Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 475
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
 smile3501 newsm51
Честито на Хекси и на Мацко за Алекс и Виктория. Много-много да ви радват мъниците, да са ви живи и здрави.

Добре дошла и на Петето...като имаш време, сподели как мина мила. С теб сме. Както и с всички, на които им предстои раждане днес и утре...Момичета, много късмет и леко раждане Ви пожелавам  bouquet

Колко хубаво началоно на деня. newsm68

# 61
  • София
Ихаааа, честити бебоци на ХЕКСИ и МАЦКОТО smile3525 newsm51 stork-boy stork-girl
Да са им живи и здрави и много щастиливи и скоро да се гушкат в къщи smile3504
Наистина не трябва да вярваме на тези ехографски мерки newsm78
Тя май и Хекси чакаше слонче hahaha, пък виж бебо колко е строен момък hahaha
Стискаме палци на днес влизащите в болница, с вас ме мамчета Hug и чакаме хубави новини Heart Eyes Heart Eyes
ПЕТЕНЦЕ, добре дошла отново в къщи и при нас, чакаме повече новини за юнака welcome
Айде и днес започна с хубави новини, чакаме още бебевалежи newsm44 newsm44  

# 62
Браво на мамите да са им живи и здрави бебоците Hug
Моренска прекрасни новини  bouquet
Хекси, Мацко чакаме безаварийно да се приберете у дома и да разказвате Party
За малкия Алекс стискам палци бързо да се оправят дробчетата му Praynig

# 63
  • Sofia
Ехааааа,Моренка ама ти не си спала бре.....
Ааа поспах Grinning... т'ва беше за събуждане.... такова събуждане всеки му ! Hug

# 64
  • гр.Хасково
Привет момичета! Да се включа и аз докато не съм родила още. Аз си чета редовно и въпреки че не се включвам съм с вас. Тази сутрин ставам и веднага бързам във форума да погледна и какво - две хубави новини.
Да си ни честити бебчетата, много да радват мамите си
Иначе ние сме добре, няма да раждам скоро според доки, плацентата е още първа степен, така че  по всяка вероятност ще дочакам септември, даже и до половината може да стигна. Стискам палци на мамите със секцио, чакаме добрите новини. Успех и леко раждане на всички.

# 65
  • София
най-сетне имам нет и нас. newsm68 И виздам, 4е имаме ве4е 4 бебета - да са зиви и здрави малките сладури и техните майки.  newsm51 Успех на 4ака6тите, стискам палци вси4ко да е наред. newsm17
Аз 6те гледам да ви попро4ета малко и после 6те пи6а от4ети, 4е маи мнооого сам изпуснала...  ooooh!

# 66
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ХЕКСИ И МАЦКО !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
ЧЕСТИТО НА ХЕСКИ И НА МАЦКО bouquet bouquet bouquet
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ

стискаме палци за момъка и на всички мами, които тръгват към болницата - момичета отивайте с усмивка, дори и да е страшничко, все пак там ще ви запознаят лице в лице с най- новия член на вашето семейство и като погледнете в неговите очички така или иначе вече няма да помните болката.
аз цяла нощ не съм гасила пц-то за да не изпусна нещо, при всяко ставане и надничах и стисках палци за всички ви, ама ето чак сега след като се върнах от детската и си подскачам сама за новите бебенца!!

п.с.  ха сега да видим дали октомврииките ще ни стигнат..........
дано да не се опитват, за тяхно добро ще е

# 68
Леле, момичета  Hug
Хекси, Мацко ...
Честити ви бебчовци  Hug
Да са живи, здрави и слънчеви бебешоците  Hug
Стискам палци всичко да минава безпроблемно с ани и кали петъка!!!  Praynig
Пете, добре дошла, миличка  Hug Вече си във възможно най-блажения момент в къщи с бебчото  Blush
Аз мойто мъж  Shocked пък не мога да му отвия от пръста мерака, дето го има да е при мен като раждам! Предпочитам да не е до мен в тази непривидна и неприятна поза на нормалното раждане ... представям си какво терсене ще ми е да знам, че е там и ме гледа как се мъча  Shocked
Ше се тормозя още повече. Въпреки, че дори и да бие тъпъна, че иска да е там, адски много се съмнявам, че ше издържи на картинката  #Crazy Решила съм си аз да му секна достъпа, ама да видим  Mr. Green
Абе, момичета, да ви питам ... някой да има нововъзвърнали се проблеми с драйфането?!  newsm78
Щото аз се късам по шевовете направо  ooooh!
По цял ден ... откак влязох в 9тия и отново все едно съм в 3ти!!!
Обръщам се с хастара навън направо  ooooh!
Нормално ли е това  Shocked
Ей ме на ... закусих преди малко и тъкмо викам ше удържа този път, ама пак нещо  Sick
Баси  #2gunfire

Какво друго ... да са им здравички бебчетата и на октомврийките:)
Но, момичета ... пазете ги за по-късно бебчетата, ей  Peace
Да си се доразвият в тумбаците е за предпочитане  Hug

Айде, целувки на всички  Hug  bouquet

# 69
  smile3501 честито на хексина и на мацкомацко  Hug
с толкова насочена положителна енергия няма начин да не се оправят нещата  Peace хекси, с теб сме  Hug

на петето - добре дошла, миличка   bouquet

# 70

Абе, момичета, да ви питам ... някой да има нововъзвърнали се проблеми с драйфането?!  newsm78
Щото аз се късам по шевовете направо  ooooh!
По цял ден ... откак влязох в 9тия и отново все едно съм в 3ти!!!
Обръщам се с хастара навън направо  ooooh!
Нормално ли е това  Shocked

миличка това не е ли едно от симптомчетата които другите мацки дадоха като подготвителни за раждане?
а и аз лично бих отишла на доктор, защото все пак не ми се струва никак нормално.
стискам ти палци да е само симптом от списъка.

# 71
  • Асеновград
Ихаааааааа, 2 бебчета...пак така се развълнувахх, че и Мацко е като моя термин....

ЧЕСТИТО НА ХЕКСИ И НА МАЦКО!!!!!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ АЛЕКС И ВИКТОРИЯ!! Нека ви носят много радост, и по-бързо да се прибирате вкъщи!

Аз още не съм си 2 в 1 и сега ще излизам на разходка  -много жега навън,ама не ми се стои самичка тук. Постоянно си въобразявам,че ми е мокро и че ми изтичат водите....това чакане ме побърква Crazy
Последната седмица бебка е пораснала повечко от предните няколко и док.каза че вече трябва да излиза, че ако порасне още ще ми е трудно да я родя нормално, защото ми е доста тесен таза,а и плацентата е много остаряла и вече не е хубаво за бебка да стои вътре,така че засега чакаме до понеделник,ако пак не и се мърда на сладуранката, ще се намеси док.!!  bouquet  bouquet  bouquet

чао и до после! Стискам палци на всички със секцио утре!

# 72
  • Севлиево
Честито бебче Алекс на мама Хекси!!!Бебчо бързо да се възстановява и да се гушкат по-бързо вкъщи.
Честито на мама Мацкомацко!!!Малката Вики много да я радва и по-скоро да се приберат вкъщи да си се радват.

# 73
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 УРАААААААА, СТРАХОТНИ НОВИНИ СИ ИМАМЕ ЗА ЗАКУСКА !

ХЕКСИ , честито миличка! Да ти е живо и здраво детенцето   bouquet и всичко да е наред при вас  Praynig С теб сме - знаеш го, и ти пожелаваме да си отидете по-бързо вкъщи  Hug Hug Hug ти само не се притеснявай, че тия лекари те ошашавиха сигурно ... всичко ще е наред с Алекс  Peace и моя мъж се е родил 2.500 кг. , нооо сега е цели 86 кг  Animal Pig, та даже си крие по 1-2 кг  Mr. Green
МАЦКО, честито ти принцеска - да е жива и здрава, да ви радва много вкъщи и бързо да се възстановиш, че с Хекси ви чакаме да разказвате  Hug Hug Hug

Ани,  късмет ти пожелаваме цялата секта форумки  Hug и възможно най-скоро да се прибереш с едно здраво диваненце, а пък на нас да разказваш цветно и подробно  /разбира се/ цялата процедура  Hug Crazy /че най-вероятно и мене ще ме клъцнат в средата на месеца, та разчитам на теб за инфо  Laughing/

Моренка,  айдеее чакаме още хубави новини  smile3501

# 74
  • у дома с любимите си хора
Страхотни новини!
Честито на Хекси и на Мацко!Здрави бебечета,много радост!Ще стискам палци за бебе Алекс-дано да се справи малкия мъж на мама Хекси!Бързо и безпроблемно възстановяване,мили мами!
Пете,добре дошла!
Фемине,не се тревожи!С предишната си бременност от 9 месеца 7 повръщах като за световно.Особено последните 2 месеца.НО все пак е хубаво да се консултираш с лекар.
Аз тази вечер не съм спала.Бях с ужасни сърдечни болки.Легнах си в 21,15 след като приспах Виктор.Имах чуството,че ще умра.Сутринта станах направих закуска за татито и детето.Облякох малкия и ги пратих по живо да се водят на яслата.После пак си легнах и сега ставам.Ама хич не ми е добре-постоянно ме боли сърдечната област.

Общи условия

Активация на акаунт