Отдавна не съм писала, но чета редовно..просто с Лина около компютъра е невъзможно да пиша - бута ми ръцете и "взема думата".
Цвети, отдавна не си се вясвала. Как е работата? Наистина ни липсваше в СЗ. Дано на пролетно-лятната среща дойдете!
Бебка, Алексчо е един прекрасен синеок младеж! Да ви е жив и здрав!
Елимира, относно пълзенето - Лина все още не може или не иска да пълзи и това е. От 6 месечна я чакам
Затова пък и досега нямам проблеми с контакти, кажели, рафтове....макар, че сега сигурно ще имам 
Симона, радвам се, че вече сте здравички

Дженд, добър отчет! А тези хора, умишлено, които са се държдали зле, някакви провокатори са явно, но ми е чудно, срещу какво се борят....
За спането - ами Лина спря да спи дълго след 4 месец, а сега направо се е срастнала с мен....Ползва ме за залъгалка, възглавница и шише
Както е писала Жени - а съм мръднала..недай си боже пък до тоалета,...е някакъв ужас. Ама така ще е..сами сме си го избрали 
Като чета, колко ядат вашите деца, направо се изумявам!
Лина днес например е яла това:
8 часа: мляко
11.30: попара (след неуспешен опит с ябълка)
16.30: 4 лъжички круша
17 часа: 10 лъжички спаначена супа
19 часа мляко
Сега в 9 ще се опитам да и пробутам каша, но да видим..
За коледни подаръци не съм мислила. Ние живот и здраве ще сме на гости в чужбина и това надявам се ще направи Коледата ни незабравима. Чудя се само дали да помъквам със себе си куп лекарства за Лина, за всеки случай, или не.

Нооо ... като цяло съм доволна от жената. 
Сама приключи с АМ.А пък да остане до обяд на АМ като Алекс е мисия невъзможна от много месеци.Сутрин е много гладна и яде с особена охота попарка или зърнена закуска,каша или кус-кус.Пие много сокчета Хип и вода.Обожава мандарини.Тежи 11 кг,забравих колко е висока.Аз по-скоро искам да питам за манджите и супичките,които не са от кухня-колко често давате месо или са зеленчукови?Жълтък-в какво количество и с каква честота?А белтък давате ли вече?
Незнам какво ми става...просто исках да се откъсна от всичко за малко...по цял ден се занимавам с Тедката или чета книги, или гледам филми, когато той спи...
Пламен иска да си вземем нов компютър, ама аз нещо не съм навита, щото този върши идеална работа 

И аз нещо съм така и мисля днес вече да украсим елхата, поне тя ми помогне да вляза в Коледно настроение.
понякога е трудно, но като не мога да издържа на сълзите и давам.