Отговори
# 105
Честит празник, Щастливка!
Пожелавам ти щастието да продължава да бъде твой спътник! Бъди здрава!

# 106

Добро Утрооо!Все още е зима....Поне днес улиците ще са по-красиви.
tzvety roussimova все забравям да те поздравя за хубавата снимка на аватара.Виждаш ми се много променена. Hug
bazel с нашите мерки сте.Внимавай със контузиите при скиорстването ти  Flutter
Amaretto в такъв сучай наистина виж още някой лекар.Освен въртенето на крака,няма ли други способи да се види какво става вътре в самата ставна капсула.Скенери например...артроскопия  newsm78 На някой им е най-лесно да оперират.
Щастливка тъкмо си им свикнала на мъжете.Още един няма изобщо да навреди на компанията  Flutter

Въпрос : някой може ли да ме опъти от къде се купуват хомеопатичните лекарства?

# 107
  • София
Dennis, не съм спец в хомеопатията, но такива лекарства има и в най-обикновена аптека. Например в нашата аптека в блока съм забелязала, че има доста хомеопатични лекарства. Аз взимах едни капки за нос за Вики, а и аз ги ползвах.А мерките ни са едни и същи, и аз забелязах  Wink

Днес големи виелици в наше село. Добре, че дойде една приятелка на гости, та и оставих Вики и отидох да взема храната от кухнята. Вики изяде основното и десерта  Shocked и заспа уморена. Имахме едно 3-годишно момченце за малко на гости. То има навика да бута децата без причина, та бутна Вики и тя беше мнооого обидена, имаше и рев. Като си тръгна, с радост му каза "Тао, тао"  hahaha

Хайде да си направя още чай. Напоследък това ми е любимата напитка.  Rolling Eyes

# 108
  • Пловдив
Здравейте и от нас в този мрачен и дъждовен ден!

Времето отново стана подтискащо и няма много забавления за малчовите!
Днес и Стенли беше на ваксина, тежи 11 580кг, а е висок 81 см.....Очаквах, че ще е качил повече, защото в последно време доста ми натежава, когато го вдигам... Rolling Eyes
При нас в последно време смяната на памперса е цяло приключение, а при вас.....  #Crazy newsm78

Amaretto, как е крака ти?! Може би наистина трябва да чуеш още едно мнение!
dennis, във почти всяка аптека има хомеопатични лекарства!
Мил@, Щастливка , чакаме разкази от партитата!

Чао и приятна вечер! Hug

# 109
привет момичета!
Няма какво да ви разкажа... просто минавав за едно здрасти...
Спаси днес много пищи - за почти всяко нещо и иска нон-стоп да го нося... явно период на вбебешаване - част от първияму пубертет  newsm78
АмареткаHug
Денис, сватбата е минала приятно и изискано в тесен кръг. Ние със Спасуни ще се включим в шумните лятни празненства  Crazy Откъм подаръци - няма какво интересно и нестандартно да се похвалим - разни хубави дрешки получихме със Спаси  Simple Smile Хомеопатична аптека мисля, е ми бяха казали, че има на Руск ипаметник - откъм странат ана 5те кюшета. Мисля, че Стес имаше по-подлробно инфо /ако не бъркам/
Момичета - както разбирам среща с Фибичка очакваме аз ,Ави и Мила?
Ако сме само 4 мами, просто ще мислим някакъв друг вариант за място вместо Младост.

# 110
Благодаря за отговорите на всички  Hug
Аз бъркам тук едно тирамису за моята половинка,че е рожденник в петък,а му е любимо.
за срещата с фибичка сме Ирини,Ави,Мила,аз и венуш и базел ако сме в клуба в младост.Венуш ти чу ли се по телефона с Фи?
Ирини летните празненства са по-красиви ,добре се получи че спестихте на Спаси висене по летища с часове в тази зима.
Ние получихме две покани за лятото ,за рожден ден и освещаване на нова къща в испанско и сега се оглеждаме за билети и кроим планове.
Алфи гледахте днес в един репортаж по ТВто.Много ти се зарадвах  Flutter

# 111
Аааа ирини, как само 4 мами, защо ме забрави мене  Naughty  Joy
Запазих нашия клуб за 10.30 в събота. Естествено, че и аз идвам.
Чух се с Фиби по телефона и тя каза, че тогава може

Ще идваме освен irinii, ави, Мила, аз, bazel, carrigan, dennis май също и не знам още кой. Седем не е толкова зле. Направо си е тълпа.

Ако не искате да е в Младост няма проблем. Веднага ще се преориентираме.

Ей момичета, направо нямам думи!За цял ден три-четири постинга.... Shocked
Май наистина ще си дремем още в тази тема за Свети Валентин.  
Марианка, мила ти поне даваше добър пример, къде се губиш?

Хайде, тук съм и ви следя, да знаете.

Целувки от нас и до събота.

# 112
  • София
Ако не ми мине котка път и аз се каня да дойда-проблем ми е транспорта на връщане, но ще го мисля.
Денис, най-добрата и заредена хомеопатична аптека в София се намира на ул. Чаталджа и Панайот Волов http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5d941e1da70d07a6d8ed5f56fe20a4 … ame=&oType=49
Чаталджа е успоредна на Дондуков.
Днес и ние с Хриси цял ден посрещахме гости. Нямаше време да излезем дори, но утре мисля да наваксаме.

Спаси днес много пищи - за почти всяко нещо и иска нон-стоп да го нося... явно период на вбебешаване - част от първияму пубертет  newsm78

Да не са се наговорили с моя красавец Simple Smile
О във Варна вече втори ден е 15гр Mr. Green
Е не е честно Sad

# 113
Честит рожден ден на Мила и Щастливка с малко закъснение.
Много здраве, щастие и радости покрай малките сладури.

Ави, слагахте ли му на Сашето някакви допълнителни ваксини? Как изкарахте полета? Малко  ме притеснява, че полета ни от Лондон до Индия е близо 10ч., а Мартушко е голямо диваче и хич не го свърта мирен.
Щастливка, да татко ни е от Индия и това е причината за предстоящото пътуване. Време е да запознаем Марти с другата страна на родата, а там си има и братовчед, който е 3 месеца по-голям, та ще има да си лудуват заедно.
Ирини, на мен това ми е второ посещение и при първото още със слизането от самолета, та чак до тръгването обратно имах чувството, че се намирам в някаква приказка. Техният свят е толкова различен, че човек трудно би си изградил точна представа без да е бил там, а дори и да е бил, тя пак не би била много точна Simple Smile .За моя радост аз не видях "другата" страна на Индия, която според мъжа ми, би видял някой  турист, който си няма кой да го насочва и сам се опитва да опознае страната.
Денис хомеопатичното да не е Chamomilla? Ако е това давай спокойно, това е лайка. Аз съм забелязала, че успокоява и Марти спи по-спокойно от него като го мъчат много зъбките. Може да се намери в повечето  аптеки.

За растежа явно, сме най-мънички, но напоследък се поуспокоих. Разбира се, че говорих с педито, според който всичко е наред щом детето е все още в норма. Но ми даде направление за детски ендокринолог "за наше успокоение". Марти е баш на най-долната граница, но си направих крива на растежа и си извадих някои успокоителни извода. От 8-ми до 12-ти  месец е спаднал от 15% до под  3% (тогава почти не растеше),  но от 12м. насам си расте нормално според кривата си и се надявам бавно да си навакса. Отдавам този му спад на недобро и небалансирано хранене и силно се надявам да е от това. Доста време не беше  привърженик на твърдата храна, но вече си хапва сравнително добре.
Мартинко вече си има любима игра на компютъра и вече трябва да си чакам ред, ако искам да го ползвам, а той не спи Simple Smile Това дете ме изумява колко шорткъта откри за минимално време. Само да докопа клавиатурата и я сменил резолюцията, я завъртял екрана на обратно. Това последното доста време ми отне да разбера как се оправя...за любопитните натискате и задържате alt и ctrl  и си избирате накъде да завъртите екрана с някоя от стрелките. А любимата ни игра е това http://www.fisher-price.com/us/fun/games/abczoo/default.asp

Venush, аз не съм много сигурна за събота, че нашият тати си правеше някакви планове за ски...но ще видим.

# 114
Добро утро!

За пръв път ми се случва да съм първа сутрин ето ви съвсем набързо стъкмени кафе  kaffeetrmker_2 и палачинки   food002

Значи, срещата ни е съвсем неформална, т.е. без резервации, списъци, кетъринги и прочее.
Клубът е запазен, но дори не съм давала капаро, просто помолих момичетата да не записват разни партита за тогава. Те ще си приемат и разни други деца и така. Който иска да заповяда...твърди ингажименти не се очакват от никого.

Тази сутрин сме малко кисели и недоспали. Тази Камомила ще взема и аз да я пробвам.
Аз съм в криза - мойта бавачка в понеделник ме изостави и сега спешно търся друга. Ако някой познава надеждна жена, ще съм благодарна да получа координатите й. Положението е критично защото на 01.02. обещах да започна работа. Първоначално изживях шок като ми каза мойта леля, че няма да дойде. Сега обаче изпаднах във философско спокойствие и си казах, че не ни е било писано да сме с нея. Има една мноого вярна мъдрост, която казва, че е най-тъмно преди да се зазори.

Целувки и прегръдки....ще закусваме.

# 115
Добро утро, сладурани-поспалани! Grinning
Много съжалявам, че няма да присъствам на съботната ви срещичка, а така ми се иска да се запозная с всички вас и в реалното пространство.
Във вторник най-накрая си взех дипломата и имам повод да почерпя.  Grinning Видях се с Ави и ЦветиР, които бяха моите гидове. Благодаря ви момичета, за чудесната компания! Hug Впечатлена съм от силата на духа на Ави, от това как с лекота се справя във всяка ситуация, от неспирния порой от думи Laughing. Ави, миличка Hug Възхитена съм от чудесните резултати, които е постигнала Цвети с диетата. Цвети, изглеждаш великолепно!
venush, много съжалявам че детегледачката ви е изоставила в толкова важен момент. Стискам палци проблема бързо да се разреши и  да започнеш спокойно работа. Praynig
carrigan, една моя несбъдната мечта си остава Индия. Много искам един ден да посетя тази страна. И моята Веселуша е много дребна. На 1г. беше висока 72см. Скоро не съм я водила, но едва ли е пораснала кой знае колко. Сравнявам я с нейните връстници, ами най-дребна е. Ама да е жива и здрава! Grinning И благодаря, че сподели за играта. Довечера ще я покажа на Мими.
Момичета, хамомилата се изписва от хомеопатите при зъбоникненето. Има успокоителен ефект.
Отивам да събуждам Мимка, че цяла нощ не спа от кашлица и сега ни мърда, ни шава.
Целувки! Hug

# 116
 Венуш, харесва ми твоята гледна точка и философия, май за всичко си има причина, така че наистина не се ядосвай...
 За "партито" да ви кажа така като гледам и ние може да се нарисуваме там да малко, ако остане 10:30 в събота, защото моят мъж играе футбол по това време и ще тръгнем поне към 1-2 ... така, че формално или не нагласете се и нас да видите... Пък ако за един уикенд се срещна и с Фиби и със Стели.. ще поставя рекорд..
 Сега явно е сезона на гоститата, ката гледам в тая гнус на никой не му се излиза и си е най- добре да ти дойдат на гости, пък и мъниците страшно обичат публика да си показват магариите, ние вчера бяхме като хан и сутринта приехме гости и следобед.. въпреки , че аз май попрекалих с кафетата беше много приятно и деня мика като с щракане с пръсти, а за вечеря бяхме в приятна компания "Отвъд алеята зад шкафа".. много хубаво
За спането и Лаци е доста неспокоен последно време, последните нощи, принципно си спи , но се буди по 10 пъти, е не ме държи далго будна, но колкто да ме вдигне .. и на сутринта се чувствам все едно изобщо не съм си лягала.. може пък и ние да пием по една лайка вечер или ментов чай вместо мляко и вез това и слонче....
  Кариган, много е екзотично това, че мъжа ти е от Индия и можеш да видиш страната от вътре, аз също смятам, че е добре където ходиш да имаш човек, който знае , а не да се блъскаш като турист... Не се претеснявай за пътуването, веднъж да тръгнете каквото и да е ще мине, а като се върнеш съм сигурна че ще кажеш, че си си го представяла по- сложно
  И аз гледах Алфи по "телевизора", и като малко дете ... соча с пръст телевизора и викам, ееееее това са ни приятели, ееее Ванката .. и т.н. много се зарадвах , че я видях, изглеждаше страхотно!

# 117
Добро утро и от нас!

Кариган, не съм слагала допълнителни ваксини на Сашко за визитата ни в Тунис. Не се и консултирах с педиатъра. За Индия бих се посъветвала с вашия. Възможно е да ти предложи ваксина срещу хепатит А, но тя е на няколко приема доколкото си спомням. Нашият полет беше два часа и половина и то директен. И тъй като за бебетата няма места - Сашко се катереше по нас непрекъснато. Оцеляхме де! Бих те посъветвала за дългия полет от Лондон да си поръчаш кошара (то не е точно кошара), която се закача на стената между първа и втора класа и детенце като заспи може да бъде сложено там. За целта вие трябва да изискате места на първия ред от втора класа, освен, ако разбира се не пътувате в първа. Пожелавам ви чудесно да си изкарате, още повече, че Марти ще си има там приятелче за игра. И чакаме мнооооого, мнооооого снимки!

За съботната среща бройте и Чочи, вероятно и Снежка Смешка! Ще се оформим хубава компания, както винаги!

Лек и хубав ден на всички!

# 118
Стели,Меги,ако нямате против може да спретнем едно следобедно пловдивско съботно кафенце,ако има възможност и Марианка да дойде.
Какво ще кажете?

# 119
 Йоана, на мен ще ми е много приятно, и със Стели говорихме, но аз още не мога да кажа каква ще е програмата и кога ще мога, но вие се организирайте, аз ако успея  ще се обадя и ще дойда, това което за сега дочух е ,че първо ще ходим до Пещера, защото рожденника ни е от там и вечерта ще сме в Пловдив, за сега незнам къде ще спим, но ако го организирате за неделя мисля , че ще има повече шанс да дойда. Но пак казвам , незнам как ще  е и ако това ви обърква, по- добре не се собразявайте с мен

Общи условия

Активация на акаунт