Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 740
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
събудих се със световъртеж и гадене... или вече много съм се нашашкала или се разболявам, ама и в двата слуая не звучи добре  Joy. Ако довечера по новините кажат, че са върнали самолет, заради полудяла пасажерка да ми носите бананчета, ей! И тефтелче за Наполеон, че ще сме си първи приятели на 4-ти километър...

Хайде, аз изчезвам... Да слушкате, да папкате, да пишете...

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 14:13 от Ger4o

# 121
  • на правилното място, в точното време
Ехеееееее,Герчо,приятно изкарване и лек път! Да не донесеш някое маймунче за подарък на Иван  hahaha hahaha На мен ми е свинско, без винско и ги върша едни, не ви е работа....
Хубав остатък от неделя ви желя....аз ще спяяяяяяяяяяяяя smile3524

# 122
Тук не са съобщили за полудяла пасажерка на мюнхенското летище, та значи и ако от София няма новини, Гер4о вече е на топличко в Дубай Wink

# 123
събудих се със световъртеж и гадене... или вече много съм се нашашкала или се разболявам, ама и в двата слуая не звучи добре  Joy.

Ger40, тези симптоми предполагат и трета опция  Wink Дали няма да съживим миналата темичка?  Laughing Приятно изкарване!  Hug

# 124
събудих се със световъртеж и гадене... или вече много съм се нашашкала или се разболявам, ама и в двата слуая не звучи добре  Joy.

Ger40, тези симптоми предполагат и трета опция  Wink Дали няма да съживим миналата темичка?  Laughing Приятно изкарване!  Hug

Joy Joy Joy Joy

Хайде и от мен  МНОГО ПРИЯТНО да си прекарате Wink

Дубай, дръж се, Роза идва !!!!!  (за магазините говоря!)
ей, колко се чувствам горда и щастлива, че ще ми разказваш, като се върнеш... А аз после за урока за Дубай ще имам готов материал от първа ръка... Което си е почти все едно, че аз съм била.
Голям кеф!

Малко снимки от мен:
(2 от онази последна среща)

http://www.flickr.com/photos/12325199@N03/

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 02:03 от kalina na kayo

# 125
Привети и от мен !  Simple Smile
Аз съм добре , ядосала съм се рано рано по повод системата за ОДЗ-тата и вече съм на път да се откажа Stop , то трябва и да се бачка освен всичко останало . Mr. Green
Вярно че не бях настроена оптимистично , ама пък и такъв срив не очаквах чак ... много съм разочарована от всичко , което се случва напоследък в държавата ни , но това е друга тема , която не ми се иска никак да отварям  Naughty
Айде мацки , стискайте палци , дано до обяд да се логна , макар че местата вероятно са вече заети  Cry
Герчо , лек път и от мен !Като се върнеш - очакваме разкази  Laughing

# 126
  • на правилното място, в точното време
Вили,успех в логването и дано ви класират  Peace
Калинке,снимките ти са върхът! Ти също! А Кайо е номер 1!!! Няма друг подобен! Ах как искам да го нагуша,като дойда  Hug Hug За нашето идване - ориентираме се към 15,да си направим валентинското тука, после поемаме към Сф.Аз почвам от сега да тренирам за сейнт Валънтайн  Embarassedхубаво е,да знайте  hahaha
Герчо къде ли ракарва краболи из некой магазин .Аз да ви кажа тайно подозирам,че и там ще налети на някой идиот или поне блонди .Тя каквато е притегателна сила за този род индивиди-нема начин просто  Naughty
Чакам я с нетърпение!
Отивам да поработя,че напоследък издиша работата откъм парици.

# 127
Привети и от мен !  Simple Smile
Аз съм добре , ядосала съм се рано рано по повод системата за ОДЗ-тата и вече съм на път да се откажа Stop , то трябва и да се бачка освен всичко останало . Mr. Green
Вярно че не бях настроена оптимистично , ама пък и такъв срив не очаквах чак ... много съм разочарована от всичко , което се случва напоследък в държавата ни , но това е друга тема , която не ми се иска никак да отварям  Naughty
Айде мацки , стискайте палци , дано до обяд да се логна , макар че местата вероятно са вече заети  Cry

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire аз се логнах в 10 и имаше по 122 молби вече приети в едната и в другите две съм 83  #2gunfire Тия Сирма яко се издъниха и са взели 400000 аз за 40 щях да им намеря хора да им направят по читава система!!!

# 128
Ех, най-после да се вмъкна. Герчо, приятно изкарване в Дубай!
Ама навсякъде чета, големи проблеми със сайта за детските градини!!! Софиянки успех!
Ние сме добре, циклим до обяд по разходки, следобяд почиваме. Още 10-15 дни не ми мърдат в къщи.
Ходихме на консултация - 11 кг. и 82 см.  Mr. Green Спим по 12-13 часа през нощта и по 2-3 часа следобяд! Развалих режима на Гергана, ама сега ми се е отдало да се наспя  Mr. Green.
Леко довършване на работния ден, излизам  на разходка сама, Гергана спи!

Прибрах се, още спи  Mr. Green
Ето малко снимки от днес:
с приятел:

мамо, дай ми апарата:

с тати:

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 17:20 от Дю

# 129
  • нейде там, където ....
Върховна гадост беше това, с подаване на документите по интернет. Българска  работа - идеята добра, изпълнението - некадърно  #Cussing out Очаквах го, та навреме си наредих нещата, за да избегна тази галимация. Пак ми коства нерви, а и на децата, но все пак, по-добре, отколкото да бях чакала със скръстени ръце. Днес занесох картоните и надвамата, записани са в новото ОДЗ. Дано е за добро. Изприщих се, сън не можах да спя, все си мислех, че може в последния момент да ми кажат, че не могат да ги приемат точно днес. А са отписани и дори от шкафчетата им са изстъргани етикетчетата с имената. Тъжно. Добре, че нямам спешни задачи и децата ми оправиха настроението. Пак са в нас. Бронхиален спазъм за енти път. Преди три години при такива симптоми на това му казваха бронхит, детето пиеше антибиотик седмица и след още ден-два - на ясла. После взеха да му викат задна хрема - лекуваха кашлицата вече с локален антибиотик в носа и сироп за кашлица. Сега са на мода спазмите. Изписва се само вентолин и децата се препращат за диспансеризиране, по възможност. Не мога да разбера каква е далаверата на джипито от това, но явно я има, щом го правят това. И престоя на децата у дома (и болничния на мама или татко) с всяка следваща диагноза става все по-дълъг  #Cussing out Впрочем, предния път, като ми казаха, че детето ми ще стане астматик, спрях вентолина тотално. Кой ме би по главата да го дам сега?  newsm78 Ще взема пак да го пропускам, дано се оправим. и аз искам на работа да си починааа! Twisted Evil

# 130
 jd Петър изкара цяла една зима на инхалации с вентолин, мисля че доста му помогнаха,  но той дишаше много затруднено, на следващата зима и помен нямаше.Дано и при Вас да приключите по бързо с този бронхит.
Поздравления за градината.На останалите споко все ще успеете някъде да ги запишете.
Дю голяма сладурана си имаш.
Лек ден на всички, че при мен лудницата почна.

# 131
Привети !
Оцелях след всичките ядове вчера , правих си разходка до нас за половин час белким си успокоя нервите и то ходенето и не дотам чистия въздух взеха че ми помогнаха
надявам се днес да ми е по-спокоино и по-добре и  денят да мине с по-малко екшъни и ядове .
между другото това е пожелание към всички ви . Simple Smile
jd стискам палци скоро да сте здравички !
Дю благородно ти завиждам за наспиването ! Искам и аз !
Оставям ви и ви пожелавам хубав ден !

# 132
Герчо е оцеляла при полета  Joy до Мюнхен е било кошмар, но после твърди, че са я качили в истнски самолет  Joy Първите и впечатления от Дубай са че в БГ е рай  Joy
Не знам защо изобщо вчера се ядосвах с тези ОДЗ-та, ей така за спорта  newsm78 за съжаление в квартала частните са по-зле от държавните и май затова реших да се пробвам...Така или иначе ще го дам на частна от април март, ако излезе някоя връзка за двете хубави държавни за септември може и да го местя...
Kalinka изчисти си на лични малко място, че искам да ти пратя нещо Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 10:53 от EkaterinaM

# 133
Кате , давай

Така се надявах гер4о да се включи. имах днес един урок за Дубай, можех да го разкрася с някой автентичен пикантен разказ А-ла_Гер4о....
но пък им разказвах за сафарито на Майра Joy

Снощи като се прибрах проверих на картата в коя градина съм записала Калоян... Оказа е, че е в циганската в квартала hahaha ама... имах около минутка да се регистрирам и кандидатствам.

Венци като му казах, че сме 14 от 6 свободни места е смръщи. Но после, като видя , че кандидатурите за тази градина са 370!!! , ме похвали и каза че съм е справила блестящо Joy

Дю, много готина гергана бе! Колко й ходи шапката.
Мацки, пуснете малко снимки и вие.
Пожелавам ви да оздравеете и да се наспите! цунки по муцунки!

# 134
Не мога да не споделя с вас една архивна снимка на Гергана от миналото лято, снимана с незнам на кой телефона, от вчера я имам:

Laughing

Вили, когато съм на работа най-много ми липсва спането до късно сутрин. Та за това сега наваксвам.

Общи условия

Активация на акаунт