Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
Какви са симптомите на ранна бременност?
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност?
Симптомите на ранна бременност могат да включват умора, гадене, повишен апетит, непоносимост към определени миризми, често уриниране, болки в гърба и гърдите и закъснение на менструацията. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Участниците споделят различни симптоми на ранна бременност като гадене, умора, подуване на корема, горещи вълни, промени в модела на косата и зацапване. Те също така споменават спад в телесната температура и различни резултати от тестовете за бременност с урина и кръв.
-
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност и какви са мненията за приемането на витамини по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност и кога е подходящото време за първи преглед при лекар?
Кръвните тестове едва ли грешат, докато за уринните изобщо не може да се каже същото. А и повишено ниво на hgg в два поредни дни, си е повишено ниво и едва ли е от прегнила, който за последно си приела на 31.10... В смисъл, че дори той да завишава хормона, няма как да предизвика покачването...
Всъщност ти какъв тест използва? Някои не са толкова надеждни..

Решила съм утре пак да си пусна кръвен тест,поне да видя дали има развитие.Уринните явно нещо не ме хващат.След като имам в кръвта този хормон,той няма от къде да дойде,нали?
Успех.
. Но аз направих теста след два дни закъснение (първия път написах, че няма, уж за да не се навивам излишно)... Но няма вече надежда за мен - този следобед имах зацапване, а сутринта теста (Шуър Чек) беше отрицателен... Утре очаквам да се свърши всичко. Целувки и успех на всички 
На мен ми изглежда много обнадеждаващо.