Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 486
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета Simple Smile
За срещата утре аз няма да дойда. Но за училището в четвъртък мисля да съм на линия. Аз предлагам да се видим наистина на Плиска защото и аз не знам пицарията. Вероятно около входа на хотела няма да има други бременни освен нас, така че.... Laughing мисля че там е удобно.

Добра идя - за среща пред входа на хотела newsm10.  В колко часа? 

# 256
Знае ли някоя мама дали в Шейново има ден на отворените врати и кога е той?

# 257
11 октомври, четвъртък 14:00 ч. Втора АГ болница “Шейново”, София, ул. Шейново 19
За записване: Антоанета Тодорова – тел. 02/ 965 94 24

# 258
  • София
Асиди, Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и пълна с енергия за новото януарско предизвикателство!    bouquet

Здравейте момичета Simple Smile
За срещата утре аз няма да дойда. Но за училището в четвъртък мисля да съм на линия. Аз предлагам да се видим наистина на Плиска защото и аз не знам пицарията. Вероятно около входа на хотела няма да има други бременни освен нас, така че.... Laughing мисля че там е удобно.

Добра идя - за среща пред входа на хотела newsm10.  В колко часа? 

И за срещата няма да мога и за училището, че съм на работа  Sad Но ако се чакате пред хотела, мога поне да се запозная с вас, защото минавам от там за работа.

# 259
11 октомври, четвъртък 14:00 ч. Втора АГ болница “Шейново”, София, ул. Шейново 19
bouquetМного ти благодаря, някоя от вас ще отиде ли?

# 260
  • София
bouquetМного ти благодаря, някоя от вас ще отиде ли?

може ли някой да каже с две думи какво ще рече "ден на отворените врати"
аз там ще раждам и може да отида:)

# 261
Доколкото съм запозната те разхождат из болницата и те запознават с обстановката newsm78

# 262
Доколкото съм запозната те разхождат из болницата и те запознават с обстановката newsm78
Но не съм сигурна и мисля да отида.

# 263
Асиди, честит рожден ден!  bouquet

слънчоглед, ще ходи и когато се роди бебето, то това е идеята, да свикне докато то не се е появило.
Дано носи по-малко болести Praynig

# 264
АМИ ТОГАВА НА 04.10 В 09.00 ЧАСА ПРЕД ВХОДА НА ХОТЕЛ ПЛИСКА КОИТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОСЕТИ УЧИЛИЩЕТО НА 9 МЕСЕЦА ДА ЗАПОВЯДА.

# 265
НЯКОИ ЗАПОЗНАТ ЛИ Е НА БЕБЕМАНИЯТА В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА ОТ 26-28.10. 6Е МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПАЗАРУВА,ЗАЩОТО АЗ ТАКА СИ БЯХ НАПРАВИЛА ПЛАНА ОТ ТАМ ДА СИ ВЗЕМЕМ ПОВЕЧЕТО НЕЩА А ЧЕТОХ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОДАЖБИ.
http://bebemania.atsdb.org/

# 266
  • София
И аз четох, че няма да има продажби. Много е вероятно някои търговци да си боцнат павильончетата с китайски дрешки отпред.
Но ако правиш сметка за количка, креватче, помпа, стерилизатор и др по-големи неща - вероятно поне всеки ще си похвали стоката и ще разясни предимствата и.
Аз все пак мисля да се разходя с корема до там, да видим ще ги заинтересувам ли като клиент.

# 267
ТЕРМИНА МИ Е НА 18 ЯНУАРИ  newsm30

# 268
Лелеееее, изписахме темата. Давайте предложения за заглавия!

# 269
Здравейте мадами,

Assidy- честит рожден ден - да ти върви по празници и щастие, и много-много любов:)

И на мен ми се иска да почерпя днес и да се усмихна, но съм в обичайното за последните няколко години празнично настроение, което се надявам все пак да не ме държи цял ден, защото моето момче като ме види довечера...

Най-готиният подарък който получих днес- е-мейл от стара приятелка, която по неведоми начини се е докопала до моя е-мейл, и ми стана толкова готино...
x x x

Общи условия

Активация на акаунт