ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 27)

• 13 385
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Та така - моля, проверете и кажете, ако имате родени деца, пък и неродените и ако дава отклонения - непременно споделете, за да зарадвам уважаемия татко  Mr. Green
И за двете бебета таблицата е вярна. Странно но факт.

# 76
За груповото шиене ще се радвам много  Grinning.И терен имам ,така че да се организираме докато на Агата дъщеричката не е е пораснала още повече  Joy

# 77
В замяна предлагам едно нетежко 3 годишно дете за изпитване на продукцията. 12 кг е, което е възможно да се достигне от дете на 1 годинка, зависи от темпа на растеж.  Wink
Я как така???!?! То мойта дъщеричка на 1г.5м. е 12-13 кг?!??!?! Много сте финни???

# 78
И аз се присъединявам към срещата за групово шиене на слингове!  Peace

# 79
Дай повече инфо как става,цени и прочие...
За неосигурени лица:нормално раждане-700лв, епидурална упойка 100лв, престой-100 лв първи ден, всеки следващ 75.
Секцио-950 лв., плюс престой- същите цени.
за осигурени лица: нормално раждане-600лв, епидурална упойка 100лв, не се плаща престой.
секцио- 920лв., не се плаща престой.
Условията са страхотни, обслужването е супер.

[/quote] Благодаря ти,а плащането кога става преди или след това?Щото може да си решил да раждаш нормално,но в един момент да се наложи секцио и ...И аз не съм ползвала преди такава упойка/всъщност май никаква не съм ползвала/ и не съм наясно с нея.

# 80
В замяна предлагам едно нетежко 3 годишно дете за изпитване на продукцията. 12 кг е, което е възможно да се достигне от дете на 1 годинка, зависи от темпа на растеж.  Wink
Я как така???!?! То мойта дъщеричка на 1г.5м. е 12-13 кг?!??!?! Много сте финни???

Ми не е много височка, 12,600 беше зимата на меренето в яслата. Сега може да е и повече малко.
Експа - само свиркай кога е свободен терена - идваме с платове и бебета да мерим.  Mr. Green

# 81
Тъкмо щях да ви кажа, да си приготвите платове и там каквото трябва и да се разберем един ден.Аз съм принципно свободна през седмицата ,без четвъртък и петък.Ако на вас ви е ок ,значи никакви грижи нямаме за среща по ръчен труд.

# 82
Тъкмо щях да ви кажа, да си приготвите платове и там каквото трябва и да се разберем един ден.Аз съм принципно свободна през седмицата ,без четвъртък и петък.Ако на вас ви е ок ,значи никакви грижи нямаме за среща по ръчен труд.

Това си е чиста седянка Simple Smile За шиене не знам, но съм много добра в бърборенето на глупости, ако има едно място бих се кандидатирала Laughing

# 83
 Благодаря ти,а плащането кога става преди или след това?Щото може да си решил да раждаш нормално,но в един момент да се наложи секцио и ...И аз не съм ползвала преди такава упойка/всъщност май никаква не съм ползвала/ и не съм наясно с нея.
[/quote]
Явно след това, не знам още, а упойката се слага в гръбнака и те обезболява откръста надолу. Използва се и при нормално раждане, и при секцио. Секциото може и с пълна упойка, но не знам в какви случаи се прави, иначе ако може да се избегне пълната е по добре. За раждането може да започнеш нормално и ако има проблем някакъв тогава да се прибегне до секцио. Аз точно това говорих с моята докторка, и реших да опитам нормално.
Завиждам на софийската групичка по шев и кройка. При нас няма ли сръчни мами, които да имат опит със слингове?

# 84
Pearly има място за сега.В хола ми мога да събера около 10 мами на седянка. Joy Joy Joy За сега сме грубо около 4 бр.  Laughing

# 85
Днес бях на ЖК, всичко е наред с бебочето, само дето на мен хемоглобина ми е нисък и сега ще пия някакви ампули TOT`HEMA. Вие как сте с хемоглобина? По табличката за пола на мен ми излиза, че ще имам момче, а за сега ми казаха, че е момиче.......Е то винаги има място за изненада  Joy

# 86
.И последно варненски майчета решихте ли къде ще раждате,че на мен това ми е идея Х.За 3-те възможни болници чувам различни мнения,а първите две деца раждах в АГ,но сега...не знам.
Твърдо Майчин дом!
И аз там смятам да раждам. Само искам първо трябва да обсъдя с моята лекарка някои неща относно раждането, коите ме вълнуват и се надявам там да могат да ги изпълнят.

Агата, точно така смятам да направя, ще си взема и шалове и ще видим кое как и на кого ще му е най-удобно.

Иначе аз ходих при доц. Балев току-що. Ами...честно да си призная не останах много доволна. Целия преглед нямаше и 10 минути, той мълча през повечето време. Поне бях подгтовена, че нищо няма да видя и отидохме с камерата, но сега като гледам записа то почти нищо не се вижда Tired Та, в крайна сметка и според доц. Балев бебето е момиченце При положение, че и Давидков ми каза същото се надявам да не грешат, така че  ако може Пърли да ми тури едно розово бебе и ще се надявам да няма изненади. И освен това почти нищо съществено не ни каза. Плацентата ми била предна, мери главичката, според това термина ми излиза 21-ви юли. Гледа гръбнака и това беше. И така като гледам ако отидем на трета ФМ май ще е пак при Давидков, от него бях много по-доволна.

# 87
  • Варна
Здрасти и от мен
И аз днес бях на консултация  Grinning
Бебо е ок , размахваше юмруци.
Аз пък не съм решила къде да раждам..Може и в Майчин дом ама не съм чак на 100%.Ще питам моята лекарка кого ще ми препоръча - като лекар и като техника в болницата..Аз не съм на консултации в нито една от 3-те болници, а в частна клиника и мисля че тя като лекар е безпристрастна и ще ме посъветва къде и как е най - добре.Ама всяко нещо с времето си, има 4 месеца почти все пак..Мисля че е рано да си планирам раждането от сега.
Аз пък съм със страхотни впечатления от доц. Балев.С мен беше много общителен, даже се посмяхме Mr. Green.Това че не виждам нищо ясно, не означава ,че ако видя ще разбера дали бебето е добре, в крайна сметка той е доцента...За него знам че и в София  колегите му държат на думата и диагнозата му...

# 88
Че няма да му се дава в началото вода няма, то е ясно - говоря попринцип!!!

Само да ви споделя - вчера рових във форуите точно за тези кани с филтър Брита. Сега се опитвам да намеря прочетенето, но немога, затова, ще цитирам по памет: Приятелката на тази която беше пуснала поста е занесла вода от каната в ХЕИ и показателите били отлични.

Ако някой е ползвал такава кана, нека сподели впечатления. newsm78

# 89
С риск да стана досадна, ето още един линк със слингове http://bebe.to/sling/sling.html даже има снимки на разни звезди със слинг  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт