Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?
за това, че организира варненската среща, надявам се няма да е последна и пак ще си излизаме да си говорим за бебета
Пожелавам на всички които още не са, скоро да си го усетят!
Още като имах гадене малко ми се гадеше от него, въпреки че мирише на шоколад, но карах мъжо да ме маже, за да не ми миришат ръцете, ама сега си се мажа самичка.. Дано да има ефект 
Радвам се че се е провела варненската среща, нямаше как да присъствам, но за следващата ще се постарая.
Сега го ползвам от работа, ама шшшшшшттт!!!
-много ми е на ниско коремчето нещо и вчера като риташе го усещах много