Отговори
# 30
Ани, съжалявам много...
Много е тежко, 4 месеца по-късно все още не мога да осъзная какво се е случило, но искам да ти кажа нещо - опитай се да стъпиш на добрите си спомени и всички красиви мигове, които са се случили, не потъвай надълбоко в депресията... много ще е трудно, на мен все още ми е, но трябва да свикнем да живеем така...
Силно те прегръщам Hug

# 31
...Аз съм все още тъжна...незная как да свикна с това...
Ani33, със загубата на близък човек трудно се свиква. Ще Ти трябва адски много време и близки приятели да споделяш. Така че както Ти е писала Мартеа опитай се да не се поддаваш на депресията която така съблазнително витае около Теб, сега Майчето Ти има най- голяма нужда от Теб, от опората Ти и окуражителни думи, дай й ги. Хубавите спомени с любимият, но вече отишъл си човек, са това което дава смисъл за понататъшно съществуване. Много кураж и вяра Ти желая. Кога чакаш да се прибере Криси? 1/2 до Теб ли е или в командировка?
Алексче, семейно ли ще заминавате на планинската почивка с Тишо, Аля и 1/2? А за Мина май всички чакаме включване от нея, но много заета таз жена напоследък, само целувки раздава напоследък.
Нели ВБ, видя ли колко заинтересовани има от силата на хомеопатията, дори и Юзерчето е върл привърженик май?! Студента учи ли, или разпуска сега през лятото?
Мартейко, а за колко време си без Теа? Поздравления за листовките, всяко хубаво нещо става бавно, следващият път и кормуването ще го минеш, ще видиш.
Софи, а Ти продължаваш ли с Фемимодела още?
Уондърфул, как мина срещата на Йоана и дядо, как го прие принцеската Ти?
Фен, приятни пътувания тогава и дано положителните емоции вземат превес в ежедневието Ти.
Юзерче, приятен почивен ден утре и успех с намирането нанова градинка за София през следващите 3месеца.
...Хилари Дъф...може би си въобразявам, че си приличаме малко...
Миранди, кг не правят приликата с един мечтан образ по- реална или не, а по- скоро личното излъчване и стил на поведение. Хубав Ти е аватара, още повече че е стимул и за Теб, въпреки че Ти самата си пример за подражание на някой момичета във Форума.
Ками, пристигна ли плевенската Баба? А иначе за Дана, да мисля и аз от септември да я пускам на градина и сега разглеждаме и избираме.
Шарли, а Ти с таз слънчева алергия как изкарваш в летните месеци, специлни лосиони ли нанасяш или просто избягваш силното слънце?
...Сякаш чакам някой или нещо да ме предизвика...
Горда Лъвице, създай си го сама тоз стимул, не чакай момента в който здравето ще Ти поставя ултиматуми. А сестра Ти пуши ли?

# 32
Добро утро на всички Grinning!
Cофи, на Албена само съм се разхождала, но наши близки редовно ходят там и много им харесва Peace.
Желая ти eдна супер ваканция Hug.
Реге ,това за понеделниците си права, ние си ги определяме ,само ни трябва нагласа,иначе не се получава.
Юзерче, нямате ли някоя баба ,която да поеме детето, наистина са трудни тези периоди?
Калида ,на почивка ще ходим само с Аля, баткото е голям и не му се ходи с нас, а татито в момента е много ангажиран .
Надявам се зимата да отидем някъде заедно .
Днес съм на пилешка вълна, ще го пека с картофи, а аз ще реша дали да ям месо или картофки.
И разбира се голяма салата
Цунки   love001Чао.

# 33
  • София
Аз вече с нетърпение чакам да дойде събота ,тогава се връща дъщеря ми от Китен и в неделя заминаваме на Катарино с много приятна компания Wink.
Сега ви оставям и ви желая успешен разделен ден.Целувки на всички  love001
/Чакам включване от Мина/

Ша видиш ти приятна компания  Joy Joy Joy
Ша ми отровиш почивчицата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Там ям като разпрана - а сега ще имам цедка на устенцата  hahaha hahaha hahaha

Момичета,
очаквайте Алекс да влезе след 25.08 и да реве от мен кат карпатска мецана  Joy Joy Joy

Калида,
радвам се да те видя  Hug Hug Hug
Аз съм си такова животно - когато имам ядове - се потапям  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Искам да си оближа раните като котка,
да стъпя на здрава почва и да запълзя бавно нагоре ........

Всичко е наред вече - ще живея  Joy Joy Joy
Вече броя дните до събота  Praynig Praynig Praynig
Моята Алекс се прибира тогава,
а на утрото четири жени, женска котка и милия ми мъж  hahaha hahaha hahaha
тръгваме нааааааа ПОЧИВКААААААААААААААААААА  newsm44 newsm44 newsm44

За папането - спазвам горе-долу,
нещо обаче съм в застой.
Може и от лекарствата да е  newsm78
В крайна сметка имам добра новина
нямам емфизем - имам недостиг на - дръжте се да не паднете - ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС  #Crazy #Crazy #Crazy  ooooh! ooooh! ooooh!

Затова се задушавам  Shocked Shocked Shocked
Сега ще дишам в пликче, като циганетата  Joy Joy Joy

Целувам ви всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. Миранди  Hug Hug Hug и ти ми липсваш сладурчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пидокия беше в Италия, а и май пак отива.
Засичаме се чат пат на Скайпа.
Целувам те и стискам палци в борбата  Hug Hug Hug

# 34
Здравейте пак от мен, след първия безуспешен опит, ще се пробвам пак
Simple Smile

Поръчах си книгата за Системата на д-р Хей.. дано ми бъде и тя от полза

Wink

# 35
Здравейте сладурки Grinning
Ние се върнахме от морето, освежени и пораснали /само децата де, аз не съм пораснала за щастие/
Там въобще не спазвах разделно, но много се движех и хапвах само малко хляб Бонус, та резултата не е +, а -1кг. Не е нещо особено, ама обикновено на морето пълнея.
Та така де, сега мисля да се стягам и да хващам правия път.
Надявам се всички да сте добре, че няма да мога да изчета пропуснатото. Все пак ме нямаше 5 седмици.
Айде лека вечер и целувки на всички. До скоро Hug

# 36
Добро утро Grinning.
Диди ,очаквам разказ в картинки  Hug.
Искам да видя тези сладури порастнали ,че май отдавна не си се мяркала.
Така ...сигурно вече разбрахте ,че на Катарино ще ходим с Мина  Wink.
Щяла съм да рева като карпатска мечка ....хм, ще видим кой кого  smile3508 Laughing.
Саманта, книгата ще ти бъде от полза със сигурност ,пробвай пак, не се отказвай .
И както винаги да подчертая- не изпадай в крайности Peace.
Днес имам доста неща да свърша, затова ще бъда кратка.
Желая ви успешен разделен ден и ви целувам наред  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 ,без изключения Naughty.

# 37
Диди - радвам се , че отново се завърна към нас!Свикна ли вече с РХ?Имаш ли още затруднения с изключването на хляба и пиенето на вода?Аз също ще чакам снимки на прекрасните ти близначки. Heart Eyes
Алекс - и да удържаш здраво фронта на Катарино.Мина  Hug
Саманта - на мен книгата на Владимир Леви много ми помогна в началото.Така , че мисля добре си направила като си си взела някаква книга ,която плюс форума да ти помогне по-лесно да се адаптираш към този здравословен начин на хранене.Опитай пак,не се отказвай!
Калида - наистина прекарах добре почивния ден.От разходки не ми остана време да вляза във форума.Имах време за кафе с приятелка,ходих и на църква и на шопинг,и до Пловдив и т.н.А вечерта направих и две разделни яденета-чушки с ориз и патладжан на скара.Много съм доволна.Що се отнася до градинката на Софи - изглежда се появи светлина в тунела.Само дано не ме подведат,но ми казаха че ще я приемат в друга.Лошото е ,че разчитам на друг човек и не съм 100 % сигурна , че работата ще стане.Моята майка я гледа докато беше в ремонт градината и сега вече няма отпуска , която да ползва за да си остане пак в къщи , а и 3 месеца са си доста време.А свекърва ми е учителка и по време на учебната година не им разрешават да ползват отпуска и за това ми е много важно да стане с тази нова детска градина.
За хомеопатията съм ЗА с двете ръце,спор няма по въпроса.Нели - мерси за инфото.

# 38
И аз ще си сложа лентичка - 2 дни РХ  Mr. Green

Обаче ме гони "сладко" глад с какво да го потуша? Сушени плодове или мед???

Ако приема торта 4 часа след хранене и след това пак толко не хапвам друго, брои ли се  Grinning

# 39
Саманта - по-добре си хапни сушени плодове вместо торта.Така след седмица две,гладът ти за сладко ще намалее.И мен единственото нещо , което ме изкушава са сладките неща.Така , че не си сама.Стискам ти палци! Hug

# 40
Здравейте милички,
Аз много трудно оздравях, но сега Неса ми е болна. И ако до утре няма подобрение, ще влизаме в болница... Нямам време да изчета какво сте писали, но се надявам, че всички сте добре. Целувки

# 41
Здравейте мили момичета Hug
Честита темичка...има навъртяни няколко странички ,но никога не е късно за запис. Mr. Green

Мади ,бързо оздравяване на Неса и дано се разминете с болницата. Hug

Samantha Jones ,трудно можеш да потулиш сладкият глад Laughing....пробвай със сушени плодове.
Пък ако не става изяж едно парче торта...дано ти мине.. Laughing

DidiP ,радвам се ,че сте изкарали хубаво на морето.На мен не ми остава много време за плаж. ooooh!

Калида... това е за теб   bouquet

# 42
здравейте... как я карате с РХ.. аз определено съм стрикна и гледам да не правя изключения  Hug

лек и слънчев ден момичета  bouquet

# 43
здравейте... как я карате с РХ.. аз определено съм стрикна и гледам да не правя изключения  Hug

лек и слънчев ден момичета  bouquet

Здравейте и от мен Hug

С малки изключения и аз може да се каже ,че съм стриктна.
Успешен ден на всички. Peace

# 44
Добро утро  Grinning.
Вчера прекалих с едни смокини и после ме боля коремчето  Sad.
Днес съм по -добре .
Иначе си карам по старому ,разделям си каквото трябва, защото при мен нещата опират до това, дали ще съм добре или не .
Мади ,от какво беше болничка?
Дано детето се оправи бързо  Hug. Praynig
Саманта ,ако много ти се яде сладичко, хапвай си към 17 часа.
Не се лишавай, защото може да ти се отприщи желанието и тогава няма спиране .
С времето все по -малко ще ти се яде сладко.
Яж по- безсолно ,с по -малко подправки, тогава ще започнеш да усещаш натуралния вкус на храната .
В момента хрупам голяма сочна ябълка и се наслаждавам Grinning.
Желая на всички вкусен разделен ден Hug.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 09:53 от aleks

Общи условия

Активация на акаунт