Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?

Ще питам пак професора. Ти май имаш познания по икономика? И как ме питаш как вървял курса, че аз изтрих страниците на темата ни и ви проглуших ушите само с него. 
. 
Явно тука нещата са по - различни отколкото при нас. И аз си задавах същия въпрос - как държавата знае този майстор колко коли е оправил и колко данъци да плати като той пише фактури на хората само ако искат, много странно. И май тази фактура няма никакво касателство с гаранцията им... Да се надяваме, че няма да ни се наложи да разбираме дали е валидна или не.... Да не ви занимавам повече с моите глуспоти. Лека нощ на всички от мен и утре да посрещнем един усмихнат ден!
. А това не са 2 вида данък, един е, но единия ни го плащат клиентите, а другия го плащаме на доставчиците. Рали, споделяй и други неща от испанското счетоводство. За заплатите и договорите какво знаеш? Какви права имаш като с фихо договор и какви като не си? А вие приключвате месец за месец за да си прави сметка шефа ти на ДДСто и да го наглася, ако им стига до толкова акъла. Ама нали и тук има някакъв процент сива икономика, значи се крият и данъци.
.
.
.
и
се поизморих малко, до после.