Пожелавам ти щастието да продължава да бъде твой спътник! Бъди здрава!

На някой им е най-лесно да оперират.

Откъм подаръци - няма какво интересно и нестандартно да се похвалим - разни хубави дрешки получихме със Спаси
Хомеопатична аптека мисля, е ми бяха казали, че има на Руск ипаметник - откъм странат ана 5те кюшета. Мисля, че Стес имаше по-подлробно инфо /ако не бъркам/

.За моя радост аз не видях "другата" страна на Индия, която според мъжа ми, би видял някой турист, който си няма кой да го насочва и сам се опитва да опознае страната.
Това дете ме изумява колко шорткъта откри за минимално време. Само да докопа клавиатурата и я сменил резолюцията, я завъртял екрана на обратно. Това последното доста време ми отне да разбера как се оправя...за любопитните натискате и задържате alt и ctrl и си избирате накъде да завъртите екрана с някоя от стрелките. А любимата ни игра е това http://www.fisher-price.com/us/fun/games/abczoo/default.asp
и палачинки 

Видях се с Ави и ЦветиР, които бяха моите гидове. Благодаря ви момичета, за чудесната компания!
Впечатлена съм от силата на духа на Ави, от това как с лекота се справя във всяка ситуация, от неспирния порой от думи
Възхитена съм от чудесните резултати, които е постигнала Цвети с диетата. Цвети, изглеждаш великолепно! 
И благодаря, че сподели за играта. Довечера ще я покажа на Мими.