Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Синдромът на гнездото?
Какво е ПИК от НОИ и как се използва?
Как мога да използвам ПИК от НОИ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Синдромът на гнездото?
Синдромът на гнездото е термин, използван за описание на често срещаното явление, при което жените изпитват силно желание да почистват, организират и подготвят дома си за пристигането на бебето. Това включва редовно почистване, подреждане на детска стая и закупуване на необходимите бебешки артикули.
-
Какво е ПИК от НОИ и как се използва?
ПИК е персонален идентификационен код, който се използва за идентификация на осигурителните вноски и болничните. За да разберете какво ви превеждат и дали са ви превели нещо, можете да извадите ПИК от НОИ. Това става лично, с подаване на заявление, и ви позволява да правите справки по осигуряването и болничните чрез интернет-страницата на НОИ.
-
Как мога да използвам ПИК от НОИ?
ПИК е персонален идентификационен код, който се използва за проверка на осигурителните вноски и болничните. За да разберете какво ви се изплаща и дали сте получили плащане, можете да получите своя ПИК от НОИ. Това може да стане лично чрез подаване на заявление, което ви позволява да правите справки за осигуряването и болничните чрез интернет страницата на НОИ.
-
Защо косата пада след раждането и как мога да го предотвратя?
-
Какви са основните характеристики на майчинството в България?
Много да е здравичко и щастливо детенцето, а мама да се възстановява бързо
.Ние ще го вземем от един магазин в Люлин.Като звънях по телефона предварително ми казаха 300 лв и 320 ако го искаме с други от стандартните цветове.Като ходихме до магазина уж да го видим,ама го нямаше,пак ми казаха 320,та там някъде.
.Някой от кътниците долу вдясно много изнервящо тръни след като хапна нещо студено,топло или сладко.Ходих на зъбар,обаче нищо не може да се направи.Всички кътници са ми облечени в керамични коронки и нито може сега да се прави снимка,че да се определи кой точно боли и защо,нито може да ми се изкъртят коронките,че да се види така.
: