Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?
,то и кокона е леко мазно ,но пък упорито размазвайки го -по -дълго време се масажирам и доставям удоволствие на фъстъчето в мен :love/така поне си мисля/.Geneva2008-ароматът му е лек и приятен,поне за мен ,но като се има предвид деликатното положение в което се намираме-на всеки вкусът му е различен.аз на икаров не съм ползвала и незнам за аромата.ох,добре че не ми се е налагало да пия до сега този магнерот.аз патицата с патици си мисля ,че е нещо полезно за бебока,а то....леле доста съм разсеяна.но ми прави впечатление,че доста мами пият магнерот.всички ли имате контракции?какво се чувства при контракция?
ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ГАЩИ НА JASENA!Аз моите още не ги знам какви ще са.Ох,тези килограми и мен ме притесняват. и странното е че кой знае колко не ям,а те все нагоре и нагоре-за сега съм качила 6 кг.а има още толкова време...е нищо ще се справим и с това предизвикателство.чао от мен
!
! Изпих пак един Тайлол Хот, и Цитросепта си пия, и дано да се размине
!
! Ама наистина много
!
?
.
. 

) та може и да не е същото...
Моля и на мен розови гащета да сложите,много съм щастлива!В петък бях на преглед-всичко е наред с бебчето,но докторката се притесни от това,че е разположено доста ниско.Питах какво означава това,не ми отговори конкретно(което ми развихри фантазията за съжаление),каза да си почивам повече и така.След две седмици съм на фетална,надявам се дотогава всичко да е наред.