Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?

. Викам му, е, значи ясна работата, на моето раждане няма да присъстваш, и той: оффф, бе как бе, ти като раждаш аз ще седна в чакалнята и ако може да ми сложат една пълна упойка и да ме събудят като си готова, най-добре. (Иначе, видите ли, щял много да се страхува.
)
.Сега само се моля
да не го прихвана и аз щото през цялото време бях при нея няма как.Така 4е пазете се май4ета ,защото t е много висока и трудно се сваля.Айде аз отивам да правя закуска
на вас много слън4ев ден
Много се стреснах! То и преди ми се е случвало, ама аз от къде да знам какво е това контракция
Много съм зле....Ама то от зор вижте какви ги върша
.Та...някой ако е пил и знае...нека ми каже