слушаш.
и си приватизирах една. 

Първо си платих още на регистратурата - 25 български пари. С бележката бегом при Лазарова. От вратата още ми направи недобро впечатление. Един студен, незаинтересован поглед. Веднага взе да ми говори за таксите за избиране на екип, с колко се увеличавали от септември и да съм знаела, че трябва да платя. Любезно и обясних, че с тази част съм наясно и да минем нататък. Оказа се, че "нататък" няма. Изобщо не се интересуваше как съм, дори едно кръвно не ми измери! За матка, за видеозон да не говорим
Видя ме обаче, че тъпо и упорито седя и не си тръгвам, даже имах "наглостта" да се опитам да разкажа това онова за бременността си. Изслуша ме с видимо нетърпение и от нея да мине ме пита искам ли да "чуем" бебето. Зарадвах се много - рекох си разгеле - видеозон! Да ама не! Отидох с акушерката в съседен кабинет. Тя ми лепна една джаджа за следене тоновете на бебето, пита ме дали ги чувам и аз /да-чуваха се ясно/ и след 15 секунди приключихме и това
Върнах се при лекарката, тя ме пита дали съм сигурна че ще раждам там, за да ме сложи в списъка. Потвърдих и с това окончателно "прегледа" приключи.
зад главата на бебето (