Какво, къде, кога

• 134 823
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 390
Има ли някой информация за тазгодишния Благотворителен базар на нациите? Миналата година беше в края на ноември..

# 391
  • София
В "Люлин" отвори врати куклен театър- Абсурд, пускам програмата за м. ноември.

Цената на билета е 4лв, за деца и възрастни.

м. ноември

08.11. -" Косе Босе"- 16.00ч
09.11. -" Червената шапчица"- 11.00ч

15.11. - " Привет магьосници"- 16.00ч
16.11.-    Това е забавление - 11.00ч- семейно шоу с много игри и изненади

22.11.- " Храбрият шивач"- 16.00ч
23.11.- " Косе Босе" - 11.00ч

29.11.- Карамба- шоу с пирати, изненади и много веселба- 16.00ч
30.11.-Умници- юнаци- 11.00ч[/size][/b][/color][/size][/b][/color]

# 392
  • София
Има ли някой информация за тазгодишния Благотворителен базар на нациите? Миналата година беше в края на ноември..

На 30.11. в зала 2 на  Интер Експо Център Peace.

# 393
MМоже ли по-точна информация за разположението на този театър Абсурд в Люлин  Praynig

Благодаря предварително   bouquet

# 394
  • София
MМоже ли по-точна информация за разположението на този театър Абсурд в Люлин  Praynig

Благодаря предварително   bouquet

За съжаление не успях да кача схемата,  но се намира в културния дом в 3-ти микрорайон. Това е пломбата между бл. 325 и бл. 324, зад клуб " Калпазани".

# 395

На 30.11. в зала 2 на  Интер Експо Център Peace.

благодаря ти, дано успея да отскоча  Hug

# 396
Какъв е този благотворителен базар на нациите?

# 397
Какъв е този благотворителен базар на нациите?
С благотворителна цел е, има вход 2-3 лева.
От посолствата продават използвани и неизползвани вещи.
Приготвят различни неща за хапване и пийване , типични за съответната страна... Може да се купят там различни екзотики, където не могат да се намерят по магазините в България.
Но се продават и боклучави неща, които някой е преценил, че може да пробута за пари.
Голяма лудница е обикновено.
Събраните средства са за някой дом за сираци .
На мен лично ми е интересно, и тази година ще ходя.

# 398
Ще ме извините не съм изчела всичките постове на тази тема, но това, което зарадва моето момче на 3 години и то много е разходка с пони или конче в южният парк всяка събота и неделя, когато е хубаво времето са там понитата на мостчето до езерото от към входа, който гледа към стрелбище. Цената е 3лв за една обиколка и много радва малките деца. Същото може да се направи в конната база на славия където обаче е малко по-скъпо, по пък е много вълнуващо за малките да отидат и да гледат  кончетата дори и без да се качват, моят син умира направо. Simple Smile

# 399
  • София
Коледният благотворителен карнавал, вече традиционен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345010.new#new

# 400
Записвам се за темата, много е интересна, благодаря ви момичета.
Този базар на нациите мисля и аз да го посетя, много са ми интересни чуждестранните нещица Simple Smile
При нас в Илиенци има един импровизиран цирк, малко е паянтов, но представлението беше забавно, вчера водих малкия, само че е почти на края на София. Да не кажа, че си е направо накрая Simple Smile

# 401
А някой да има програмата на Ателие 313?

# 402
# 403
# 404
  • София и там където не се пуши
Случайно открих, че Музикалния театър има вече актулен сайт

http://www.musictheatre.bg/bg/index.php?menu=4&sub_menu=1

Общи условия

Активация на акаунт