Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 823
  • 230
  •   1
Отговори
# 225
И да ви похваля Мони-бонбони-научи "шифъра" на обезопасителя за шкафове на Чико Laughing
Ето този модел:http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77&products_id=580 Завърта маргаритката и отваря шкафа Mr. Green

Дари пък така ги дърпа, че отлепи лепенката и сега не хваща добре. Отделно по ъглите предпазителите, изобщо не се задържат. Всичко отлепя.
Mariah, Дари изобщо неискаше  биберон, но супер настойчиво го предлагах и един ден просто пропи от биберон. Аз страшно се бях стресирала, защото кърмата много ми беше намаляла и не ставаше и не ставаше, но просто от един път го прие.
Мелодия Hug. Дано да си бременна! Или поне да няма проблем! А за домашния любимец, знам какво ти е. Кучето ми умря, седмица след като разбрах че съм бременна с Дари. Оказа се, че е имал тумор на черния дроб, голям колкото ябълка. Мъжа ми има една теория, че някой път хората/и не само/ си отиват за да дойде нов живот... Дано и в твоя случай да е така.

# 226
  • София
Мелодия, стискам палци да е ново бебче. Praynig baby_neutral Понякога нивата на ЧХГ са твърде ниски за лентовите тестове. Според мен, изчакай още 2-3 дни и пак направи тест.

За възпитанието на другите деца. Мелодия, и на мен ми е болна тема. В неделя бяхме с бебка в парка и я пуснахме на една клатеща се количка /от ония с 50ст. или 1лв./ Че като се накачуриха един тон деца, веднага щом видяха, че пускаме монети. Вътре при бебка, отгоре върху покрива. Хайде, детенцето, което се качи първо беше 3-4 годишно и да кажем, че тия играчки са за такива дечица. Ама другите деца бяха големи и тежки. Васил едва опази бебка да не и се качат на главата. И им прави забележки съвсем деликатно, че играчката е за две дечица, че може да паднат отгоре. Тц. Никаква реакция. По едно време играчката блокира и с металически глас каза да се обърнем към поддържащия отговорник. Ние измъкнахме бебка от лудницата, а онези продължиха невъзмутимо да скачат отгоре. А родители никакви не се виждат наоколо. Нито пък отговорник.

А миналото лято на какво бяхме свидетели...  Crazy В Борисовата, при слончето-пързалка, нали има едни много хубави катерушки. Мнного хубава комбинация от пързалки, висилки, въжен мост, стълбички и т.н. Е там на една висока равна част от катерушките, едно около тригодишно момиченце, просто си смъкна гащичките и се изпишка, забележете, пред очите на майка си! И майка му, после просто го обу и го отведе, все едно нищо не е станало! Онемяхме. Да се чудиш какво да ги правиш такива. Sad

Направо не знам как ще търсим подходяща социална среда за бебка. Добре че сте вие, та да общува детето с нормални дечица. Hug Отсега не ми се мисли какво ще е в детските градини и в училище. Rolling Eyes

За рисуването. Калината се справя много добре с обикновена химикалка. Но трябва да е под непрекъснат надзор, защото понякога почва да маха с нея и ме е страх да не си бръкне в очите. Мислех си за пастел, но пък ме е страх да не отхапе от него. Thinking

Мелодия Hug. Дано да си бременна! Или поне да няма проблем! А за домашния любимец, знам какво ти е. Кучето ми умря, седмица след като разбрах че съм бременна с Дари. Оказа се, че е имал тумор на черния дроб, голям колкото ябълка. Мъжа ми има една теория, че някой път хората/и не само/ си отиват за да дойде нов живот... Дано и в твоя случай да е така.
Поли, много хубаво си го написала. Дано да е така. Hug

# 227
Мелодия, аз също се надявам да нямаш здравословен проблем, а да те е споходило отново най-голямото щастие! За това, което е написала POLLY и аз го вярвам.
А за другите деца - сигурно ще се нагледаме на доста такива неприятни случки и аз се чудя, каквато съм такава, дето си мълча, как ще си опазя детето. Сигурно като стане дума за него ще ми дойде друг акъл!
Вчера пак го подстригахме и малко съм го докарала като францискански монах, само дето отгоре си има коса! Дано да се очовечи до рождения си ден! Confused
larsen, ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! Hug
Спокойна вечер! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 13:36 от marini

# 228
  • БГ
привет Hug
честито на проходилите Peace, и месечинките   bouquetаз малко наваксвам с четенето Whistling.
Мелодия-дано е някой малък бебчо , никога не се знае.
шкафове- отваря всичко и рови и хвърля........
ходене- стои сама, ама ходим за ръка, сама много се засилва и пада  при паркирането hahaha
Алекси- супер клипчета,браво Peace
момичета смятам да си слагам спирала,някоя мама да е сложила вече, засега бебчовци не искам ,нека мине малко време от секциото.
айде отивам да ви чета назад, лека и спокойна нощ и гушки на бебетата Hug

# 229
Здрастиииииииии, нямах време нещо тия дни ! Все работа , но си  имаме баба като стана дума за баби и нашата е тук ! За наша радост тя много ми помага , чисти цялата къща, гледа детето, аз искам помощ за дететео , ама тя е такава, моята майка !

Толкова сладки бебчета, а Алекси страхотно коремче и бебче !

Честит рожден ден на Лина на патерици! Да си жива и здрава !

Хриси - пожелавам скорошно възстановяване на свекърът ти ! Моля се да е добре! Представям си какво преживявате! Аз преди 6 г. загубих моя татко, и много ми е мъчно !

Лека вечер и утре хубав слънчев ден !

# 230

Общи условия

Активация на акаунт