Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява изтичането на води и какво трябва да направя?
Как мога да проверя изплащането на болничен в интернет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява изтичането на води и какво трябва да направя?
-
Как мога да проверя изплащането на болничен в интернет?
За да проверите изплащането на болничен в интернет, трябва да имате ПИК (персонален идентификационен код) и да подадете молба в Националния осигурителен институт (НОИ) за издаване на справка за изплатени парични обезщетения и помощ от допълнително задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) чрез НОИ по ЕГН. Тази справка може да бъде получена през електронните услуги на уебсайта на НОИ.
-
Каква е ролята на магнезия при контракциите?
-
Какво представлява плацентата и какво означава, че е остаряла?

, въпреки мнението на шефката на родилното, че разкрието е просто от тежестта. 4 дни изкарах в патологията и определено бях започнала да се побърквам. Раждането така и не започна, понякога пак се засичаха силни контракции, които не усещах, но до там. Днес все пак решиха да ме изпишат, но ако не го бяха направили щях да си тръгна, просто не виждах смисъл да стоя и да чакам и да се стресирам. Сега съм си вкъщи и ми е супер. Бебоците са добре, около 3300 кг., което малко ме стряска. Разрешиха ми да раждам нормално засега, ако няма промени. Единственият ми проблем са страшно отеклите ми крака - от коляното надолу, просто не мога да ги движа и едвам ходя, да не говорим, че едвам си обувам едни чехли. Ама ще стискам, още малко остана.

Ако пък си се запътила за родилното желая ти успех! 
Още малко да задържа , че легълцето не съм си взела и някои други неща. Продължавам с приготовленията пък до където стигна!

. 
. Искам и аз вече бебка, пък
.