Има ли мами за юли 2008?

• 22 815
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мила Nushka76, стискам палци да сте успяли и юли месец да си много щастлива гушнала малкото си бебче!  Hug Кръвните тестове едва ли грешат, докато за уринните изобщо не може да се каже същото. А и повишено ниво на hgg в два поредни дни, си е повишено ниво и едва ли е от прегнила, който за последно си приела на 31.10... В смисъл, че дори той да завишава хормона, няма как да предизвика покачването...
Освен това ако имаш високо ниво на hgg (независимо от бременността или от прегнила), уринния трябва да отчете.  newsm78 Всъщност ти какъв тест използва? Някои не са толкова надеждни..

# 136
... newsm78 Всъщност ти какъв тест използва? Някои не са толкова надеждни..
   И  Surecheck  и някакъв Клирвю ЧХГ/нещо такова/.Благодаря ти за пожеланията,дано наистина всичко да е наред и юли месец да гушкам и аз своето бебче... smile3522

# 137
  • София
Странно е, че SureCheck не е отчел при такова ниво на чхг. Пробвай със сутрешна урина.  Naughty
А защо всъщност просто не отидеш на гинеколог...? Ако чудото е станало на 26.10, по мои сметки си в 4-5г.с. Трябва да се види плодно сакче.   Praynig

# 138
Аз ходих и при гинеколога и с ембриолога говорих и те нещо не могат да си обяснят....Точно това ме обърква още повече. Sad  Решила  съм утре пак да си пусна кръвен тест,поне да видя дали има развитие.Уринните явно нещо не ме хващат.След като имам в кръвта този хормон,той няма от къде да дойде,нали?

# 139
  • София
Мила Nushka76, някъде бях чела, че Прегнила би могъл да влияе върху теста за бременност до седмия ден след поставянето му. При първият ти тест е възможно да е имало някакво влияние, но според мен теста на 09.11. е отчел правилно. За уринните тестове не се притеснявай, много мои приятелки са имали отрицателен резултат дълго след закъснелия цикъл, а вече се радват на децата си:)
Според мен се обади на лекаря си и направи преглед . Сигурна съм, че ще видиш плодното сакче:) Успех stork-girl

# 140
  • София
Ето един интересен линк и от мен:

http://www.3dpregnancy.com/

# 141
Nushka76 искрено се надявам да се присъединиш към нас.  Laughing Ако те интересува нещо повече или не знаеш нещо момичетата от форумите Искам бебе и Проблемното със сигурност ще ти отговорят. Те са изключително вещи по тамата ин витро. Аз за жалост не съм много запозната по темата. Стискаме ти палци всичко да върви по план.
Бухтичка и Четвъртото зад ъгъла просто трябва да си изчакате закъснението и след това тестовете ще са най-достоверни. Имайте търпение. Вярно, че и аз нямах търпение и си направих тест 4 дни преди закъснението но тестовете бяха толкова неясни, че 3 поредни дни се чудех дали реално виждам 2 или 1 чертичка. Едва в деня на датата теста беше отчетлив. Не мислете за това. Стискам ви палци Wink Успех.

# 142
Абсурд, не мога да не мисля за това. Имам 5 теста и смятам да си правя всеки ден по един до петък Mr. Green В събота би трябвало да ми дойде.

# 143
Благодаря за пожеланията! И аз се надявам всичко да е наред и да се запиша при вас окончателно.Пожелавам на всички момичета само положителни емоции и най-сладките бебчета... smile3522

# 144
Нушка, и аз ще стискам много палци да е станало Сега видях, че си ми съгражданка даже Wink

# 145
...Бухтичка и Четвъртото зад ъгъла просто трябва да си изчакате закъснението и след това тестовете ще са най-достоверни. Имайте търпение... Стискам ви палци Wink Успех.
                  Благодаря   bouquet. Но аз направих теста след два дни закъснение (първия път  написах, че няма, уж за да не се навивам излишно)... Но няма вече надежда за мен - този следобед имах зацапване, а сутринта теста (Шуър Чек) беше отрицателен... Утре очаквам да се свърши всичко. Целувки и успех на всички  Hug!

# 146
Четвъртото зад ъгъла, съжалявам много Sad
А аз да ви се оплача тази сутрин тестът ми нещо не стана. Към десетата минута почна да се появява нещо червено отстрани, но първата черта така и не излезе. Беше ми останала една капка урина и реших да направя втори - същото нещо. Възможно ли е нещо с урината ми да не е наред или си е от тестовете?

# 147
  • София
А аз да ви се оплача тази сутрин тестът ми нещо не стана. Към десетата минута почна да се появява нещо червено отстрани, но първата черта така и не излезе. Беше ми останала една капка урина и реших да направя втори - същото нещо. Възможно ли е нещо с урината ми да не е наред или си е от тестовете?

Може да си сложила малко урина newsm78 не я пести де  Mr. Green
Попитай мамите в Искам бебе- те имат повече опит и от теб  Wink с тестовете Hug

Четвъртото зад ъгъла -съжалявам Sad То си знае кога да стане , не се натъжавай  Hug

# 148
Бухтичка изпълнявай стриктно указанията в упътването на теста, за да си сигурна в резултата. За Шуър чек времето за отчитане е от 5 до 10 мин, като се слагат по 3-4 капли (а не 1). Ти пробвала ли си да си метиш БТ (базална температура). Така поне ще се ориентираш какво става, без да даваш пари. В Библиотеката на "Искам бебе" има доста писано за метода на БТ. Също така там има седмична тема, в която се обсъждат точно такива въпроси (Бременна ли съм или не??? Не ми се чака до датата на закъснението. и т.н.) Не че не ни е приятно да си пишем тук, но там ще ти дадат по-добър съвет. Стискам ти палци.  Hug

# 149
Може да си сложила малко урина newsm78 не я пести де  Mr. Green
Попитай мамите в Искам бебе- те имат повече опит и от теб  Wink с тестовете Hug
Laughing Добре, следващия път ще гледам да е повече, макар че и този път не мисля, че сложих малко, както и да е, ще видим утре какво ще стане Simple Smile

Kokolin@, благодаря, ще погледна и там Simple Smile

Едит: Днес отидох да си купя тестове, че нали сутринта цели два употребих. Та в аптеката имаха само Шуър Чек и си взех такива. И нали съм ужасно нетърпелива си направих единия току-що. Има една много бледа чертичка, но поне се появи във времето, в което се отчита тестът smile3521 На мен ми изглежда много обнадеждаващо.

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 11:06 от Бухтичка

Общи условия

Активация на акаунт