НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 465
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
Трябва да избера какви шишета да купя на бебока...тези Би Фрий наистина имат ужасна система от тръбички. Останалите шишета са с едни тънки гърла...ужас. Как се мият не знам. А искам да купя поне едно шише за водичка, чайче.
Малкия е свикнал с Авент и не искам да настава ревност на тази тема..ще иска да пие от шишето на бебока, аз няма да дам и ще стане една...

Авентските не са ли с широки гърла - малките, де? Аз всъщност само такива имам - две от помпата  Mr. Green Почнах да ги ползвам наскоро, щото диваненцето не пиеше течности, та директно минахме на АМ като стана на година и месец и се беше почти отбил. Имам и една малка четка от един комплект четки на Бертони, тя е за биберони по принцип, но мие успешно и малките шишенца (125мл). Голямата четка е прекалено голяма за тях. Иначе аз шишета няма да купувам, щото съм упорито и мързеливо магаре и ще кърмя  Crossing Arms

Остана ни само креватче да купим, но вчера намерих къде е представителния магазин на Дибо и ще ходим след десети октомври там. Харесах си легло-люлка, дето е с шкафче, две чекмеджета отдолу и се разглобява до легло, което е 1,60м дълго - с перспектива един вид  Mr. Green  И с мама трябва да купим спалните комплекти, тя ми ги е обещала, но аз трябва да си ги харесам. Това обаче ще стане в Пловдив през ноември.

Сладурка, слинговете са в пъти по-удобни от кенгуруто, но трябва да си го поставила правилно.

Галакси, с теб можем да се срещнем в Пловдив някой път през ноември, като идваш за прегледи  Laughing  Или всъщност май ще стане свиждане в Селена, като гледам колко си по-напред от мен с бебешкия материал Simple Smile

# 301
  • София
Здравейте и от мен:)

Ние днес бяхме на преглед и новините са добри - дори Доки каза, че няма за нищо да се притеснявам. Беб вече е над 1900 гр и е около 43 см и си отговаря точно на седмиците и дните Simple Smile Ако знаете само как си смучеше пръстчето малкия калпазан - направо ми наплни душицата Simple Smile

Доки каза че толкова нямам за какво да се притеснявам, че ми предложи да отида на прихолог ако нещо съм нервна или си въобразявам разни неща Simple Smile

Другата новина е че снаха ми тази сутрин със секцио в 8:30 роди момиченце в Испания (Мадрид). Беба е 3500, родена 9 дни преди термин, защото мама е била с високо кръвно.
Раждането не е било леко, за капак имала нещастието да е в стая с друга жена, и за 2-та дена които прекарала там се сменили 7-8 мами, които родили. 4 от тях били мароканки, и т.к. били мисюлманки мъжете им не давали да им сложат обезболяващи и упойки и милите много викали. Та снаха ми за 2 дена разбрала какво е раждане, но това допълнително и вдигнала кръвното Sad

Важното е че вече всичко е наред и е много щастлива с малката си дъщеричка - Мария Simple Smile

# 302
юл4е,и ние сме харесали и ще взимаме абсолютно същото легло.На каква цена го намерихте и къде?

# 303
Другата новина е че снаха ми тази сутрин със секцио в 8:30 роди момиченце в Испания (Мадрид).
ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕНИЧКА! И най-вече честити ти добри новинки за теб и бебешолчо:)Супер.

# 304
m_face честита ти племенничка! Да са живи и здрави с мама!
защо казваш,че раждането не било леко,нали е секцио?

# 305
  • София
m_face , честит нов член на семейството   bouquet Много да е здравичко и щастливо детенцето, а мама да се възстановява бързо Simple Smile Кръвното сега ще спадне и всичко ще е наред. Там след раждане не ги ли настаняват в отделни стаи?!? Ега ти и работата...

Юлче, Авент са ми много удобни, доволна съм от тях отвсякъде! Такива си търся, но с друга картинка (т.е.марка). И аз съм се засилила да кърмя, дано този път успея. Много ще разчитам на съвети, да знаеш!
Но шише искам за всеки случай, ако се наложи да пие чайчета против колики или вода със захар. Баткото изкара ужасно тежка жълтеница, а коликите го държаха много време. Та, ако се наложи да пие още нещо да има в какво да му дам.

А за леглото да споделя моят опит...щото на Цецето го бях писала, но тук не го написах. Та, тези с перспективата, разгледай после как се трансформират в голямо легло. Защото лично аз не виждам на нашето (Мебел Джен е) как може да се закрепи после голяма пружина или плоскост. Та май ще трябва да търсим майстори да го преправят. Иначе шкафчето се сваля, леглото е голямо и широко. И в крайна сметка трансформацията ще ни излезне на същата цена, като едно ново голямо легло (има ги по 80лв).

# 306
бе като говорим за легла,аз "похвалих" ли ви се,че от моята страна на спалнята е вече хлътнало мястото Shocked Mr. Green

# 307
http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Georgeb1.jpg  Ето това съм харесала аз. Но не съм го виждала на живо все още.
Ето сайта на фирмата: http://www.dibobg.com/index.html, цената, която е обявена на сайта за това легло е 319 лв (вижда се на страница продукти). Надявам се да си е тази цена  newsm78

Дианче, мерси за съвета. Ще накарам да ми покажат как точн остава трансформацията. ПИше, че има 2 матрака, единият би трябвало да е за голямо легло. За кърменето - нямаш проблеми за съвети. Само дето нямам опит с проблеми като запушвания, бучки, хапане, стачки и т.н., та там хич ме няма.

m_face, честита племенница! Да е жива и здрава!

# 308
Честита племиничка на m_face, да е здрава и послушна малката кукла
Честит осми месец на  serendipiti и на последните ноемврийки

# 309
  • София
Благодаря момиченца Simple Smile

Сладурка, тя два дена беше в болница заради високото кръвно и са предизвикали раждане, но са започналии да губят тоновете на малката и набързо са я срязали. Това е всичко което знам Simple Smile

Диана_Т, по принцип са в отделни стаи, но е имало "бебевалеж" и някои са били по 2. Сега вече ще е самичка в стая Simple Smile

За шипенцата - мойте са на Би фрий. А биби имам на Нук и Авент - това било най-доброто, въпреки че все по-често чувам от раждалите мами, че детенце можело да има претенции Simple Smile

# 310
http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Georgeb1.jpg  Ето това съм харесала аз. Но не съм го виждала на живо все още.
Ето сайта на фирмата: http://www.dibobg.com/index.html, цената, която е обявена на сайта за това легло е 319 лв (вижда се на страница продукти). Надявам се да си е тази цена  newsm78

Дианче, мерси за съвета. Ще накарам да ми покажат как точн остава трансформацията. ПИше, че има 2 матрака, единият би трябвало да е за голямо легло. За кърменето - нямаш проблеми за съвети. Само дето нямам опит с проблеми като запушвания, бучки, хапане, стачки и т.н., та там хич ме няма.

m_face, честита племенница! Да е жива и здрава!
Ние сме си харесали същото легло, само дето аз мисля да си го преработим малко.Ще му направим чекмаджета вместо това кафче защото ми се вижда по-удачно за ползване.Днес сигурно ще ходим до магазина и после ще пиша за впечатленията си

# 311
юл4е,точно същото smile3521.Ние ще го вземем от един магазин в Люлин.Като звънях по телефона предварително ми казаха 300 лв и 320 ако го искаме с други от стандартните цветове.Като ходихме до магазина уж да го видим,ама го нямаше,пак ми казаха 320,та там някъде.

Момичета,от 1 седмица ме боли зъб,мамка му и прасе smile3515.Някой от кътниците долу вдясно много изнервящо тръни след като хапна нещо студено,топло или сладко.Ходих на зъбар,обаче нищо не може да се направи.Всички кътници са ми облечени в керамични коронки и нито може сега да се прави снимка,че да се определи кой точно боли и защо,нито може да ми се изкъртят коронките,че да се види така. smile3514

# 312
Лари, ще чакам Simple Smile До кой магазин точно ще ходите?

# 313
Лари, ще чакам Simple Smile До кой магазин точно ще ходите?
До Дибо на Симеон и Константин Величков,защото там ми казаха че имало най-голям избор.Само да успея да изтормозя мъжа да отидем днес и ще пиша после.
МОМИЧЕТА ДАЙТЕ ДА ПУСКАМЕ НОВА ТЕМА

# 314
Хайде преди да ни теглят ключа а се местиииииииииим Grinning:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226799.new#new

Общи условия

Активация на акаунт