Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Hug
Кри  Hugправа си,че почнах от малко килограми и имам малко за сваляне и си знаех ,че ще е трудно,но не мислех,че ще е чак толкова.....За три месеца още не съм свалила дори 4 кг,а хората свалят по 10,че и повече.Но не ме дразни това,че свалям бавно последното кило,а по скоро това,че без да прегрешавам,прекалявам с нещо,да съм в МЦ или ПМЦ кантара върви нагоре newsm78
Ели племенницата ти се представи страхотно!  bouquet
Джини тортата ти изглежда страхоооотно наистина! HugЧетох в предните ти постве,че има хормонални проблеми.Аз също имам такива съмнения за себе си и утре съм на преглед.Би ли споделила ако искаш на ЛС нещо повече,тъй като спомена,че смяташ,че са предизвикани от режима?
Цвети страшна мацка си с тази рокля!  bouquet
Фоли Hug
Блонди в никакъв случай няма да се отказвам!Стискам палци и на теб и хапвай повечко Hug
Вещи Hug
Ето го днешното ми меню:
Закуска:1/2 кофичка мляко + 1 1/2 с.л. трици
предиобедна закуска:тричаво кексче
Обяд:омлет от 2 яйца,1 с.л. извара и малко бяло пилечко месо
СЛедобедна закуска:200мл прясно мляко
Вечеря:1 скумрия на тиган
Вода над 4л

Рокси,и аз съм от тези ,които бързо свалиха.  PeaceАма защото имаше какво. hahaha hahaha hahaha

# 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Абе ,защо никой нищо не казва за новият ми аватар?Не ви ли харесва?
newsm78 аз от обяд се чудя ти ли си, не си ли?
*82 ми го подсказа  Mr. Green ти ме подкрепи още първия ден   bouquet аватарчето е супер, но  Tired така ми е трудно да ви разпозная - сменяте си аватарчетата, сменяте си подписите - ужас някакъв  Heart Eyes
имаше и едно славе - и него не виждам нещо  newsm78 да не си е сменила и тя аватара  Heart Eyes
и басиииииииииииии - къде е бачи  Mr. Green

# 707
Перле, днес ми е първи ден от трета фаза и няма как да карам на протеини - това ще означава, че започвам от утре, а съм суеверна и петъците не започвам нищо ново.  Wink
Пък,аз съм се объркала,че започна от понеделник. Peace Hug Hug HugМи тогава добре дошла и успешно задържане!  bouquet

# 708
  • София
ЗеленкоHug и аз така готвя пилето, първо го "одирам". Само като го пека на сол е с кожата, махам я после. Иначе става много солено. А за главоболието - една приятелка пие нещо като Кофергамин  newsm78 А кафе следобед пий с подсладител. Или сложи малко мляко в пластасова бутилка на прозореца, т. нар студентски хладилник  Joy
Лека, Деси, до утре!
Рокси, много вода пиеш! Не повече от 3 л, максимум 3,5 л. Да не вземеш да си предизвикаш някоя бъбречна криза! Ще свалиш, то не остана! А и с това кило отгоре пак съм сигурна, че си страхотна мадама!  bouquet
Муцка, мерси!  Hug
О, щях да забравя - Славето ли беше с тия хубави девойки? Готини щерки и готина мама   bouquet Скоро ще престане да се крие зад децата  Joy Да живее Дюкан!

# 709
ooooh! на първа страничка пише, че за повечко килца дните трябва да са 10, но някъде Вещичката каза, че след 6 ден не се сваля и повече от 7 дена е безмислено  ooooh! и сега съм на кръстопът  ooooh!
мислех да изчакам любимия образ и да изкарам с него още 5 дена (от неделя), но май няма да е здравословно - дайте съвет, започнах на 28.01.2008   Praynig

айде посъветвайте ме дееее  Crazy може и с тигана, само да не е чугунен  Mr. Green

# 710
ooooh! на първа страничка пише, че за повечко килца дните трябва да са 10, но някъде Вещичката каза, че след 6 ден не се сваля и повече от 7 дена е безмислено  ooooh! и сега съм на кръстопът  ooooh!
мислех да изчакам любимия образ и да изкарам с него още 5 дена (от неделя), но май няма да е здравословно - дайте съвет, започнах на 28.01.2008   Praynig

айде посъветвайте ме дееее  Crazy може и с тигана, само да не е чугунен  Mr. Green
Аз изкарах 7 дни,в които свалих 6 кг. Peace

# 711
  • София
ooooh! на първа страничка пише, че за повечко килца дните трябва да са 10, но някъде Вещичката каза, че след 6 ден не се сваля и повече от 7 дена е безмислено  ooooh! и сега съм на кръстопът  ooooh!
мислех да изчакам любимия образ и да изкарам с него още 5 дена (от неделя), но май няма да е здравословно - дайте съвет, започнах на 28.01.2008   Praynig

Ами Гуди, как да те посъветвам, като никъде не пише колко кила си, колко ще сваляш и такива разни подробности. Още първия път те видях, ходих на 1 стр да ти видя габаритите,ама не те намерих. Що не си солжиш една линийка? От подписа ти разбирам само, че си почнала на 28.1. т.е. днес ти е 4 ден ударен.

# 712
  • София

Аз изкарах 7 дни,в които свалих 6 кг. Peace
Леле, Перле, не е истина! Shocked Аз изкарах 10 дни, 6 кг.

# 713
Малко късно се включвам, но пожелания за всичко най-хубаво на днешните рожденички!  bouquet

Момичета, помогнете.
Сигурно сте го обсъждали, но в последните теми нищо не намерих. Яде ли се пиле на грил или много сгафих? Това беше единственото от пилешки произход там, където вечерях и сега ме гризат съмнения, че оплесках режима, а пък и без това почти нищо не свалям. Старателно го одрах, но пак ми се видя ужасно мазно след повече от три седмици на пържоли от бяло месо...  Confused

# 714
  • Варна
Да попитам като новобранец-може ли мариновани морски дарове? Съдържанието е оцет, подправки, сол и Е202(това стабилизатор някакъв е май newsm78)

# 715
  • София
ЗеленкоHug и аз така готвя пилето, първо го "одирам". Само като го пека на сол е с кожата, махам я после. Иначе става много солено. А за главоболието - една приятелка пие нещо като Кофергамин  newsm78 А кафе следобед пий с подсладител. Или сложи малко мляко в пластасова бутилка на прозореца, т. нар студентски хладилник  Joy

Знам го аз тоз хладилник, ама тук ме настъпи по мазола  Embarassed Нашата стая няма отварящи се прозорци - макар че едната стена цялата е стъкло. Като един аквариум сме. Иначе подсладител слагам, обаче само кафе (без мляко) не мога вече да пия от няколко години, не ми харесва вкуса никак...

И благодаря за съвета за пилето на сол    bouquet Напоследък предимно в плик правим, че не мия тавата много-много после - само я изплаквам  chef

# 716
  • София
Аз пък 7 дни- кило и половина  Crazy

# 717
Аз пък 7 дни- кило и половина  Crazy

И аз за 8 - пак толкова, кило и половина. Пък в никакъв случай не са ми малко излишните.

# 718
Елена 82,честито на малкия! Вярно много бързо се движите на аватара ти...не може да ви се порадва човек!
Лора, Fancy,Вещи...благодаря за съветите!  bouquet
То поне да задържах, а аз качвам...но повече няма да рИва, а ще си давам всеки ден рапорт за менюто и вие ще кажете какво и що...Та за днес:
Закуска - трици с мляко;
Предиобедно похапване - 2-3 парчета телешка шунка с екскуиза;
Обяд - пилешка пържола с две варени яйца; кисело млекце с подсладител, около 50гр.
Следобедно похапване - 2 парчета шунка с екскуиза + 150гр. кисело мляко;
Вечеря - пилешко бутче + 1/2 пилешка пържола;
Десерт - крем ванилия /който се оказа така съблазняващия ме крем без карамел!/
Вода - 2л.
Ами, това е от мен...Сега сте вие, милички... Hug
Дали менюто ми няма да остане невидяно, като сме на 36стр,?!  newsm78Утре ще го пусна и в новата тема, ако има нужда...
Лека нощ, отслабнала компания! Heart Eyes

# 719
и каква стана тя  Thinking 7 дена - 6 кг.; 10 дена пак 6 кг. - Вещичката ще излезе права   bouquet ама моето чудо сам няма да стои на диета  ooooh!
а ТТ данните са: 90 кг - не знам колко ще свалям -  Blush програмата минимум е да стигна до 75, програмата максимум обратното  Crazy , но това нали няма значение  ooooh! в смисъл - втора фаза караш докато свалиш до желаните килограми
и в този ред на мисли - някой пробвал ли е след трета фаза да свали още? проблем ли е 2-3- поддържане, а след това пак 2-3...

Общи условия

Активация на акаунт