Помощ за българските деца 2

• 16 780
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Е Бискара, ти направо ме уби. Иzвинявай много, но zа какво има бан, ако беШе поzволено съЩия 4овек да продължава да влиzа като гост и от вси4ко на горе да прдължава да обижда, 4е и по zле от преди?  ooooh!  Въпросният 4овек е с бан zаради собственото си поведение, не zаради някоя от нас, а да не кажем 4е аz не съм единствената, която е информирала модовете. Аz съм единствената която го каzа публи4но.

Уважавам собственото мнение на всеки, но както друг път съм казвала има двоен стандарт, за едни може за други не.

Не zнам ти къде виждаШ двоен стандарт. Има един 4овек който предложи на друга потребителка пласти4на операция на половите органи, има един 4овек с бан. И факта, 4е съЩия 4овек е стартирал благотворителна акция, не му поzволява да прекра4и границите на доброто поведение.

# 76
Е Бискара, ти направо ме уби. Иzвинявай много, но zа какво има бан, ако беШе поzволено съЩия 4овек да продължава да влиzа като гост и от вси4ко на горе да прдължава да обижда, 4е и по zле от преди?  ooooh!  Въпросният 4овек е с бан zаради собственото си поведение, не zаради някоя от нас, а да не кажем 4е аz не съм единствената, която е информирала модовете. Аz съм единствената която го каzа публи4но.

Уважавам собственото мнение на всеки, но както друг път съм казвала има двоен стандарт, за едни може за други не.

Не zнам ти къде виждаШ двоен стандарт. Има един 4овек който предложи на друга потребителка пласти4на операция на половите органи, има един 4овек с бан. И факта, 4е съЩия 4овек е стартирал благотворителна акция, не му поzволява да прекра4и границите на доброто поведение.

Абсолютно съм съгласна с теб. Но не е било позволено, като гост е писала от друг компютър, не от собствения си. Да, имаше обиди, затова има и бан. Но можеше да има предупреждение, можеше някой да и каже да не си пуска така сметката и да го направи по указания начин, нали? Но никой не го направи-защо? Падна се случай да се се сложи бан - ето сега всичко е Ок. Действа се на принципа няма човек-няма проблем. Можеше да има още 1 или 2 бана. Но няма. Можеше също тази акция да се направи тихомълком и без много разправии, защото станахме за смях. Има две момичета тука които направиха всичко без да им се чуе гласа, шапка им свалям, също  и на другите които се включиха и продължават да го правят, независимо от всичко.

Това за бан-а не е написано към теб, ти си направила както си намерила за добре, отговорих ти защо има разлика в информацията, и защо един път се казва че децата са недохранени, а друг път че трябват големи размери. Децата може да са слаби, но високи. Това пак в някаква степен означава едри. Защо не звъннеш в дома да попиташ, така ще стане ясно.

Не съм чела и не знам за пластичната операция на полови органи.Кажи ми къде да прочета.

Не защитавам Шехи, просто изкоментирах това което прочетох, прочети и ти, можеш да видиш колко безумни неща се изписаха по-повод тази благотворителна акция.

И съм абсолютно убедена че всички които се дърлят тука така са хора които наистина искат да помогнат, и го правят от сърце, и затова не мога да разбера защо се създават проблеми от такова естество. Нищо лично към никого.

# 77
Ето окончателното съдържание на моя пакет:

1. дамски кожени ботуши, 38 номер
2. джинси H&M, размер 34 (немска  номерация)
3. тънък панталон H&M, размер 34 (немска  номерация)
4. бяла тениска H&M, размер S
5. къса пола H&M, размер 36 (немска  номерация)
6. кафяв вълнен пуловер, размер S
7. два шала
8. рекламни химикалки - 14 броя

Още веднъж размерите: 40x30x20 см, 3.5 кг.

Всички дрехи са изпрани, които е необходимо - и изгладени.

Това е от мен.
Приятна вечер  Simple Smile

# 78
Ами ето Бискара, ти явно zнаеШ само една 4аст от цялата история, Щом ти иzбягват постинги. Няма и къде да ги про4етеШ сега, zаЩото са ги иzтрили, и слава богу.
В страницата zа ЛСта пиШе от горе с едър, 4ервен Шрифт, 4е е zабранено това. А от нас нямаШе кой да предупреди Шехи, zаЩото беz някой да zнае е пратила ЛСта на сума ти народ. За това й сложили временния бан, а zа постоянния надявам се 4е си раzбрала. Пове4е не ми се коментира по въпроса, 4иста zагуба на време е.

Серди, колко кг остават до 100те?

# 79
Ами ето Бискара, ти явно zнаеШ само една 4аст от цялата история, Щом ти иzбягват постинги. Няма и къде да ги про4етеШ сега, zаЩото са ги иzтрили, и слава богу.
В страницата zа ЛСта пиШе от горе с едър, 4ервен Шрифт, 4е е zабранено това. А от нас нямаШе кой да предупреди Шехи, zаЩото беz някой да zнае е пратила ЛСта на сума ти народ. За това й сложили временния бан, а zа постоянния надявам се 4е си раzбрала. Пове4е не ми се коментира по въпроса, 4иста zагуба на време е.

За пластични операции не съм чела, аз не стоя цял ден във форума. Освен това не запаметявам постинги, и слава Богу , защото бих си усложнила живота доста. Форума не ми е първа цел в ежедневието-радостна съм че ми убягват постинги. Но щом изтъкваш че е имало предложения за пластични операции, значи имаш информация. Кажи поне кой на кой е предлагал операциите?

То няма и за коментар вече, станалото е станало. Лошото е че хората остават с лошо впечатление и се правят погрешни изводи за дадена ситуация, защото монетата има винаги 2 страни.

# 80
За статистиката:
пакетът ми е: 60/35/35, тежи около 9 кг ,заради почивните дни сигурно ще пристигне чак на 02.11.07
Вътре има списък на дрехите, ще пусна утре още един на Шехи, нат и нора.

# 81
Какви по4ивни дни бе Мугел?  newsm78

# 82
Ще помоля модератор да изтрие постингите , които сметне за необходими.  Confused
Или може би ще се опитам да ги забравя.  Cry

Незнам какво да направя и къде да се обадя за този втори колет? Дава ми в интернет, че е доставен, а при Нат го няма. Ще видя сега онлайн какво мога да направя.Дайте идеи!

Татяна, Реформационстаг е 01.11. , иначе 31.10 е  Вси светии Laughing.

# 83
Татяна, Реформационстаг е 01.11. , иначе 31.10 е  Вси светии Laughing.

Ама те не са национални  newsm78  дори тук в Хесен се работи и двата дни, zа това се 4удих.

# 84
В някой провинции са официални , като Бавария например. Какво се чудиш,, тук от град до град има разлика понякога  Laughing/ например himmelfahrt 15.08 се празнува в наше село, но в евангелистки град наблизо, не се празнува/

# 85
Добро утро,

моля прескачайте при четене ненужните и грозни постинги:

събираме дарения за дома в град Калофер:

1. пари, до 05.11.07 Шехи, Конто само на ЛC
2. дрехи нат, до 08.11.07, адрес само на ЛC
3. отчет за КИЛОГРАМИТЕ  Wink  на Сердика

Лек и успешен ден на всички!

# 86
Пак си повтарям въпроса към Серди, колко кг останаха до 100???

Благодарение на от4ета на Сърфи се сетих 4е имам и много тестери zа парфюми и ги търсих таzи сутрин, 15 броя са, 4исто нови, поне 50% мъжки. Освен това намерих и от на Луфтханzа несесерите които дават в Биzнес Класа на преzокеанските полети и от тия които дават при zагубен багаж (не питайте, у нас не се хвърля ниЩо  ooooh! ) няколко малки деzодорант4ета, пасти zа zъби, дори и една 4етка zа zъби и една самобръzна4ка. Между тях и 2 4исто нови бели тениски. Сложих вси4ко в колета ми.

# 87
Татяна, вчера ми се раzвали лаптопа, zатова не съм отговорила.
Аz съм ги сметнала 53 кг досега.

# 88
Добре, zна4и има място и zа моите работи  Peace

# 89
Така, моя кашон ще е доста голям. Имам от цялата гама - от 122 до 156, не съм решила въпроса още с обувките.
За момента съм приготвила само зимните.
Имам питане за летни дрехи - да слагам ли?

Общи условия

Активация на акаунт