Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация в онлайн форум?
Какви са основните и обсъждани теми в публикацията?
Какво е мнението на хората за закупуването на дрехи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация в онлайн форум?
-
Какви са основните и обсъждани теми в публикацията?
Основните теми, обсъждани в публикацията, включват споделяне на пол на бебето, здравословни проблеми като грип и болки, сън и сънища по време на бременност и раждане и обмен на опит и съвети за бременни жени. Някои от обсъжданите теми включват избор на ресторанти за хранене, проблеми с болки и грип по време на бременността, сънища, свързани с бременността и раждането, изследвания за новородени и генетични заболявания, както и обмен на опит и съвети за бременни жени.
-
Какво е мнението на хората за закупуването на дрехи по време на бременност?
Форумът разкрива различни подходи към закупуването на дрехи по време на бременност. Някои от участниците споделят, че са се радвали да си купят нови дрехи, като изразяват удовлетворение от удобството и практичността им. Други споделят, че все още не са си купили дрехи за бременни, но планират да го направят в близко бъдеще. Въпреки това има общо мнение за комфорта и практичността на дрехите за бременни, като някои участници споменават, че са закупили такива дрехи и са останали доволни от тях.
-
Какви съвети се споделят за бременността и свързаните с нея проблеми?
-
Какви са мненията за пътуване по време на бременност?

! Ама резултатите са на лице, де
!
Моят проблем беше, че са много големи и не можех да ги гълтам (представяте ли си?!) Изпила съм само 4 или 5 капсулки за 4 месеца!
Иначе си хапвам доста плодове и зеленчуци, затова се надявам да няма все още липси в организма ми. По-нататък вече ще се наложи сигурно да пийна някой друг витамин...
), тогава ще си снимам тумбачето. 

Чак не мога да се позная... В последния месец нещо ми е паднало самочуствието, не се харесвам, и вероятно затова ме избива на пазаруване... Предполагам и вие имате такива моменти... няма нищо общо с килограмите това, просто някаква самооценка и самовъзприемане, които са се променили, и направо не можех да се понасям... Все едно, вече минава.
Мисля си все пак, че не е нужно да си поставяме ограничения на поведението само зашото отсреща е свекървата! Трябва да се подхожда към тях както към всички останали хора; не ти харесва нещо - казваш си, без да се заяждаш, без да спориш... margrete, ти ли беше със закачалката (извинявайте ако обърках) - ми махни я! Като те пита къде е , съвсем кротко и обикновено си казваш, че това е твоя дом, твоята кухня, твоите плочки, които толкова си ги мечтала, и че си имаш собствена представа как трябва да е наредено всичко! Обикновено следва или намусване, или коментар "Какво ли ти разбира главата, вчерашна пикла" (образно) Аз и за тва си имам отговор - Може и да нямам вкус, може и да не разбирам, и да не съм естет, но това си е моят начин! Право на оплакване имат само живеещите вътре - т.е. съпруга и децата! 
. Не мога да си намеря място като легна. Никак не ми е удобно. Снощи дори пробвах да спя с възглавница между краката, но нещо пак грам не ни беше удобно
и сутринта пак се събудих полунаспала се.
. Аз мисля че този въпрос вълнува не само нас а и всички!??!!