Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за раждането на мама Танин?
Какви са мненията за цезарово сечение при тесен таз?
Какви са мненията за съхранението на стволови клетки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за раждането на мама Танин?
-
Какви са мненията за цезарово сечение при тесен таз?
-
Какви са мненията за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са мненията за кърменето и грижите за бебето?
-
Какво представлява вземането на кръв от пъпната връв и за какво се използва тази кръв?
. А вече като родите всички и започнем да се виждаме ще е страхотно!

Но тогава наистина беше пропуснала към 2 кърмения. 3 път също се опитаха да ми пробутат, но тя така хубаво се наяде, че аз го изсипах
След това спряха да ми носят АМ. Сега се храним на поискаване и тя винаги яде на около 3 часа като часовник е, пълним хубаво памперсите и всички са доволни. В началото въпреки кремчето, което изпозлвах ми се разраниха зърната и доста ме боля, но сега почти ми мина. Иначе други проблеми с кърменето нямам и съм много доволна.
Гледката на сучещо бебе е вълшебна обаче. 

Дано и ние се организираме скоро така като вас с Калина. 
обаче после се сетих,че е мляко
.На някоя да и се е случвало нещо такова
Макар , че аз миналата седмица бях / по стечение на обстоятелствата/ при трима други доктори и при тях си беше в норма , даже според единия доктор беше с една седмица напред!
Явно нещо не примери както трябва! 
,ох ,още не ми е минало.Три пъти я дупкаха днес моята буба.Ама вече чак на 2 ия месец.Изписаха и витамин Д,и фолиева киселина.Забравих да питам за какво е фолиевата.Пъпа ни още не е паднал,но на там върви,нямам търпение вече,че тука не дават да се къпе докато не падне пъпчето,въобще да не се мокри казват,само със спирт за да изсъхва по бързо.Два дена след като падне тогава се почва с къпане,само със неутрален сапун,абсолютно ми забраниха в началото да я мажа с кремове олиота и други бебешки козметики,не че е алергична,но явно превентивно.А да ви кажа и нещо ,за да не се шашкате като мен,става въпрос за мамите на момиченца.Значи онзи ден,свалям аз памперса и както винаги наакан,почвам да бърша първо от половите органи ,после към дупето,и гледам аз на кърпичката една слуз със кръв.Мале,аз шаш.Рев,звъня на докторката аз и тя ми казва да се успокоя,че това е нормално при момиченцата,през първите дни от тяхното раждане,има тази слуз или дори капки кръв.Та се успокоих.и вечерта гледам аз имаше три капчици кръв в пампито.Това били хормоните на майката които още били в бебето.Та да знаете да не се шашкате.
, утре ще отидем да заредим фризера и после сядам да чакам беба. Е, с варианти разхождам се из парка, пия кафе с приятелки и прочее.